הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרוספיט צבא יום סיירות

• פותח/ת השרשור gguy2431
  • פורסם בתאריך
G

gguy2431

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שלום לכולם אני חדש כאן בפורום ויש לי יום סיירות עוד כ3 וחצי חודשים
ואמרו לי חברים להתאמן קרוספיט אז באתי לכאן אולי תוכלו לעזור לי להתאמן
לקראת היום הזה נתונים שלי :70-71ק' 1.68 כושר אין אבל אני מתאמן
בבית שכיבות סמיכה בטן משקולות חופשי 17 ק כל יד 13X3 וקצת מתח
ועכשיו אני צריך תוכנית מסודרת ליום הסיירות שמי שלא יודע אז היום הזה
מורכב מריצה 2000מ' ואחרי זה ספרינטים על גיבעת חול רך של 60מ'
תודה רבה על העזרה

תדאג שתיהיה מסוגל לסיים ריצת 2000.
אם המטרה שלך לעבור את יום הסיירות, תתאמן על מה שהולך להיות לך שם.
תבצע ספרינטים, קצת זחילות, והחלק שבדרך כלל הכי קשה הוא הסחיבת שק חול(20 קילו בערך) והליכה איתו על הגב למשך זמן בחולות.

אם המטרה שלך להכין את עצמך לשירות הייתי עושה דברים אחרים, אבל גם הדברים הנ"ל יחזקו אותך.

עד כמה שידוע לי אין זחילות ביום סיירות.

במידה והוא יעבור הוא יקבל זחילות
יום סיירות.. הרבה הרבה ספרינטים, אני זוכר עשו לי איזה 15
ריצת 2000 עם מקומות, בר אור כבר אין לפי מה שהבנתי (לי לא היה)
המלצה שלי, תעבור על הסיבולת שלך בספרינטים (ספרינט על חול אגב..)
תעבוד על סיבולת לריצות ארוכות - במידה ותעבור אתה תעשה מסעות ארוכים של כמות נכבדה של קילומטרים
ו...... תעבור על הגב תחתון, הרבה עומס פועל עליו בגלל הריצה (או שתשמור פשוט תמיד על גב זקוף במהלך הריצות)
כל השאר זה סתם חרטא, לך תחפור בור (בעצם האלונקות והג'ריקנים זה קצת בעייתי, הג'ריקן נהיה כבד באיזה שלב וקשה מאוד ללכת איתו מהר)

שלום לכולם אני חדש כאן בפורום ויש לי יום סיירות עוד כ3 וחצי חודשים
ואמרו לי חברים להתאמן קרוספיט אז באתי לכאן אולי תוכלו לעזור לי להתאמן
לקראת היום הזה נתונים שלי :70-71ק' 1.68 כושר אין אבל אני מתאמן
בבית שכיבות סמיכה בטן משקולות חופשי 17 ק כל יד 13X3 וקצת מתח
ועכשיו אני צריך תוכנית מסודרת ליום הסיירות שמי שלא יודע אז היום הזה
מורכב מריצה 2000מ' ואחרי זה ספרינטים על גיבעת חול רך של 60מ'
תודה רבה על העזרה

אוקיי.. יום סיירות..
עקרונית הייתי ממליץ על 4 אימוני ריצה בשבוע בעצימות שתלויה בכושר שלך.
אימון ראשון - אימון ריצה עצים לטווח קצר בין 2 ק"מ ל5
אימון שני - קצב משתנה, ריצה של 3-5 ק"מ כאשר כל דקה אתה משנה קצב. ריצה קלה, בינונית, ומהירה.
אימון שלישי - ספרינטים\הפוגות. יכול להיות ספרינטים קצרים של 100 מטר, או ריצת 400 בקצב הכי טוב שלך. אפשר לעשות 400 5 פעמים עם דקה-שתיים מנוחה בין מקצה למקצה., לגבי 100 מטר אפשר יותר..
אימון רביעי - ריצת שחרור, 5-8 ק"מ קצב קל.

לגבי כוח - מתח, מקבילים, שכיבות שמיכה יבנו לך כוח סביר בפלג הגוף העליון. הריצות בפלג הגוף התחתון.
כמובן שהכל תעשה בהדרגה ולפי יכולת, שלא תיפצע בטעות לפני היום סיירות.
אם אתה יכול לשלב באימון הספרינטים גם מתח, מקבילים ושכיבות שמיכה זה יכול להיות אחלה.

כמובן שחימום ומתיחות לפני כל אימון הם חובה, כנ"ל שחרור ומתיחות לאחר האימון.
תזונה מן הסתם מאוד חשובה, תשאל בפורום הרלוונטי.

חשוב שתבין שהמטרה העיקרית מבחינתך היא סיבולת כי זה מה שידרש ממך.
כמו כן נחישות וחוזק מנטלי, לא להישבר בשום פנים בשום משימה ותמיד לדחוף קדימה. הגוף שלך מסוגל להרבה מעבר למה שאתה מכיר כרגע, וגם לפעמים אם נראה לך שאתה לא יכול תדע שאתה בקושי מגרד את היכולת האמיתית שלך.

בהצלחה

נערך לאחרונה:
איך ריצה תבנה לו כוח בפלג גוף תחתון ?

אוקיי.. יום סיירות..
עקרונית הייתי ממליץ על 4 אימוני ריצה בשבוע בעצימות שתלויה בכושר שלך.
אימון ראשון - אימון ריצה עצים לטווח קצר בין 2 ק"מ ל5
אימון שני - קצב משתנה, ריצה של 3-5 ק"מ כאשר כל דקה אתה משנה קצב. ריצה קלה, בינונית, ומהירה.
אימון שלישי - ספרינטים\הפוגות. יכול להיות ספרינטים קצרים של 100 מטר, או ריצת 400 בקצב הכי טוב שלך. אפשר לעשות 400 5 פעמים עם דקה-שתיים מנוחה בין מקצה למקצה., לגבי 100 מטר אפשר יותר..
אימון רביעי - ריצת שחרור, 5-8 ק"מ קצב קל.

לגבי כוח - מתח, מקבילים, שכיבות שמיכה יבנו לך כוח סביר בפלג הגוף העליון. הריצות בפלג הגוף התחתון.
כמובן שהכל תעשה בהדרגה ולפי יכולת, שלא תיפצע בטעות לפני היום סיירות.
אם אתה יכול לשלב באימון הספרינטים גם מתח, מקבילים ושכיבות שמיכה זה יכול להיות אחלה.

כמובן שחימום ומתיחות לפני כל אימון הם חובה, כנ"ל שחרור ומתיחות לאחר האימון.
תזונה מן הסתם מאוד חשובה, תשאל בפורום הרלוונטי.

חשוב שתבין שהמטרה העיקרית מבחינתך היא סיבולת כי זה מה שידרש ממך.
כמו כן נחישות וחוזק מנטלי, לא להישבר בשום פנים בשום משימה ותמיד לדחוף קדימה. הגוף שלך מסוגל להרבה מעבר למה שאתה מכיר כרגע, וגם לפעמים אם נראה לך שאתה לא יכול תדע שאתה בקושי מגרד את היכולת האמיתית שלך.

בהצלחה

לא הייתי ביום סיירת,אבל אם מה שכתבת נכון כהכנה לגיבוש הזה,למה שלא לעשות קרוספיט(מכל תוכנית או אתר)?
מה כל כך שונה במה שכתבת?
הוא גם יקבל כבונוס אימון מנטלי,בדוק.

נערך לאחרונה:
לא הייתי ביום סיירת,אבל אם מה שכתבת נכון כהכנה לגיבוש הזה,למה שלא לאשות קרוספיט(מכל תוכנית או אתר)?
מה כל כך שונה במה שכתבת?
הוא גם יקבל כבונוס אימון מנטלי,בדוק.

קרוספיט זה מצוין אם יש לו אפשרות להתאמן אני עצמי מת לעשות קרוספיט 😃 . אבל יש לו מעט זמן ואני חושב שהוא כרגע יפיק יותר התקדמות אם יתן דגש על סיבולת ופחות על כוח.

קרוספיט זה מצוין אם יש לו אפשרות להתאמן אני עצמי מת לעשות קרוספיט 😃 . אבל יש לו מעט זמן ואני חושב שהוא כרגע יפיק יותר התקדמות אם יתן דגש על סיבולת ופחות על כוח.

בשלושה חודשים אפשר לשפר גם כוח וגם יכולת אירובית. כמובן שלא מגיעים למקסימום, אבל אפשר להשיג התקדמות יפה.
מה זה שווה אם אתה יכול לרוץ 2000 מטרים בזמן סביר, אבל לא מסוגל לסחוב אלונקה?

בשלושה חודשים אפשר לשפר גם כוח וגם יכולת אירובית. כמובן שלא מגיעים למקסימום, אבל אפשר להשיג התקדמות יפה.
מה זה שווה אם אתה יכול לרוץ 2000 מטרים בזמן סביר, אבל לא מסוגל לסחוב אלונקה?

עקרונית אתה צודק.
לא שולל קרוספיט על הסף.. אם יש אפשרות - למה לא.
אבל חובה חובה סיבולת.
וגם המשקלים שם לא מטורפים, לא עושים שם מסע 40 על 40, סה"כ 10-20 קילו גג.

בהחלט. אין ספק שהבעיה העקרית בקרוספיט היא הדגש המוגזם על כוח באימונים 😵

• פותח/ת השרשור
בהחלט. אין ספק שהבעיה העקרית בקרוספיט היא הדגש המוגזם על כוח באימונים 😵
קרוספיט זו שיטת אימון שנועדה להכין אותך להביא צ'1צ'י1ת.

בתור אחד שעשה יום סיירות בינואר, אני מציע לך להתאמן על ריצת 2000 בתנאי עליות וחול כדי שכשתגיע למסלול של יום סיירות לא תחטוף שוק.
תתאמן הרבה על ספרינטים ויציאה מהירה מהמקום יש המון המון המון ספרינטים.
תחזק את עצמך בכך שתהיה מסוגל לרוץ עם שק\ג'ריקן\אלונקה עליך בלי להתמוטט מהמשקל [אף אחד לא באמת מתמוטט באותו רגע פשוט זה מתיש ומעייף את הגוף של מי שלא רגיל לזה ואז הספרינט נחלש בהתאם].
בהצלחה, אל תתן הכל בתיזוזים הקבוצתיים פשוט אל תגיע אחרון בהם, ותתן הכל בספרינטים האישיים - כשרושמים את 4 הראשונים וכשיש תחרות להגיע לאלונקה ולג'ריקן, תתן הכל כדי להגיע לאלונקה כי הג'ריקן הוא 15 קילו זה פשוט לא אנושי לקחת אותו. אני כל הזמן הגעתי רק לג'ריקן ולקחתי אותו איזה 5 פעמים דבר שגמר אותי כי לא הייתי רגיל למשקל כזה.

ואם יש לי 5 חודשים עד היום סיירות, אז שילוב של זה ביחד עם הרבה הרבה אימוני סיבולת, יבנו לי את הכושר הנכון ?

Back
למעלה תחתית