ליגנדרול של פיור פלטינום

דויד א

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אני רוצה לקחת את הליגנדרול (LGD-4033/VK-521) וזה של פיור פלטינום, עכשיו שמעתי שהם זבל, עד כמה זה נכון?

ספק אם באמת זה lgd חח וגם אם כן סביר להניח אנדרדוס..פיורפלטינום יש באצ'ים טובים יחסית ויש באצ'ים זבל..תלוי על מה תיפול

בפיור לדעתי זה לא תלוי על מה הוא יפול אלא על מי הוא יפול. מהמקור שאני קניתי לא נפלתי עדיין על משהו לא טוב. כולל ליגנדרול. אם מדובר בבנאדם נקי מחומרים וזה חומר ראשון שלו, הוא ירגיש אותו די חזק.

כאן בארץ אתה תשמע מכולם על כולם שהם זבל. ככה זה. בינתיים לא ראיתי מישהו שלקח חומר של פיור ושלח למעבדה והוכיח שזה זבל... אבל כן ראיתי אנשים שלקחו סארמים מחברות אחרות וקיבלו ג'יינו. בפיור זה לא קרה לי מעולם.

• פותח/ת השרשור
בפיור לדעתי זה לא תלוי על מה הוא יפול אלא על מי הוא יפול. מהמקור שאני קניתי לא נפלתי עדיין על משהו לא טוב. כולל ליגנדרול. אם מדובר בבנאדם נקי מחומרים וזה חומר ראשון שלו, הוא ירגיש אותו די חזק.

כאן בארץ אתה תשמע מכולם על כולם שהם זבל. ככה זה. בינתיים לא ראיתי מישהו שלקח חומר של פיור ושלח למעבדה והוכיח שזה זבל... אבל כן ראיתי אנשים שלקחו סארמים מחברות אחרות וקיבלו ג'יינו. בפיור זה לא קרה לי מעולם.
אני על שבועיים כבר ואין גיינו, מרגיש לי נקל אבל לך תדע, בטוח זה לא אנאבאר או דיבול שכבר קרה לי

יש עלייה בכח? מה המינון שאתה לוקח? אחרי שבועיים אמורים להרגיש עלייה בכח, אולי קצת הקלה בכאבי פרקים אם היו, מניסיון שלי.

• פותח/ת השרשור
על
יש עלייה בכח? מה המינון שאתה לוקח? אחרי שבועיים אמורים להרגיש עלייה בכח, אולי קצת הקלה בכאבי פרקים אם היו, מניסיון שלי.
יש עלייה איזור ה20% וכשסטרואידים למיניהן מהנסיון שלי היה יותר משמעותי ומיידי, יום שני אפילו 50%.
אני לקוח 10מג וכאבי מפאקים אני לא יכול לאמר אצל גנטית מפרקים דפוקים.
הבדל הכי גדול זה מראה מלא יותר אבל לא full moon face

כן ודאי שזה לא משתווה לדיאנבול וכדומה. אבל זה בדרך כלל נטול תופעות לוואי. סארמים של פיור עובדים טוב בדרך כלל כבר שבוע שני עלייה מורגשת במשקלי עבודה. וזה יטפס עד 5-6. אחרי שבוע 6 העלייה בדרך כלל נעצרת אם אין טסט בסיס.

חייב לשים סוף פעם אחת ולתמיד לגבי החברה פיור, תוכלו להאמין תוכלו לא להאמין לי זה ממש לא אכפת ובטח לא משנה.
אני נתקל בחודשים האחרונים בין היתר בפורומים פה ( לא הייתי פעיל מעל עשור בפורום הזה) ובעוד פורומים לא רשמיים, קבוצות ומה לא על אנשים, דילרים, משתמשים שפשוט לא מבינים מה הולך בעסק הזה ועד כמה קל להרוס מותג.
פיור אחת החברות האיכותיות בשוק האמריקאי ויש לה מוניטין של חומרים איכותיים מאד.
לצערנו, כמו כל דבר טוב בארץ באים עסקנים, מפתחי גוף או יותר נכון אנשים בעל ממון וציוד והחליטו לזייף את המותג.
בסופו של דבר מה מזייפים? חומרים איכותים!
לא מזייפים בררה ו/או חברות מדבקה שכל דילר בארץ מזמין מדבקות ומדביק על ויאלים.
מי שקרוב לצלחת נהנה מחומרים איכותיים.
אני שנים על פיור ובחיים לא היה טענה אחת עד אשר נחשפתי למימדי הזיוף של החברה הזאת בארץ.
אחן לכם חצי מושג על הקומבינות שעשו על חשבון החברה הזאת וחבל שכך.
כדורים לא בצבע שצריך.
אריזות שדומות ב95 אחוז למקור.
קודים שעשו להם העתק הדבק חצי מליון פעם.
ואני לא רוצה לדבר על החומר שיש בפנים שזה כמו לשחק רולטה רוסית רק שבמקום כדור אחד
כל התוף מפוצץ כדורים.
החלטתי להיכנס מחדש לפורום כי זה חורה לי כל הקטע הזה שאיך הורסים מותג ומשנים את דעת הקהל עליה.
תאמינו לי או אל תאמינו לי כמו שרשמתי זה לא מזיז לי במהומה, אבל חשוב לדעת שלחברה הזאת יש חומרים סופר איכותיים ומי שקרוב לצלחת נהנה ומי שממשיך וימשיך להאמין למשפיעני רשת (או במקרה הזה בילדרים בעלי שם עם אינטרס מובהק למכור לכם את החומר שלהם) שלא יתפלא שהוא מקבל ויני במקום אנאבר
טסט במקום פרימו והרשימה גדולה.
תזכרו, למטבע תמיד שני צדדים.
מאחל לכולם לשמור על הבריאות שלהם ולהשתמש בחוכמה באנבולים.

עצרו שבוע שעבר את הבנאדם שהיה הבעלים של המותג. לא יודע אם יהיה פיור יותר
לא היה שום בעלים של המותג, התכוונת אחד הזייפנים הגדולים.
הבעלים של המותג לא קשור לארץ בכלל.

לא היה שום בעלים של המותג, התכוונת אחד הזייפנים הגדולים.
הבעלים של המותג לא קשור לארץ בכלל.
אני לא יודע מאיפה אתה מקבל את האינפורמציה שלך אני אשמח שתביא מקורות לכך שזו חברה אמריקאית, אין עליהם כלום לא ברדיט ולא בeroids ולא בשום פורום אמריקאי אחר. וגם לא מצאתי במדינות אחרות. אותו אחד היה משווק לכל דילר שמכר את המותג הזה בארץ והחומרים שלו עשו בדיוק את מה שצריך. והקודים עברו באתר.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

לא, זה משהו אחר מעבדה ברוסיה
תנסה להשיג של medil pharma

אני לא יודע מאיפה אתה מקבל את האינפורמציה שלך אני אשמח שתביא מקורות לכך שזו חברה אמריקאית, אין עליהם כלום לא ברדיט ולא בeroids ולא בשום פורום אמריקאי אחר. וגם לא מצאתי במדינות אחרות. אותו אחד היה משווק לכל דילר שמכר את המותג הזה בארץ והחומרים שלו עשו בדיוק את מה שצריך. והקודים עברו באתר.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

תנסה להשיג של medil pharma
לא אמרתי שזה חברה אמריקאית, באיזור מסוים בארהב החברה רצה מאד חזק.
אתה מודע לזה שחברות מחתרת כמו פיור הם קמצוץ של מלח בשוק האמריקאי.
מקורות אני לעולם לא יחשוף, בגלל זה זכותך המלאה ואולי בצדק לחשוב שאני מחרטט אבל זה שלך.
בשורה התחתונה מה שאני בא להגיד שמי שקונה פיור אורגינל יודע שהוא קונה איכות, בגלל זה אני ממליץ טוב טוב לבדוק מאיפה לקנות וממי.
דרך אגב הפוסט אומנם הוא על פיור אבל הוא תקף לכל חברה שמזייפים פה בארץ.

לא אמרתי שזה חברה אמריקאית, באיזור מסוים בארהב החברה רצה מאד חזק.
אתה מודע לזה שחברות מחתרת כמו פיור הם קמצוץ של מלח בשוק האמריקאי.
מקורות אני לעולם לא יחשוף, בגלל זה זכותך המלאה ואולי בצדק לחשוב שאני מחרטט אבל זה שלך.
בשורה התחתונה מה שאני בא להגיד שמי שקונה פיור אורגינל יודע שהוא קונה איכות, בגלל זה אני ממליץ טוב טוב לבדוק מאיפה לקנות וממי.
דרך אגב הפוסט אומנם הוא על פיור אבל הוא תקף לכל חברה שמזייפים פה בארץ.
ואיך "בודקים טוב מאיפה לקנות וממי"?

לא יישאר פיור. אם תצליח לקנות פיור אמיתי, תיקח הכול. אצלם הכול תקין. בעתיד יהיו הרבה זיופים של פיור, כמו שקרה עם אלפא פארמה.

קבצים מצורפים

• IMG_5480.png
    IMG_5480.png
    KB 549.5 · צפיות: 10
לא יישאר פיור. אם תצליח לקנות פיור אמיתי, תיקח הכול. אצלם הכול תקין. בעתיד יהיו הרבה זיופים של פיור, כמו שקרה עם אלפא פארמה.
פשייי.. ישראל אמרון
אני זוכר אותו עוד מהימים בפורום של ישראל בודי

Back
למעלה תחתית