הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלבון איכותי

tormenta

משתמש מתחיל
130
11
נק' מוניטין:
34
130
11
מה הכלל אצבע בתפריט כשמחשבים חלבון ? כמה אחוז החלבון בתפריט אמור להיות איכותי?

נגיד 80% חלבון איכותי זה כלל אצבע טוב?

מה הכלל אצבע בתפריט כשמחשבים חלבון ? כמה אחוז החלבון בתפריט אמור להיות איכותי?

נגיד 80% חלבון איכותי זה כלל אצבע טוב?
מהניסיון שלי ואני כבר מתעסק בזה מעל 15 שנה, כל עוד אתה מגיע לכמות חלבון שאתה צריך "איכות החלבון" זה לא משהו להתעסק בו. מכיר טבעונים מוחלטים, קרניבורים או אומניבורים, הכול אותו דבר מבחינת היכולת שלך לבנות שריר וכל מי שאומר לך משהו אחר מנסה למכור לך משהו.

אם תגיע לכמות חלבון שאתה צריך מבחינת התפריט שלך, אתה תגדל כמו שצריך. כלל אצבע טוב הוא מינימום של 1 גרם חלבון לקילו ועד 2 גרם חלבון לקילו וזה לא משנה איזה חלבון... כל עוד אתה אוכל כמו שצריך.

מהניסיון שלי ואני כבר מתעסק בזה מעל 15 שנה, כל עוד אתה מגיע לכמות חלבון שאתה צריך "איכות החלבון" זה לא משהו להתעסק בו. מכיר טבעונים מוחלטים, קרניבורים או אומניבורים, הכול אותו דבר מבחינת היכולת שלך לבנות שריר וכל מי שאומר לך משהו אחר מנסה למכור לך משהו.

אם תגיע לכמות חלבון שאתה צריך מבחינת התפריט שלך, אתה תגדל כמו שצריך. כלל אצבע טוב הוא מינימום של 1 גרם חלבון לקילו ועד 2 גרם חלבון לקילו וזה לא משנה איזה חלבון... כל עוד אתה אוכל כמו שצריך.
אתה מבסס טענות על סמך תוצאות של אנשים שאתה מכיר? גאון הדור

Back
למעלה תחתית