הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזבו חיטוב!! דיי למאסה!! גוף חטוב ב-100 יום!

• פותח/ת השרשור
אז לא צריך לכתוב מאמרים לא אקדמאים ?
כי מי שרוצה ילך לאנשי מקצוע ?

לגבי אני בנאדם שמתאמן, המאמר לך נכתב בשבילי אלא לאנשים שלא מתאמנים באופן סדיר ורוצים להרזות

לדעתי כן, מי שהגוף והבריאות חשובים לו כן, שילך לאיש מקצוע בלי קשר לאם הוא מתאמן או לא

וזה עוד מבלי לומר מילה על כך שהתמונה בראש הכתבה היא הטעייה לכל דבר ועניין

כי אני חושב שתזונה ואימונים זה לא משהו שצריך לקרוא ב Y-net ולפי זה לעבוד אלא ללכת לאיש מקצוע שידבר איתך יכיר אותך ויבנה לך תכנית תזונה\אימון לפי הצרכים והיכולות האישיים שלך

אגב, גם לגבי כפיפות מרפקים עם מוט ומשיכות פולי צריך לקבל הדרכה איך לעשות כמו שצריך, לא רק סקוואט ודדליפט

אני חושב שמי שייקרא את הכתבה ויגיד לעצמו: ואאלה, עכשיו אני עושה את מה שכתוב שם אחד לאחד כולל תזונה ואימונים כדי להיות חטוב ב 100 ימים הוא ליצן

אם הוא באמת רוצה לעשות חיטוב שייקרא מאמרים בפורטל וילך להתייעץ עם אנשי מקצוע בתחום של אימונים ותזונה.

אני שוב חוזר על הנקודה שלי, אני חושב שבשביל לעשות משהו כמו שצריך (חיטוב במקרה הזה) צריך להשקיע קצת יותר מאמץ מלקרוא ב Y-net

זאת דעתי בכל מקרה..

---------- התגובה התווספה ב 13:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:17 ----------

אני אעלה עוד נקודה למחשבה רן: היית עושה את החיטוב שלך לפי התכנית שלו??

אז לא לעשות את הפרוטוקולים של השומן עיקש שמוצעים באתר? לא לעשות את התכנית SS שמפורטת באתר?

חאלאס סתם ליפול על YNET על כל דבר. אני בראש עם רן, אני חושב שאין שם שום דבר שקרי, כיוון שתכנית כוח שמשלב אירובי וגרעון קלורי תניב בהחלט תוצאות, בטח שלאדם הממוצע.

רן ושאר חובבי איתי זיו.
תבינו שאין שום בעיה להמליץ על כל אימון גופני ודיאטה, ברור שיהיה שיפור כלשהוא.
העניין הוא השיפור ביחס להבטחה, האנשים חושבים שמהשטויות האלה הם יקבלו 80 ריבועים, והם לא.

רוב האנשים במקצוע הזה הם שרלטנים שמוכרים הבטחות.
ולרוב האוכלוסייה זה מתאים, אנשים לא רוצים להאמין שניתן להשיג דברים בזכות התמדה.
הם רוצים פתרונות מהירים ומשוגעים, דיאטת כרוב של 100 יום תוך כדי שאתה עושה כל יום קפיצה על רגל אחת לפחות שעה...

גם בפורום פה אתה רואה את זה, אנשים קופצים על UD2 ושאר דברים בסגנון, כי הם לא מאמינים שניתן להגיע לתוצאות בלי עינוי עצמי.

רוב האנשים לא צריכים אימוני דילול, העמסות, את הפרוטוקולים של לייל ,יהומבין קלן אפדרין וכו...

הם צריכים להתמיד ולהפסיק לחפש פתרונות בזק.

רן ושאר חובבי איתי זיו.
העניין הוא השיפור ביחס להבטחה, האנשים חושבים שמהשטויות האלה הם יקבלו 80 ריבועים, והם לא.

הם רוצים פתרונות מהירים ומשוגעים, דיאטת כרוב של 100 יום תוך כדי שאתה עושה כל יום קפיצה על רגל אחת לפחות שעה...

גם בפורום פה אתה רואה את זה, אנשים קופצים על UD2 ושאר דברים בסגנון, כי הם לא מאמינים שניתן להגיע לתוצאות בלי עינוי עצמי.

רוב האנשים לא צריכים אימוני דילול, העמסות, את הפרוטוקולים של לייל ,יהומבין קלן אפדרין וכו...

זה בלי שום קשר, אבל כותב המאמר לא מציע שום פתרון בזק, בטח ש-100 יום זה לא בזק ואתה יודע את זה.

השאלה מהי נקודת ההתחלה...

זה העניין נקודת ההתחלה אמורה להיות 0 (או קרוב לשם), כאשר מדברים כל אוכלוסייה כללית.

אני גם יכול לאמן את יוסיאן בולט לנצח ב100 מטר (אפילו ביום אחד ולא שלושה חודשים) אני אבוא אליו לפני התחרות ואגיד לו לרוץ מהר.

ניתן להגיע להרבה דברים בשלושה חודשים, אבל זה עדיין פתרון בזק.

זה העניין נקודת ההתחלה אמורה להיות 0 (או קרוב לשם), כאשר מדברים כל אוכלוסייה כללית.

אני גם יכול לאמן את יוסיאן בולט לנצח ב100 מטר (אפילו ביום אחד ולא שלושה חודשים) אני אבוא אליו לפני התחרות ואגיד לו לרוץ מהר.

ניתן להגיע להרבה דברים בשלושה חודשים, אבל זה עדיין פתרון בזק.

יש לזה כ"כ הרבה זויות לניתוח שהדיון הזה ישאף לאין סוף. בכללי, כל מאמר על גבי הרשת בא במטרה למכור משהו ו/או משרת אינטרס של מישהו, אבל שוב במקרה הזה אני חושב שהאינטרס או הגימיק שנמכר כאן הוא 'יחסית' קטן.

יש לזה כ"כ הרבה זויות לניתוח שהדיון הזה ישאף לאין סוף. בכללי, כל מאמר על גבי הרשת בא במטרה למכור משהו ו/או משרת אינטרס של מישהו, אבל שוב במקרה הזה אני חושב שהאינטרס או הגימיק שנמכר כאן הוא 'יחסית' קטן.

מבחינתי להציג פתרון ב100 ימים זה גימיק.
יכול להיות שמבחינתך לא, תחשוב מה המצב שהיית לאחר 100 יום אימונים.

הטעיה של הציבור היא דרך השכנוע הטובה ביותר. פוליטיקאים עושים את זה כבר שנים. אם הם היו אומרים את האמת והיו כותבים מתחת לתמונה: "לזה תוכלו להגיע תוך 3 שנים ו-7 זריקות", אף אחד לא היה טורח אפילו להזמין מונית לחדר כושר.

אני לא בעד עידוד הליצנות הזה, אבל אי אפשר להתווכח שזה מעודד אנשים להרים את התחת מהכסא יותר מאשר מאמרים ארוכים ועובדתיים עם 200 רפרנסים ורק תמונה אחת של כוסית (לא שאני רומז משהו 🙄).

רן ושאר חובבי איתי זיו.

איפה הוא הבטיח קוביות ב3 חודשים
אני לא רואה במאמר הזה שום דבר פסול
יש לו מאמרים פחות מוצלחים

מה שסימנתי באדום לא רלוונטי, מי שעובד נכון ומתמיד מגיע לתוצאות

לגבי מה שרוב האנשים צריכים/לא צריכים אתה לא יודע כי אתה מתאמן מתמיד ועם גנטיקה טובה (אתה לא שמן) לאנשים שמנים קשה מאוד להתמיד

100 יום של התמדה זה לא פתרון בזק

והמשפט שלך בירוק זה דמגוגיה זולה למשוך את כל הילדודס, אני שופט את המאמר בצורה ליגיטימית לא חובב אף אחד

נערך לאחרונה:

זה מצחיק להגיד אבל לא תמיד זה נכון.
תחשוב על SS לרגע, לפני שהתחלתי לעשות אותה גם לי זה נשמע כמו הבטחה זולה (לעלות ב5 ק"ג כל אימון בסקוואט? לעשות סקוואט 100 ק"ג בתוך חודש?)
ועם זאת כשאתה מספר לאנשים על התוכנית הזאת - שהיא עינוי וסבל למתאמן מתחיל ללא ספק (בהשוואה לשאר תוכנית ABC שעובדות על שרירי העכוז האמצעי לחיטוב מקסימלי) ועם זאת אתה לא שומע הרבה אנשים ששים לעשות אותה (ובמיוחד לעשות דדליפט וסקוואט).

זה הכל עניין של שיווק ומפי מי זה יוצא. כשמאמר מתפרסם פה או בYNET יש לזה סדר גודל שונה. הרבה אנשים זונחים את הלוגיקה ופשוט מקשיבים למה שפופולרי או נאמר ע"י בנאדם סמכותי (לא עבר חודש מהקורס וכבר הספקתי לריב עם כל כך הרבה אנשים על הנושאים האלה. בסוף אני אנצח 🙄).
ואין מה להתרגש, תמיד יהיו כאלה שיעדיפו שיחשבו בשבילם, פשוט צריך להשלים עם זה ולקוות שמי שחושב בשבילם יודע לחשוב בעצמו 😆

אני לא רואה אי דיוקים
סה"כ למי שלא מתאמן בכלל ורוצה להתחיל זה מאמר סבבה לגמרי
הוא לא יכול להביא את המדריך לחיטוב שם
וגם הקוראים לא יבצעו אותו

גם פה בפורום הרבה בונים תפריט ויומיים אחר כך אוכלים מה שבא להם
הינה האי דיוקים:
חשוב לזכור שהפסקה של ארבעה ימים ויותר בין אימון אירובי אחד למשנהו מביאה לנסיגה ביכולת, כך שפעילות המתבצעת רק בתחילת השבוע או בסופו אינה אפקטיבית.

פעילות גופנית אנאירובית: פעילות זו מאופיינת בהפעלת קבוצות שרירים שונות כנגד אביזרי עזר, מכונות כוח ייעודיות ומשקל הגוף. אימון אנאירובי הוא חשוב במיוחד מאחר ובאמצעותו ניתן להשיג תוצאות של העלאת מסת השריר, חיטוב הגוף העלאת חילוף החומרים הבסיסי ועוד.

במדריך לחיטוב מדברים על העאלה במסת השריר? לא ידעתי שב YNET מזריקים ולא ידעתי שאפשר לחטב את הגוף עם פעילות אנאירובית. מה גם לא ידעתי שאפשר להעלות את ח"ח עם אימון אנאירובי.

במהלכם יש לבצע ארבעה עד שמונה תרגילים. מכיוון שבגופנו יש שמונה קבוצות שרירים עיקריות (רגליים, חזה, גב, כתפיים, פושטי מרפק, כופפי מרפק, בטן וזוקפי גב) יש לבצע תרגיל אחד לכל קבוצת שרירים, כאשר חוזרים עליו במשך שלושה סטים (כך שהמספר הכולל של הסטים באימון יעמוד על 24 לערך),
פעם לימדו אותי שיש דבר כזה סינרגיסטים ושלא צריך לעבוד על כל הקבוצות שרירים, כנראה שפספסתי את השיעור שאמרו שצריך לעשות 8 סטים לכל קבוצת שרירים.

12 ו 15 ו 20 חזרות לחיטוב? הא נו בוודאי חיצוב (חיטוב + עיצוב)

צעד שני - בניית תפריט: בנו לעצמכם (עם או בלי תמיכה מקצועית) תפריט יומי המותאם לאורח חייכם ולטעמכם האישי.

התפריט ברובו צריך לכלול פחמימות מורכבות (כ- 50% עד 60%), חלקו האחר שומנים (כ-25% עד 30%) והשאר חלבונים (כ-15% עד 20%).

חלוקה מאוד חכמה, כמות של 15% חלבון ממש תשמור על השריר שדובר 50 פעם במאמר לפני כן, מאוד אחראי עם תובנות מעולות.

צעד שלישי - שבועיים לפני תום התכנית: בשבועיים האחרונים ניתן לעשות שינוי קל בהרכב התפריט היומי. הורידו במעט את כמות הפחמימות (ל-40% עד 50%) והשומנים (ל-20% עד 25%) והגבירו את צריכת החלבונים (ל-25% עד 30%).

ואוו חברים גילינו כאן פורטוקול לשומן עיקש חדש, יאללה כולם לבצע ולומר איך היו התוצאות.

סעמק אני כזה הומו, למה אני תמיד עושה את זהמ חדש, מגיב על שטויות ומחפש דפקטים של אחרים, אני חייב להפסיק עם זה אבל כנראה שהדחף הפנימי שלי מחייב אותי להגיב על הבולשיט הזה שאנשי ה"מקצוע" בארץ מקשקשים כל היום, לא יקרה יותר מבטיח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית