הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזבו חיטוב!! דיי למאסה!! גוף חטוב ב-100 יום!

כתבות כאלו פעם ממש עיצבנו אותי, אבל אחרי התשובות של איתי זיו בפורום תפוז, הבנתי שמולי עומד בן אדם שלא יודע לקרוא מחקרים ואין לו מושג מה שהוא רושם. ניסיתי להיות הכי נחמד והכי בסדר, אבל זה פשוט ממשיך ולא באמת אכפת להם. הם מתעסקים סביב הכסף כל היום, הצ'ק החודשי מה שמעניין, כל כתבה מ YNET = פירסום = עוד אנשים בקמפוס = עוד אנשים לייעוץ אישי = עוד תהילה = עוד כבוד.
אנחנו פה בפורום קבוצה מאוד מאוד קטנה לעומת מה שקורה שם בחוץ ואנחנו לא בדיוק משפיעים איי שם בעולם ה"אמיתי", אבל אולי יום אחד כן - אם כי לא ממש אכפת לי, אני סיימתי עם לנסת לתקן את העולם.

לאדם הממוצע שלא מחפש משהו מיוחד זה עדיף מלא כלום
וזה יעשה את העבודה

• פותח/ת השרשור
לאדם הממוצע שלא מחפש משהו מיוחד זה עדיף מלא כלום
וזה יעשה את העבודה

זה הגיוני לתת תכנית אימונים כללית שמתאימה לכולם?? בלי לדעת מי עומד מולך? בלי לדעת נתונים עליו? בלי לדעת מגבלות\יכולות\בעיות\אנאערף

אחד הדברים הראשונים שלמדתי בקורס מדריכים (שהוא גם ליצני אבל שיהיה) זה שתכנית אימונים זה לא מוצר במכולת, זה לא משהו שמונח על המדף וכל אחד יכול לקחת, תכנית אימונים צריך להתאים לכל מתאמן ספציפית.. בגלל זה זה כל כך מטופש.

נכון אולי שזה יותר טוב מכלום, אבל מד"ר איתי זיו המלך (ל1ל) בתור "איש מקצוע" לא הייתי מצפה שיכתוב דבר כזה..

מסכים לגמרי עם משה, מאמר שנועד לפרסום וכסף, רק לפי הכותרת אפשר להבין שזה מאמר מיוחצ"ן ותו לא

לא יודע אם לצחוק או לבכות חח

זה הגיוני לתת תכנית אימונים כללית שמתאימה לכולם?? בלי לדעת מי עומד מולך? בלי לדעת נתונים עליו? בלי לדעת מגבלות\יכולות\בעיות\אנאערף

אחד הדברים הראשונים שלמדתי בקורס מדריכים (שהוא גם ליצני אבל שיהיה) זה שתכנית אימונים זה לא מוצר במכולת, זה לא משהו שמונח על המדף וכל אחד יכול לקחת, תכנית אימונים צריך להתאים לכל מתאמן ספציפית.. בגלל זה זה כל כך מטופש.

נכון אולי שזה יותר טוב מכלום, אבל מד"ר איתי זיו המלך (ל1ל) בתור "איש מקצוע" לא הייתי מצפה שיכתוב דבר כזה..

מסכים לגמרי עם משה, מאמר שנועד לפרסום וכסף, רק לפי הכותרת אפשר להבין שזה מאמר מיוחצ"ן ותו לא

לא יודע אם לצחוק או לבכות חח

כשאתה כותב מאמר לאוכלוסיה כללית ולא לאדם/אוכלוסיה ספציפית זה ליגיטימי
התוכנית היא FBW שיתאים להרבה מאוד אנשים בתור התחלה
מה אתה היית רושם במקום ?
אתה לא יכול לתת לאנשים לעשות סקוואט ודדליפט בלי שאתה משוכנע שאותם אנשים יבצעו את התרגילים בצורה נכונה ולא יעשו לעצמם נזק

ועל מה אתה בוכה בדיוק ? הבנאדם עושה כסף, תעשה גם אתה כסף
אם הוא עושה ואתה לא כנראה שיש סיבה

אני הסתכלתי על הקטע התזונתי במאמר ואת האמירה שאימונים אנאירובים מחטבים את הגוף ומעלים בשריר, כאשר הכתבה מתייחסת להורדה במשקל, הידד ל GH.

• פותח/ת השרשור
כשאתה כותב מאמר לאוכלוסיה כללית ולא לאדם/אוכלוסיה ספציפית זה ליגיטימי
התוכנית היא FBW שיתאים להרבה מאוד אנשים בתור התחלה
מה אתה היית רושם במקום ?
אתה לא יכול לתת לאנשים לעשות סקוואט ודדליפט בלי שאתה משוכנע שאותם אנשים יבצעו את התרגילים בצורה נכונה ולא יעשו לעצמם נזק

ועל מה אתה בוכה בדיוק ? הבנאדם עושה כסף, תעשה גם אתה כסף
אם הוא עושה ואתה לא כנראה שיש סיבה

אני במקומו לא הייתי רושם, ובטח שלא הייתי מבטיח גוף חטוב ב 100 יום

שייעשה כסף ושיהיה לו לבריאות אבל עדיין הכתבה הזאת קצת מגוכחת לדעתי והיא בעיקר נועדה להכניס לו $$
ואני לא מתלונן על המשכורת שלי 🤪

אני הסתכלתי על הקטע התזונתי במאמר ואת האמירה שאימונים אנאירובים מחטבים את הגוף ומעלים בשריר, כאשר הכתבה מתייחסת להורדה במשקל, הידד ל GH.

דיאטה מתאימה היא רכיב הכרחי בכל תכנית ראויה לשינוי מראה הגוף, כאשר במרבית המקרים מדובר ברצון לירידה במשקל ובהיקפים. לשם כך לא מספיק לאכול פחות (עד בכלל לא) כפי שרבים מאיתנו מנסים לעשות מאחר ולרוב דרך זו תגרום בטווח הארוך לשבירה פיזית ומנטלית, שסופה משקל גבוה יותר מהמשקל בנקודת הפתיחה. הדרך הנכונה והבריאה היא לשמור על השרירים שלנו יחד עם הירידה במשקל, כשהכוונה היא "לפגוע" עד כמה שניתן בשומן שצברנו אך לשמר את המשקל "החיובי" שבגופינו – השרירים, המינרלים, המים, העצמות וכל רקמה וחלק שאינם שומן.

אני לא רואה אי דיוקים
סה"כ למי שלא מתאמן בכלל ורוצה להתחיל זה מאמר סבבה לגמרי
הוא לא יכול להביא את המדריך לחיטוב שם
וגם הקוראים לא יבצעו אותו

גם פה בפורום הרבה בונים תפריט ויומיים אחר כך אוכלים מה שבא להם

שייעשה כסף ושיהיה לו לבריאות אבל עדיין הכתבה הזאת קצת מגוכחת לדעתי והיא בעיקר נועדה להכניס לו $$

הוא לא מבטיח כלום
הוא רושם קווים מנחים איך להתחטב (יחסית) ב100 יום (זה גם כותרת יפה)
כתבה ליגיטימית לדעתי
הרבה יותר מזה שלמשקולנים אין היפרטרופיה משמעותית למשל

• פותח/ת השרשור
אני חושב שמי שרוצה להתחטב צריך לעשות צעדים קצת יותר רציניים מלקרוא ב Y-NET

הרבה יותר מזה שלמשקולנים אין היפרטרופיה משמעותית למשל[/QUOTE]

איפה זה כתוב??

"מדוע למשקולנים אין הירטרופיה משמעותית" זה מאמר אחר של איתי זיו (או של מישהו אחר, אני כבר לא זוכר).

גוף חטוב ב-100 יום זה לא כזה משהו הזוי, ברוב החיטובים כדי להגיע ל-12% מ-18% זה גם יכול לקחת בדיוק 30 יום.

• פותח/ת השרשור
אז תסביר למה ?
הוא מציע תזונה, אימון FBW, ואירובי

כי אני חושב שתזונה ואימונים זה לא משהו שצריך לקרוא ב Y-net ולפי זה לעבוד אלא ללכת לאיש מקצוע שידבר איתך יכיר אותך ויבנה לך תכנית תזונה\אימון לפי הצרכים והיכולות האישיים שלך

אגב, גם לגבי כפיפות מרפקים עם מוט ומשיכות פולי צריך לקבל הדרכה איך לעשות כמו שצריך, לא רק סקוואט ודדליפט

אני חושב שמי שייקרא את הכתבה ויגיד לעצמו: ואאלה, עכשיו אני עושה את מה שכתוב שם אחד לאחד כולל תזונה ואימונים כדי להיות חטוב ב 100 ימים הוא ליצן

אם הוא באמת רוצה לעשות חיטוב שייקרא מאמרים בפורטל וילך להתייעץ עם אנשי מקצוע בתחום של אימונים ותזונה.

אני שוב חוזר על הנקודה שלי, אני חושב שבשביל לעשות משהו כמו שצריך (חיטוב במקרה הזה) צריך להשקיע קצת יותר מאמץ מלקרוא ב Y-net

זאת דעתי בכל מקרה..

---------- התגובה התווספה ב 13:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:17 ----------

אני אעלה עוד נקודה למחשבה רן: היית עושה את החיטוב שלך לפי התכנית שלו??

למה אתם מבזבזים על דברים כאלה זמן/מקום אחסון בשרת/שורה בפורום/עצבים/התייחסות/בלאי של מקשים במקלדת/השחקות הסחוס באצבעות בעקבות הקלדה וכו'?

• פותח/ת השרשור
למה אתם מבזבזים על דברים כאלה זמן/מקום אחסון בשרת/שורה בפורום/עצבים/התייחסות/בלאי של מקשים במקלדת/השחקות הסחוס באצבעות בעקבות הקלדה וכו'?

1: אני בעבודה ומשעמם לי

2: בשביל זה יש אוף-טופיק לא? 😉

אדון זיו כנראה היה חולה ביום שלימדו מה היא חשיבות ההעמסה בדיאטה, אחרת אני לא רואה שום סיבה מדוע הוא לא מתייחס לזה לא בכתבה ואף לא בספר שכתב

הוא לא היה חולה ביום שלימדו את זה. פשוט לימדו אותו איך עושים כסף מפראיירים. ניהול ספורט- זה מה שהוא למד.
אתה חושב שהוא יודע להגיד לי מסלולי גלוקונאוגנזה,גליקוליזה,ליפוליזה וכו'?

כי אני חושב שתזונה ואימונים זה לא משהו שצריך לקרוא ב Y-net ולפי זה לעבוד אלא ללכת לאיש מקצוע שידבר איתך יכיר אותך ויבנה לך תכנית תזונה\אימון לפי הצרכים והיכולות האישיים שלך

אגב, גם לגבי כפיפות מרפקים עם מוט ומשיכות פולי צריך לקבל הדרכה איך לעשות כמו שצריך, לא רק סקוואט ודדליפט

אני חושב שמי שייקרא את הכתבה ויגיד לעצמו: ואאלה, עכשיו אני עושה את מה שכתוב שם אחד לאחד כולל תזונה ואימונים כדי להיות חטוב ב 100 ימים הוא ליצן

אם הוא באמת רוצה לעשות חיטוב שייקרא מאמרים בפורטל וילך להתייעץ עם אנשי מקצוע בתחום של אימונים ותזונה.

אני שוב חוזר על הנקודה שלי, אני חושב שבשביל לעשות משהו כמו שצריך (חיטוב במקרה הזה) צריך להשקיע קצת יותר מאמץ מלקרוא ב Y-net

זאת דעתי בכל מקרה..

---------- התגובה התווספה ב 13:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:17 ----------

אני אעלה עוד נקודה למחשבה רן: היית עושה את החיטוב שלך לפי התכנית שלו??

אז לא צריך לכתוב מאמרים לא אקדמאים ?
כי מי שרוצה ילך לאנשי מקצוע ?

לגבי אני בנאדם שמתאמן, המאמר לך נכתב בשבילי אלא לאנשים שלא מתאמנים באופן סדיר ורוצים להרזות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית