ייעוץ גרביטון

דניאל29

משתמש מתחיל
97
0
נק' מוניטין:
325
97
0
הי ,
אני יודעת שהרעיון הוא להגיע למתח וזה אמור לקזז משקל גוף/כובד..

השאלה היא..

האם ככל שמורידים פלטות זה יותר טוב או להעלות פלטות?.
מה אמור להיות קשה העלייה או הירידה?

יש מעשיה וסיבה מאחורי השאלה..
Emo9.gif

ובשורה התחתונה :איך מבצעים נכון..?
Emo66.gif

חן חן..
Emo140.gif

בגדול תלוי במכשיר. רוב המכשירים ככל ששמים פחות פלטות, כך את נעזרת יותר במשקל הגוף שלך ומפעילה יותר כוח, ברגע ששמים עוד פלטות, יש תוספת משקל ואת מרגישה "קפיצית". אם המכשיר שלך פועל ההפך, פשוט תעשי את הפעולה ההפוכה, תוסיפי פלטות, הגלגלת שם פשוט מסובבת הפוך וזה כל העניין.
את לא מצליחה לעשות מתח כלל? גם לא מתח "בנות" (הכוונה למתח עם כפות הידיים מופנות כלפייך והידיים צמודות לגוף)?, כך:
playground-01-fiss296.jpg
pull_up_bar_photo.jpg

• פותח/ת השרשור
אוקי..זה כל הסיפור..אבל העליה צרכה להיות קשה נכון?

אהמ..האמת שלא ניסיתי מפחדת לעשות לעצמי פדיחות ..

כמו שהמשפט אומר " מי שמתבייש מתייבש", אין ממה להתבייש, סה"כ מדובר בך, במטרות שלך ובהישגים שלך, מי שבחד"כ לא מכיר אותך ולא אכפת ממך, שימי אוזניות ותשימי על כולם פס. את יכולה להתחיל עם קופסה אם את לא מצליחה בכלל וככה לאט לאט להצליח לעשות חזרות.
אם נספר קצת סיפור אישי, לא הצלחתי לעשות מתח אחד עד שסיימת י'ב, לאחר י'ב התחלתי לקבל קצת מודעות לתרגיל ונעזרתי בקופסה, בהתחלה היה קשה כי הייתי חלש (גם היום אני חלש אבל נעזוב את זה) ושקלתי גם דיי הרבה, עם הזמן התחזקתי והורדתי במשקל (לליצני הקרקס, לשמנים זה אפשרי, גם עליתי במסת השריר אם כי לא הרבה) וכיום אני מצליח לעשות משהו כמו 10-12 חזרות ללא משקל בצורה שהראתי לך, אם כי אני עדיין שמן 😃
במקרה של גרביטון, העלייה אמורה להיות קשה, הירידה לא ממש חשובה.

• פותח/ת השרשור
אהמ..זה נכון..אבל..
א. כל הכבוד .אם נחשב ממני למחמאה:) ...(רגע..אתה באמת ליצן?)
ב.אני לא נראה לי שיש מתח כזה..יש כמו ידיות כאלה שתקועות .. וליד זה יש גם כמו שרוולים כאלה(זה של תרגיל לבטן נכון?)
והאמת שהיה לי איזשהו ויכחון קטן אתמול עם הבחור שם..:( הוא רצה שאעבור על כל המכשירים לרגליים !אחרי שעשיתי סקוואט בסמית'..
שזה 2 מכשירים למבודדים +2 מכשירים של כסא גניקולוג. =4 ! אמר שכל מכשיר זה לקבוצה אחרת של שרירים..
אז אמרתי לו שלפי מה שהוא אורמ צריך לעבור על כל המכישרים בחדר..ויש שם הרבה..
ואז הוא אמר..ש אני לא אתן לך לעשות תרגילים מורכבים ..כי לדעתי את לא מאומנת מספיק/ בכושר .
מה דעתך?
נראה לי אני אעבור מקום.

---------- התגובה התווספה ב 12:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:37 ----------

הכוונה שמעניין לעניין זה נשאר פחות או יותר באותו עניין ..(יצאתי אהבלה?😍)

לא יודע אם גרביטון עדיף על פולי עליון
כי הוא רק נותן תחושה של כאילו עושים מתח/מקבילים - וכמו שאת אומרת הוא לפעמים נותן עזרה יותר מדי

השאלה איך נראת התוכנית שלך
אם את עובדת סקוואט+לחיצה+משיכה ואת לא מסוגלת לעשות מתח על הוריאציות השונות שלו לחזרות (מתח רגיל/סופיניצה/מתח בקפיצה/עם עזרה מגומיות...)

אז עדיף פולי עליון על גרביטון

אני מדבר על מתח כתרגיל נוסף למשיכה העיקרית (כמובן שאם את לא מסוגלת לבצע מתח אז זה לא יכול להיות המשיכה העיקרית שלך ועדיף שתמשכי מוט)

אהמ..זה נכון..אבל..
א. כל הכבוד .אם נחשב ממני למחמאה:) ...(רגע..אתה באמת ליצן?)
ב.אני לא נראה לי שיש מתח כזה..יש כמו ידיות כאלה שתקועות .. וליד זה יש גם כמו שרוולים כאלה(זה של תרגיל לבטן נכון?)
והאמת שהיה לי איזשהו ויכחון קטן אתמול עם הבחור שם..:( הוא רצה שאעבור על כל המכשירים לרגליים !אחרי שעשיתי סקוואט בסמית'..
שזה 2 מכשירים למבודדים +2 מכשירים של כסא גניקולוג. =4 ! אמר שכל מכשיר זה לקבוצה אחרת של שרירים..
אז אמרתי לו שלפי מה שהוא אורמ צריך לעבור על כל המכישרים בחדר..ויש שם הרבה..
ואז הוא אמר..ש אני לא אתן לך לעשות תרגילים מורכבים ..כי לדעתי את לא מאומנת מספיק/ בכושר .
מה דעתך?
נראה לי אני אעבור מקום.

---------- התגובה התווספה ב 12:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:37 ----------

הכוונה שמעניין לעניין זה נשאר פחות או יותר באותו עניין ..(יצאתי אהבלה?😍)
נראה כאילו את צריכה להחליף מאמן.

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם גרביטון עדיף על פולי עליון
כי הוא רק נותן תחושה של כאילו עושים מתח/מקבילים - וכמו שאת אומרת הוא לפעמים נותן עזרה יותר מדי

השאלה איך נראת התוכנית שלך
-למה הכוונה? אם את עובדת סקוואט+לחיצה+משיכה ואת לא מסוגלת לעשות מתח על הוריאציות השונות שלו לחזרות (מתח רגיל/סופיניצה/מתח בקפיצה/עם עזרה מגומיות...)

אז עדיף פולי עליון על גרביטון

אני מדבר על מתח כתרגיל נוסף למשיכה העיקרית (כמובן שאם את לא מסוגלת לבצע מתח אז זה לא יכול להיות המשיכה העיקרית שלך ועדיף שתמשכי מוט)

אני עושה פולי עליון על פלטה-60 4X12.תרגיל שאני אוהבת..
סקוואט סמית
גרביטון
רגליים מבודדים..(לפי המדריך)
ידיים קדמית דמבל של 6
אחורית מכונה.
בטן מכשיר או רגיל על ספה.4X20
.. הכל 4X12
וחצי שעה אלפטי דרגות קושי.זה ממש לא תכנית סגורה ומסודרת אבל לפחות משהו ..
וזוהו נדמה לי..
בזמנו ניסיתי להעזר בכם עם תכנית..אבל לצערי הם פשוט לא רוצים ללמד חתירה וכוד'..מעדיפים שיעשו מכשירים ויעזבו אותם בשקט..הם אורמיםש ככה זה פחות פציעות.וכשתהיה חזק מספיק אז..
😣 אפשר מכאן לכוון אותי כדי להתקדם?אני מנסה להעלות משקלים ברגליים..ובפולי עוד לא הצלחתי..
תודה רבה!😘

---------- התגובה התווספה ב 20:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:25 ----------

נראה כאילו את צריכה להחליף מאמן.

הוא שייך למכון...😉

סקוואט סמית
גרביטון
ידיים קדמית דמבל של 6
אחורית מכונה.
.. הכל 4X12
וזוהו נדמה לי..
בזמנו ניסיתי להעזר בכם עם תכנית..אבל לצערי הם פשוט לא רוצים ללמד חתירה וכוד'..מעדיפים שיעשו מכשירים ויעזבו אותם בשקט..הם אורמיםש ככה זה פחות פציעות.וכשתהיה חזק מספיק אז..
😣 אפשר מכאן לכוון אותי כדי להתקדם?אני מנסה להעלות משקלים ברגליים..ובפולי עוד לא הצלחתי..
תודה רבה!😘

---------- התגובה התווספה ב 20:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:25 ----------

הוא שייך למכון...😉

עזבי סקוואט בסמית ותתחילי לעשות סקוואט חופשי..
הכוונה בסקוואט לחיצה משיכה היא שהתוכנית אימונים אמורה להיות בנוייה ככה שבכל אימון יהיה סקוואט, תנועת משיכה כגון דדליפט,מתח,פאור קלין,בנט אובר ותנועת לחיצה כגון בנץ' פרס,ופרס.

שקלת מאמן אישי לכמה אימונים בודדים? או להעלות סרטונים כדי שנתקן לך?

סקוואט סמית
גרביטון
ידיים קדמית דמבל של 6
אחורית מכונה.
.. הכל 4X12
וזוהו נדמה לי..
תודה רבה!😘

הוא שייך למכון...😉

תודה על הנשיקות

תוכנית טובה תהיה בנויה ממינימום תרגילים שמכילים מקסימום שרירים
לכן כדי להגיע לזה צריך לעבוד לפי תנועות ולא לפי קבוצות שרירים

שימי לב שבתוכנית שתכיל סקוואט + לחיצה (לחיצת חזה בשכיבה על ספה - בנצ' למשל) ומשיכה (מתח/דדליפט...)

אז כמעט כל הגוף עובד ומקבל את כל הגירוי שהוא צריך

לכן את צריכה לעבור לעבוד בתבנית הזו

שימי לב שאין לך לחיצה בתוכנית
יש לך סקוואט בסמית ויש לך משיכה שהיא גרביטון

אז קודם כל את צריכה לעבור וללמוד לבצע סקוואט חופשי ועמוק (שובר מקביל) יש לו יתרונות רבים על עבודה בסמית או מכונות רגליים

לאחר מכן לא תצטרכי מכונות לרגליים (תקראי את המאמרים בפורטל על הסקוואט)

לגבי לחיצה חשוב שתבצעי 2 לחיצות (אפשר לחיצה כל אימון ברוטציה) 1. בנצ' 2.פרס (לחיצה בעמידה עם מוט מעל הראש)

משיכה את יכולה להשאיר פולי ובמקביל ללמוד דדליפט

אחרי שיהיה לך את הבסיס של סקוואט + לחיצה + משיכה (בתרגילים מורכבים סקוואט/דדליפט/בנצ'/פרס...) ניתן לשחק ולהוסיף/לשנות נניח יד קדמית...

לגבי התזונה זה הדבר הכי חשוב, בלי תזונה לא תגיעי לתוצאות
את צריכה להחליט מה את רוצה, לעלות מאסת שריר ולהתחזק (ולהוסיף מעט שומן)
או לחטב ולשמור על כוח (במקרה שלך אולי להתחזק מעט כי את מתחילה)

ולפי התזונה לקבוע כמה אירובי את צריכה כדי להגיע לגרעון הרצוי
תקראי את אלו:
http://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

יש לך גומיות במכון? אם כן זאת הדרך הכי טובה לשפר מתח למי שלא יכול לעשות אפילו אחד.
תתפסי ביטחון, תקשרי גומיות למתח (כמה שצריך) ותעבדי איתן, זה הרבה יותר יעיל מגרביטון ופולי עליון.

• פותח/ת השרשור
...

:120ag:
תודה על הנשיקות -כנראה שמגיע..אחלה הסבר.

תוכנית טובה תהיה בנויה ממינימום תרגילים שמכילים מקסימום שרירים
לכן כדי להגיע לזה צריך לעבוד לפי תנועות ולא לפי קבוצות שרירים

שימי לב שבתוכנית שתכיל סקוואט + לחיצה (לחיצת חזה בשכיבה על ספה - בנצ' למשל) ומשיכה (מתח/דדליפט...)

אז כמעט כל הגוף עובד ומקבל את כל הגירוי שהוא צריך

לכן את צריכה לעבור לעבוד בתבנית הזו

שימי לב שאין לך לחיצה בתוכנית
יש לך סקוואט בסמית ויש לך משיכה שהיא גרביטון

אז קודם כל את צריכה לעבור וללמוד לבצע סקוואט חופשי ועמוק (שובר מקביל) יש לו יתרונות רבים על עבודה בסמית או מכונות רגליים-מפחדת שהגב לא חזק מספיק ויקרוס או שאעזר בגב בשביל לעלות..אם המוט יהיה כבד..

לאחר מכן לא תצטרכי מכונות לרגליים (תקראי את המאמרים בפורטל על הסקוואט)-את החלק הזה לפחות יודעת..

לגבי לחיצה חשוב שתבצעי 2 לחיצות (אפשר לחיצה כל אימון ברוטציה=?) 1. בנצ' 2.פרס (לחיצה בעמידה עם מוט מעל הראש)-OVER HEAD PRESS?..לחצ בצוואר/גב. האם ניתן לעשות לחיצת חזה בספהוהמוט-בנצ והלחיצה השניה זה יהיה אולי עם דמבל?..מפחדת שיהיה לי לחצ בגב

משיכה את יכולה להשאיר פולי ובמקביל ללמוד דדליפט-השאלה אם אפשר להסתמך ע סרטונים בלבד כדי לא להתסמך על העזרה שלהם.

אחרי שיהיה לך את הבסיס של סקוואט + לחיצה + משיכה (בתרגילים מורכבים סקוואט/דדליפט/בנצ'/פרס...) ניתן לשחק ולהוסיף/לשנות נניח יד קדמית...🙌

לגבי התזונה זה הדבר הכי חשוב, בלי תזונה לא תגיעי לתוצאות
את צריכה להחליט מה את רוצה, לעלות מאסת שריר ולהתחזק (ולהוסיף מעט שומן)
או לחטב ולשמור על כוח (במקרה שלך אולי להתחזק מעט כי את מתחילה)-אז זהו ..שאני לא מתחילה..😍 אני התאמנתי כשנה והתקדמתי יפה אבל נוצרה הפסקה ארוכה של חצי שנה..(גם ב גלל פציעה בברך -אבל אני מאד זהירה ומנסה לדייק בד"כ.)
אני הולכת על התקופת חיטוב..🤘
תודה רבה!

ולפי התזונה לקבוע כמה אירובי את צריכה כדי להגיע לגרעון הרצוי
תקראי את אלו:
http://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

---------- התגובה התווספה ב 13:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:39 ----------

יש לך גומיות במכון? אם כן זאת הדרך הכי טובה לשפר מתח למי שלא יכול לעשות אפילו אחד.
תתפסי ביטחון, תקשרי גומיות למתח (כמה שצריך) ותעבדי איתן, זה הרבה יותר יעיל מגרביטון ופולי עליון.
אני מפחדת לעשות דברים שאני לא מכירה או בטוח יודעת..
יש קישור ..או משהו..כדי לראות איך עושים?
תודה רבה

אין לך מה לפחד מסקוואט כי זה פעולה פשוטה של ישיבה על כסא
תתחילי ממשקל קל (מוט ריק או אולי עם קצת משקל עליו) תתחילי מסקוואט לקופסא, תשבי ישיבה מוחלטת על ספה או מה שיש לך בחדר כושר מבלי לקרוס - כל הזמן תהיי מכווצת. לאט לאט תלמדי את התנועה ותוציאי את הקופסא ותעברי לעבוד חופשי (אם היה מישהו שמבין איתך זה יכול להיות גם באותו אימון)

לגבי הOHP אין לחץ אם עושים אותו כמו שצריך - מתחילים ממשקל קל ועולים כל אימון קצת, ברגע שהטכניקה לא טובה חוזרים קצת אחרוה במשקל ומתקנים

לגבי טכניקה באופן כללי אנשים מעלים לפה סרטונים שלהם ואנחנו מתקנים אותם, כל מי שמעלה סרטונים משתפר
את יכולה לעבור על לוגים של אנשים או בפורום PL

תקראי את הספר SS של מארק ריפטו הוא מסביר על התרגילים באופן מפורט

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הגומיות נראות כמו פתרון מצוין...
חבל שאין אצלי במכון. :|

סחטיין על ההסברים רן.

זה אתה כתבת או שהכתבת לעבדים?

סחטיין על ההסברים רן.

העבדים פחות חכמים בגלל זה הם עבדים
וגומיות אפשר לקנות אם אתה ממש לא טוב במתח (עושה פחות מ3) ורוצה לשפר אולי שווה

סחטיין על ההסברים רן.

יש טכניקות נוספות שאתה יכול להשתמש:
1.חזרות שליליות:אתה מבצע את השלב האקצנטרי ודוחף עם הרגל או משתמש בתנופה על מנת לעלות מעלה
2.מתח בשילוב קפיצה והדגשת השלב האקצנטרי
3.לעלות את סיכום החזרות בכל אימון בלפחות חזרה אחת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית