עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרבה תגובות שליליות בשטחאני רוצה לקחת את הליגנדרול (LGD-4033/VK-521) וזה של פיור פלטינום, עכשיו שמעתי שהם זבל, עד כמה זה נכון?
אני על שבועיים כבר ואין גיינו, מרגיש לי נקל אבל לך תדע, בטוח זה לא אנאבאר או דיבול שכבר קרה ליבפיור לדעתי זה לא תלוי על מה הוא יפול אלא על מי הוא יפול. מהמקור שאני קניתי לא נפלתי עדיין על משהו לא טוב. כולל ליגנדרול. אם מדובר בבנאדם נקי מחומרים וזה חומר ראשון שלו, הוא ירגיש אותו די חזק.
כאן בארץ אתה תשמע מכולם על כולם שהם זבל. ככה זה. בינתיים לא ראיתי מישהו שלקח חומר של פיור ושלח למעבדה והוכיח שזה זבל... אבל כן ראיתי אנשים שלקחו סארמים מחברות אחרות וקיבלו ג'יינו. בפיור זה לא קרה לי מעולם.
יש עלייה איזור ה20% וכשסטרואידים למיניהן מהנסיון שלי היה יותר משמעותי ומיידי, יום שני אפילו 50%.יש עלייה בכח? מה המינון שאתה לוקח? אחרי שבועיים אמורים להרגיש עלייה בכח, אולי קצת הקלה בכאבי פרקים אם היו, מניסיון שלי.
עד הסייקל הבא יש לי יבואן רוסי, הבעיה היא שאני לא 100 עליהםעצרו שבוע שעבר את הבנאדם שהיה הבעלים של המותג. לא יודע אם יהיה פיור יותר
לא היה שום בעלים של המותג, התכוונת אחד הזייפנים הגדולים.עצרו שבוע שעבר את הבנאדם שהיה הבעלים של המותג. לא יודע אם יהיה פיור יותר
לא, זה משהו אחר מעבדה ברוסיהיבואן רוסי של פיור? לא הבנתי
אני לא יודע מאיפה אתה מקבל את האינפורמציה שלך אני אשמח שתביא מקורות לכך שזו חברה אמריקאית, אין עליהם כלום לא ברדיט ולא בeroids ולא בשום פורום אמריקאי אחר. וגם לא מצאתי במדינות אחרות. אותו אחד היה משווק לכל דילר שמכר את המותג הזה בארץ והחומרים שלו עשו בדיוק את מה שצריך. והקודים עברו באתר.לא היה שום בעלים של המותג, התכוונת אחד הזייפנים הגדולים.
הבעלים של המותג לא קשור לארץ בכלל.
תנסה להשיג של medil pharmaלא, זה משהו אחר מעבדה ברוסיה
לא אמרתי שזה חברה אמריקאית, באיזור מסוים בארהב החברה רצה מאד חזק.אני לא יודע מאיפה אתה מקבל את האינפורמציה שלך אני אשמח שתביא מקורות לכך שזו חברה אמריקאית, אין עליהם כלום לא ברדיט ולא בeroids ולא בשום פורום אמריקאי אחר. וגם לא מצאתי במדינות אחרות. אותו אחד היה משווק לכל דילר שמכר את המותג הזה בארץ והחומרים שלו עשו בדיוק את מה שצריך. והקודים עברו באתר.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
תנסה להשיג של medil pharma
ואיך "בודקים טוב מאיפה לקנות וממי"?לא אמרתי שזה חברה אמריקאית, באיזור מסוים בארהב החברה רצה מאד חזק.
אתה מודע לזה שחברות מחתרת כמו פיור הם קמצוץ של מלח בשוק האמריקאי.
מקורות אני לעולם לא יחשוף, בגלל זה זכותך המלאה ואולי בצדק לחשוב שאני מחרטט אבל זה שלך.
בשורה התחתונה מה שאני בא להגיד שמי שקונה פיור אורגינל יודע שהוא קונה איכות, בגלל זה אני ממליץ טוב טוב לבדוק מאיפה לקנות וממי.
דרך אגב הפוסט אומנם הוא על פיור אבל הוא תקף לכל חברה שמזייפים פה בארץ.
פשייי.. ישראל אמרוןלא יישאר פיור. אם תצליח לקנות פיור אמיתי, תיקח הכול. אצלם הכול תקין. בעתיד יהיו הרבה זיופים של פיור, כמו שקרה עם אלפא פארמה.