אהלן חברים,
לפני שנה בחודש מאי עשיתי סייקל ראשון של טסט בלבד במינון יחסית גבוה (סביב 250 מ״ג כל 3 ימים)
סך הכל 5 חודשים
החומרים בהם השתמשתי (הכל רפואי):
הטסט טסטווירון
אנאסטרוזול טבע
וב pct השתמשתי ב טאמוקסיפן טבע ו קלומיפאן מדו
כמובן שהאימונים והתזונה היו לפי הספר מה שנקרא והתוצאות היו מעולות, עליתי משמעותית במשקל (בערך מ־67 ל־85),
מצד שני, היו גם לא מעט תופעות לוואי, נפיחות של נוזלים בפנים, עצבים וחוסר סבלנות, לא הייתי מצליח לישון בכלל, הזעות וחום תמידי, פצעים בכתפיים ועוד.. עד שירדתי טיפה במינון אבל עדיין נשארתי על מינון גבוהה
בסיום הסייקל התקופה אחרי הייתה קשה (ירידה חדה, תחושות דיכאון, חוסר אנרגיה וכו׳).
סיימתי פיסיטי וכל המדדים והכל חזר לקדמותו באופן תקין.
היום אחרי שנה עשיתי בדיקות דם ושוב הכל תקין.
כרגע אני שוקל להתחיל שוב, אבל הפעם בגישה אחרת- מינון נמוך יותר בסגנון TRT (בערך 100–120 מ״ג בשבוע).
השאלה שלי אליכם:
👉 מאיזה מינון של טסט (Testoviron) באמת מתחילים לראות תוצאות בפיתוח גוף?
אני לא מדבר על “פאמפ” או הרגשה, אלא על שינוי אמיתי במסה/כוח.
אשמח לשמוע מניסיון אישי 🙏
לפני שנה בחודש מאי עשיתי סייקל ראשון של טסט בלבד במינון יחסית גבוה (סביב 250 מ״ג כל 3 ימים)
סך הכל 5 חודשים
החומרים בהם השתמשתי (הכל רפואי):
הטסט טסטווירון
אנאסטרוזול טבע
וב pct השתמשתי ב טאמוקסיפן טבע ו קלומיפאן מדו
כמובן שהאימונים והתזונה היו לפי הספר מה שנקרא והתוצאות היו מעולות, עליתי משמעותית במשקל (בערך מ־67 ל־85),
מצד שני, היו גם לא מעט תופעות לוואי, נפיחות של נוזלים בפנים, עצבים וחוסר סבלנות, לא הייתי מצליח לישון בכלל, הזעות וחום תמידי, פצעים בכתפיים ועוד.. עד שירדתי טיפה במינון אבל עדיין נשארתי על מינון גבוהה
בסיום הסייקל התקופה אחרי הייתה קשה (ירידה חדה, תחושות דיכאון, חוסר אנרגיה וכו׳).
סיימתי פיסיטי וכל המדדים והכל חזר לקדמותו באופן תקין.
היום אחרי שנה עשיתי בדיקות דם ושוב הכל תקין.
כרגע אני שוקל להתחיל שוב, אבל הפעם בגישה אחרת- מינון נמוך יותר בסגנון TRT (בערך 100–120 מ״ג בשבוע).
השאלה שלי אליכם:
👉 מאיזה מינון של טסט (Testoviron) באמת מתחילים לראות תוצאות בפיתוח גוף?
אני לא מדבר על “פאמפ” או הרגשה, אלא על שינוי אמיתי במסה/כוח.
אשמח לשמוע מניסיון אישי 🙏