רוצה לחזור לסיבוב נוסף של טסט אך במינון נמוך

• פותח/ת השרשור TVB
  • פורסם בתאריך

TVB

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
אהלן חברים,

לפני שנה בחודש מאי עשיתי סייקל ראשון של טסט בלבד במינון יחסית גבוה (סביב 250 מ״ג כל 3 ימים)
סך הכל 5 חודשים
החומרים בהם השתמשתי (הכל רפואי):
הטסט טסטווירון
אנאסטרוזול טבע
וב pct השתמשתי ב טאמוקסיפן טבע ו קלומיפאן מדו

כמובן שהאימונים והתזונה היו לפי הספר מה שנקרא והתוצאות היו מעולות, עליתי משמעותית במשקל (בערך מ־67 ל־85),

מצד שני, היו גם לא מעט תופעות לוואי, נפיחות של נוזלים בפנים, עצבים וחוסר סבלנות, לא הייתי מצליח לישון בכלל, הזעות וחום תמידי, פצעים בכתפיים ועוד.. עד שירדתי טיפה במינון אבל עדיין נשארתי על מינון גבוהה

בסיום הסייקל התקופה אחרי הייתה קשה (ירידה חדה, תחושות דיכאון, חוסר אנרגיה וכו׳).

סיימתי פיסיטי וכל המדדים והכל חזר לקדמותו באופן תקין.

היום אחרי שנה עשיתי בדיקות דם ושוב הכל תקין.

כרגע אני שוקל להתחיל שוב, אבל הפעם בגישה אחרת- מינון נמוך יותר בסגנון TRT (בערך 100–120 מ״ג בשבוע).

השאלה שלי אליכם:

👉 מאיזה מינון של טסט (Testoviron) באמת מתחילים לראות תוצאות בפיתוח גוף?

אני לא מדבר על “פאמפ” או הרגשה, אלא על שינוי אמיתי במסה/כוח.

אשמח לשמוע מניסיון אישי 🙏

100 לא יתנו לך שום דבר מיוחד, ל80% מהגברים זה (אולי) קצת מעל הנורמה של הטווח העליון. אולי באמת יותר לכיוון ה125-150 זה כבר TRT + מה שנקרא.
אם אתה עם טסט נמוך עכשיו זה סיפור אחר כמובן, אבל לפי מה שאתה אומר אתה בנורמה.

בעיניי 200-250 בשבוע זה כבר המספר שבו זה נהיה "משתלם" אם אתה כבר הולך על זה, וקח בחשבון שיהיו לזה השלכות בריאותיות ללא ספק.

שאתה על 500 מג בשבוע אתה עושה סייקל קצר (יחסית) נניח 16-20 שבועות. שאתה תהיה על 250 אתה תצטרך שנה שלמה ואולי יותר כדי להגיע לאותן התוצאות. הבעיה פה שאתה משבית את הציר ההורמונלי שלך ליותר זמן מה שכנראה יגרום להתאוששות מאוד מאוד ארוכה, אולי אפילו לא תרד מהטסט לעולם.

לחץ דם, סוכר, ליפידים, המטוקריט (במינון כזה תתכונן לתרום דם כל 3 חודשים), LVH, אסטרוגן וג'ינו, ברגע שאתה מריץ את הטסט במינונים כאלה לאורך זמן זה כבר נהיה משהו שצריך לנתר באופן קבוע ויש פה הרבה שיכול להשתבש...

תחשוב טוב טוב לפני שאתה נכנס לזה, בטח אם אין לך עוד ילדים!

• פותח/ת השרשור
100 לא יתנו לך שום דבר מיוחד, ל80% מהגברים זה (אולי) קצת מעל הנורמה של הטווח העליון. אולי באמת יותר לכיוון ה125-150 זה כבר TRT + מה שנקרא.
אם אתה עם טסט נמוך עכשיו זה סיפור אחר כמובן, אבל לפי מה שאתה אומר אתה בנורמה.

בעיניי 200-250 בשבוע זה כבר המספר שבו זה נהיה "משתלם" אם אתה כבר הולך על זה, וקח בחשבון שיהיו לזה השלכות בריאותיות ללא ספק.

שאתה על 500 מג בשבוע אתה עושה סייקל קצר (יחסית) נניח 16-20 שבועות. שאתה תהיה על 250 אתה תצטרך שנה שלמה ואולי יותר כדי להגיע לאותן התוצאות. הבעיה פה שאתה משבית את הציר ההורמונלי שלך ליותר זמן מה שכנראה יגרום להתאוששות מאוד מאוד ארוכה, אולי אפילו לא תרד מהטסט לעולם.

לחץ דם, סוכר, ליפידים, המטוקריט (במינון כזה תתכונן לתרום דם כל 3 חודשים), LVH, אסטרוגן וג'ינו, ברגע שאתה מריץ את הטסט במינונים כאלה לאורך זמן זה כבר נהיה משהו שצריך לנתר באופן קבוע ויש פה הרבה שיכול להשתבש...

תחשוב טוב טוב לפני שאתה נכנס לזה, בטח אם אין לך עוד ילדים!
תודה על המענה.
האמת שכרגע כל המדדים שלי מאוד טובים אפילו (ללא טסט חיצוני).
אולי באמת אעשה 12-16 שבועות אבל במינון נמוך.
500 בשבוע בטוח לא אעשה שוב
מה המינון האידיאלי בשבוע? בעיקר מפחד מהתופעות לואי זה היה קשוח באיזשהו שלב אמרתי לעצמי שהתוצאות לא שוות עם דרך כזו אבל בכל זאת סיימתי עד הסוף.
המטרה גם הפעם לא לעלות יותר מ 80 קילו.
אני מטר 83 כרגע שוקל סביב ה 72

תודה על המענה.
האמת שכרגע כל המדדים שלי מאוד טובים אפילו (ללא טסט חיצוני).
אולי באמת אעשה 12-16 שבועות אבל במינון נמוך.
500 בשבוע בטוח לא אעשה שוב
מה המינון האידיאלי בשבוע? בעיקר מפחד מהתופעות לואי זה היה קשוח באיזשהו שלב אמרתי לעצמי שהתוצאות לא שוות עם דרך כזו אבל בכל זאת סיימתי עד הסוף.
המטרה גם הפעם לא לעלות יותר מ 80 קילו.
אני מטר 83 כרגע שוקל סביב ה 72
אין פה נוסחא ברורה כמה שיותר נמוך יותר טוב אם אתה מתכנן להשתמש לאורך זמן.

כמובן שככל שהמינון נמוך יותר ככה יש פחות תופעות לוואי וגם פחות תוצאות, בקיצור אין ארוחות חינם.

כמו שאמרתי לגבר בריא בטווח התקין לא רואה סיבה לעלות על TRT אלא אם כן אתה במינון של מעל 200, אבל אל תקשיב לאיזה מישהו רנדומלי באינטרנט...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית