הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעלי ריצה

• פותח/ת השרשור lidors
  • פורסם בתאריך

lidors

משתמש פעיל
396
0
נק' מוניטין:
2,001
396
0
כפר המכביה
קודם כל היי למי שזוכר...
אז ככה סיימתי עכשיו טירונות וקיבלנו ואוצ'ר לקניית נעלי ספורט בהנחה עצבנית.
עכשיו אני לא באמת מבין בנעליים ואני בטח אקנה את הנעל הכי יפה בסוף.

אני יכול לקנות דגמים של נייק, סקוני, אדידס, אסיקס, ניו באלאנס וכנראה גם של מיזונו.

אם מישהו מבין בנעלי ריצה ויכול להמליץ על אחת אני אשמח.
אגב יש לי קשת ניטראלית הבנתי שזה משנה

או סוקוני או אסיקס ...

היה לי מאסיקס

את ה ג'ל קיאנו [2 גרסאות שונות] ו ג'ל נימבוס ..

נעליים מעולות!

לי אישית הג'ל קיאנו יותר מתאים לרגל... מבחינת תמיכה וכו'...

הסקוני שלי החזיקו למעלה מ3 שנים למרות שהייתי צריך לקנות אחד חדש לפני המון זמן
למעשה, הן עדיין במצב מעולה, זה רק בתור הכללה להציג עד כמה הן איכותיות ולא נהרסות מהר.
לנייק יש גם דגמים איכותיים יפים, לאחרונה יצא לי לראות דגם מסויים אפור עם קצוות כתומות, אני חושב שקראתי שהן מעולות

אני הייתי ממליץ ללכת לחנות בת"א שנקראת פרו-ספורט. יש להם הליכון מיוחד שמחובר למחשב ומנתח את הכף רגל שלך, זה לא עולה כסף ואתה לא חייב לקנות משם בסופו של דבר. הם יכולים לומר איזה נעל מתאימה לך בדיוק ויש להם מבחר דיי גדול של נעליים, הם עושים מבצעים לחיילים לפי מה שאני זוכר כשהייתי שם פעם אחרונה. יש שם מוכרת אמריקאית נחמדה מאוד שתשמח לעזור.
זה האתר שלהם:
http://www.pro-sport.co.il/

בקשר לכל מי שהמליץ כאן על נייקי, אני אולי לא מבין בנעליים כמו אלכס כי הוא ספרינטר וכנראה יותר בקיא בנושא ממני, אבל אני אף פעם לא אהבתי נייקי כנעלי ריצה, מהסיבה שנייקי לא מתמחים בנעלי ריצה (אלא אם זה בבנייה אישית למתחרים מקצועיים) ולכן אני מעדיף ללכת על חברות שמתמחות רק בכך (סקוני, ברוקס, סולומון, אסקיס וכו')

אם כבר יש אשכול על נעליים- האם יש שוני כלשהו בין המידות בארץ לבין המידות בארה"ב?
אני מידה 43.5-44 פה בארץ, אז הבנתי שאני צריך משהו כמו 11.5-12 בארה"ב. זה נכון? זה יתאים?

לא.
לכל חברה יש את המידות שלה. נייק בד"כ תהיה חצי מידה עד מידה פחות מאדידס. לכל נעל שתרצה בד"כ באתר של הקנייה תהיה טבלת מידות כדי שתדע למה להתאים את עצמך.
בגדול
9 = 43
10 = 44
11 = 45
12 = 46

נייק דגם PEGASUS היא נעל טובה.
דרך אגב, גם בהרצליה יש חנות עם הליכון כמו שמשה תיאר מקודם, עם מבצעים לחיילים (חנות רק של נייק)

האמת הנעל פחות קריטית לדעתי כי רוב הנעלי ריצה הם ברמה גבוה
חשוב לעשות מדרסים טובים

מצטער שאני לא קשור אבל יש לך כוכב זהב 😲 חח כנראה זה מה שבא אחרי הכסופים

איזה משקיען 🙄 יש לו גם יחס מעולה של מוניטין להודעות

זה המקסימום שאפשר?

אתה יכול ללכת או לאיפה שמשה אמר או ללכת ליבואן של סאקוני(אזור תעשייה בני ברק) גם שם בודקים לך את הרגל ומתאימים לך נעל בהתאם לכף הרגל שלך..

אני גם צריך נעלי ריצה ואחרי קצת מחקר בנושא ה-4 פייבוריטיות הן אלה:
Asics Gel-Nimbus 12, Saucony Hurricane 12, Adidas Supernova Adapt, Nike Vomero+ 5

אבל לכל אחד יש רגל שונה ואם יש לך OVER-PRONATION או UNDER-PRONATION, או קשת גבוהה\נמוכה זה דיי משנה. אבל ה-4 הנ"ל יתאימו לרוב האנשים עם הרגליים הממוצעות. אני מציע שתלך לחנות גדולה ותמדוד כל מיני דגמים כולל הדגמים שאמרתי, ותראה מה הכי מתאים לך.

בקשר לכל מי שהמליץ כאן על נייקי, אני אולי לא מבין בנעליים כמו אלכס כי הוא ספרינטר וכנראה יותר בקיא בנושא ממני, אבל אני אף פעם לא אהבתי נייקי כנעלי ריצה, מהסיבה שנייקי לא מתמחים בנעלי ריצה (אלא אם זה בבנייה אישית למתחרים מקצועיים) ולכן אני מעדיף ללכת על חברות שמתמחות רק בכך (סקוני, ברוקס, סולומון, אסקיס וכו')
:|
הם לא צריכים "להתמחות" בנעלי ריצה בשביל לייצר נעלי ריצה טובות, ועובדה שבאמת יש להם נעלי ריצה טובות, לדוגמה NIKE VOMERO 4-5.

משה, שאלה נוספת לי אלייך
חיפשתי וחיפשתי אתר כלשהו שיוכל לתרגם לי מידה בארץ למידה בארה"ב לגבי נייק וסאקוני אבל לא מצאתי.
יש סיכוי שאתה יודע את היחסים האמיתיים בין מידה 44 לבין המידה המתאימה בארה"ב לגבי נייק וסאקוני?
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית