הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בורגס,איוס או יורט דה מאר

Shahar I

משתמש פעיל
330
0
נק' מוניטין:
218
330
0
אהלן, אני וחברים שלי תכננו לטוס לברוגס אבל ראינו את הכתבה הזאת:
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1105701.html

אז יש לנו עכשיו התלבטות בין בורגס(שהיא יותר זולה) לבין איוס. מישהו היה באחד מהם/שניהם?

נכנס עכשיו גם יורט דה מאר בספרד, אבל לא מצאתי חבילה בפחות מ800$, מישהו יודע אם זה מחיר רציני ה800$ הזה או שאפשר למצוא בפחות?

תודה,

ההייתי לפני שנה בבורגאס, לפני כמה שנים ביקרתי באיוס...
לך על איוס, בורגאס מיין סטרים וכרגע זוכה לכל תשומת הלב - לטוב ולרע...
אתה תהנה באיוס - שניהם על אותו בסיס - ים,אלכוהול, קניות מטופשות ובחורות...

• פותח/ת השרשור
תחסוף עוד כסף וסע לאיביזה
לפי מה שאני יודע אין טיסה ישירה לאיביזה, ככה שצריך שתי טיסות, מה שמביא אותך למצב שרק על טיסות אתה יכול לשלם איזה 1000$, במחיר כזה אני כבר יכול לטוס לתאילנד. בעקרון התחליף של איביזה היום זה יורט דה מאר , הבעיה שגם הוא ממש לא זול( אם זה היה תלוי בי בכיף הייתי משלם את ההפרש, אבל אני נוסע עם עוד 5 חברים שלחלקם ממש לא מתאים).
בקשר לPL וג'סטי שהייתם בבורגס, מה אתם אומרים על מה שכתוב בכתבה? סתם בא להפחיד או שזה שווה התייחסות? וג'סטי, איך החופים, המועדונים והפאבים של איוס לעומת בורגס?

נערך לאחרונה:
איוס יותר קטן, אינטימי - אבל הייתי חוזר לשם עכשיו.
בורגאס מועדונים מעולים, אלכוהול לא יקר, חופים סבבה לגמרי, אוכל טוב ולא יקר מדי, מלא פאבים לכל אורך הטיילת בסאני ביצ'... אל תסע ביולי/אוגוסט... שלא תבדוק על בשרך אם הכתבה נכונה.
אני לא נתקלתי בתופעה, הייתי בספטמבר - הרבה משפחות, היה עשר.
מועדונים - תחכה לשעות שבהם רואים אם מתמלא או ריק ואיזה אוכלוסיה, הם לא נותנים להיכנס לסיבוב לראות איך זה..
אל תשלם על נרגילה בפאבים... פאקין 60-80 שקל לראש... על טעויות משלמים.

• פותח/ת השרשור
בסוף השנה בכלל לא מוציאים חבילות לאיוס. השנה יש רק בורגס יורט דה מאר ונאפה (שגם לנאפה לא כולם מוציאים) אולי יש גם קוס אבל כבר היינו..
ובקשר לנסיעה בספטמבר- לא אפשרי, זה טיול לפני גיוס..

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית