הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לסטרו'

FromHell

משתמש מתחיל
230
0
נק' מוניטין:
61
230
0
שמעו חבר'ה לא להתנשא מעליי בקטע הזה אני פשוט רוצה להבין לעומק את העניין של הסטרואידים ואני די בור ועם הארץ
אז לענות ברצינות
אז כמה שאלות

1)אומרים שאסור להתעסק עם סטרו' מתחת לגיל 18 אבל כפי שאני רואה ילדים מתעסקים
אפילו בני 15-16 למה הם כן יכולים?
2)ראיתי סרט תיעודי(מהיר יותר חזק יותר גדול יותר)והוא הביא רשימה של "חומרים שמתים מהם תושבים"
סיגריות היה ראשון אלכוהול נבחר שני ואז מריחאונה והרשימה ממשיכה וממשיכה עד למספר כ145 ושם היה הסטרו'
שלושה אנשים מתים מזה בשנה
אז למה זה נחשב כזה מסוכן?
3)אני נותן דוגמא:
ילד מתוסכל בן 17 שמתאמן שנה וחצי
מרוצה מהתוצאות האיטיות שלו אך לא מספיק בשבילו
למה אסור לו לקחת?

שילד שקטן ממנו בשנה או שנתיים כן יכול ומגיע לתוצאות שהוא הגיע תוך חצי שנה?

• פותח/ת השרשור
מה פתאום אישור
יש לי אחד במכון כושר שמשחיפון הוא ניהיה גורילה והוא מתאמן כמו פוסי
והוא גאה בזה כל כך..

וכן אני צריך להתרכז בי ולא באנשים האחרים וכל המשפטים הרכרוכיים האלה אבל זה מרגיז את הנשמה
ואני אחרי SS של שנה וחצי אני בחיטוב

אתה כנראה לא התאמנת SS לפי הספר
כמה הסקוואט והדדליפט שלך ?
כמה משקל גוף העלת ?

• פותח/ת השרשור
למה אמרתי שאני לא רואה שיפור ?
עליתי 22 קילו כמה מהם שומן?אין לי מושג

מה שכן אי אפשר להשוות אותי אליו

אז מה אתה רוצה בעצם ?
הוא בחר להזריק, זכותו
לא מומלץ בגיל הזה, ברמה הזו, בעצם העובדה שאתה לא ספורטאי מקצועי
אתה לא צריך לנסות להתחרות איתו

למה לא בגיל צעיר? כי אתה משחק עם הורמונים שעדיין לא "יציבים" בגיל הזה,ובגלל שבגיל הזה גם ככה יש לך כמות הורמונים יחסית גבוהה,וגם בגלל שבגיל צעיר סביר שאתה מתאמן מתחיל או אולי בינוני (עד גיל 18) ואין סיבה להשתמש בזה,לכולם פה קשה ולכולם פה בא לגדול ולהתחזק מהר יותר,אבל זה לא עובד ככה

כמו שרן אמר,אישורים אתה לא תקבל פה ואף אחד לא יעודד אותך או יגיד לך שכדאי לך להשתמש

תראה בזה כאתגר להגיע לתוצאות מרשימות באופן טבעי.

אלה שמזריקים עולים חזק במשקלים וכו' אבל נראה לי כשהם מפסיקים להזריק או משהו מגיעה גם הצניחה ביצועים ובמשקלים והרבה נשברים.

אז לטוח הארוך זה עדיף טבעי גם בשביל הנפש וגם בשביל הבריאות. זאת דעתי.

תקנו אותי אם אני טועה

אני מלכתחילה לא ממליץ להשתמש בסטרואידים אבל אם במידה ואתה באמת בוחר יום אחד להתחיל עם סטרואידים אז לא מומלץ להתחיל על ההתחלה...
עדיף לגדול באופן טבעי שזה כולל את כל המוצרים כמו קריאטין אבקות וכו וכו וכו וכשבאמת נתקעים אז לדעתי רק אז אפשר לחשוב בכיוון של זה...
בכל מקרה אני לא ממליץ להשתמש בכל מצב כי זה באמת מזיק לגוף.
הייתי ממליץ לך לראות קצת סרטונים של גרג ולנטינו מה קרה לו...
ויש עוד המון כמוהו

מה פתאום אישור
יש לי אחד במכון כושר שמשחיפון הוא ניהיה גורילה והוא מתאמן כמו פוסי
והוא גאה בזה כל כך..

וכן אני צריך להתרכז בי ולא באנשים האחרים וכל המשפטים הרכרוכיים האלה אבל זה מרגיז את הנשמה
ואני אחרי SS של שנה וחצי אני בחיטוב

המשפט הזה מסביר הכל.
SS שנה וחצי?
WTF?

אם מרגיז אותך שמישהו אחר רואה תוצאות ואתה לא, תבדוק מה לא בסדר אצלך, אם זה אומר תוכנית אימון, טכניקות אימון, תזונה, מלבד זאת עצה לחיים באופן כללי: תמיד תתייחס אל עצמך ביחס לעצמך ולא אל עצמך ביחס לאחרים, זה נכון לכל דבר ולפיתוח גוף בפרט !

עצם העובדה שאתה צעיר מאוד ועצם העובדה שאתה עדיין בשלב שמרגיז אותך כלכך לראות מישהוא שמקבל תוצאות יותר טובות ממך (תמיד עדיף לפרגן, נסה פעם 1 ותראה מה יקרה) אלו כבר 2 סיבות מתוך 10 לפחות למה לא להשתמש בחומרים..

בקשר לסרט שראית, נכון שבקרב הציבור הרחב סטרואידים נתפסים כסם מסוכן ביותר ואם אנשים היו נדרשים לדרג רשימה משלהם לסמים המסוכנים ביותר, סטרואידים אנבולים היו במקום גבוה הרבה יותר ממה שנכון במציאות וזה שחומר מסויים לא יהרוג אותך תוך תקופת השימוש, זה לא אומר שהוא לא יפגע לך במאזן ההורמונלי, בכבד, במאזן הכולסטרול בגוף וכו' וכו', אז תשאר בחיים, אבל איכות החיים שלך תהייה ירודה מאוד ולא תכנס לסטטיסטיקת מקרי המוות עקב...

מעבר לזה ההשפעות של שימוש בסטרואידים הן ארוכות טווח ואי אפשר לייחס למשל מקרה מוות של אדם שהשתמש בחומרים בגיל צעיר יחסית, נאמר 40 עקב אוטם בשריר הלב לזה שהוא השתמש בסטרואידים 20 שנה קודם לכן, יכולות להיות עוד 1000 סיבות אחרות לכך..

אחי פשוט תגדל טבעי עזוב אותך מסטרואידים...
פשוט תעשה הכל מושלם... אוכל אימונים שינה תוספים.. ממש תנסה לעשות הכל מושלם ככה אני לפחות עושה... ובטוח שעוד אנשים פה...
באמת שחבל על הבריאות זה סתם מעלה דופק ויש לפעמים תופעות לוואי וזה לא נעים במיוחד כשמדובר לטווח הארוך..

תופעות לוואי של חומרים יכולים גם להגיע מספר שנים לאחר השימוש ויכולים גם לא להגיע כלל.
ישנם חומרים שגם "מעוררים" תאים סרטניים בגוף, משמע אם היו לך כאלו שהם על הגבול "להתפתח"(לכולם יש תאים סרטניים אבל "רדומים) אזי חומרים יכולים לעורר אותם לפני הזמן או לעורר אותם בכלל משמע יכול להיות לך סרטן.
כמובן שעם סייקלים יחסית "חלשים" כמו טסט בלבד וכו' הסיכויים לכך מאוד מאוד נמוכים, אך הדברים תמיד קיימים.
אני אישית בעד לקחת חומרים אבל במצב מסויים, והלוואי שיכלתי לקחת אבל במצב שלי כנראה שהדבר לעולם לא יהיה אפשרי (חולה כליות לשעבר).

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה על העזרה
והאזהרה הייתה מיותרת
עשיתי העתק הדבק על המילה "הפדרין" דרך הלינקייה וזה המשיך לכתוב לי מודגש לא הצלחתי להוריד את זה
אבל חפיף..
על איזה סייקלים דיברת שאמרת שהם חלשים?כדורים למניהם?

כדורים זה סייקל הכי חרא שיש כי הוא עובר דרך הכבד. סייקל חלש זה טסט בלבד (לדוגמה).
במינון יחסית נמוך נגיד עד 500 מ"ג, יש כאלו שיהיו שמרנים יותר לסייקל ראשון וימליצו חצי מכך, אולי מעט יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית