עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה כאילו את צריכה להחליף מאמן.אהמ..זה נכון..אבל..
א. כל הכבוד .אם נחשב ממני למחמאה:) ...(רגע..אתה באמת ליצן?)
ב.אני לא נראה לי שיש מתח כזה..יש כמו ידיות כאלה שתקועות .. וליד זה יש גם כמו שרוולים כאלה(זה של תרגיל לבטן נכון?)
והאמת שהיה לי איזשהו ויכחון קטן אתמול עם הבחור שם..:( הוא רצה שאעבור על כל המכשירים לרגליים !אחרי שעשיתי סקוואט בסמית'..
שזה 2 מכשירים למבודדים +2 מכשירים של כסא גניקולוג. =4 ! אמר שכל מכשיר זה לקבוצה אחרת של שרירים..
אז אמרתי לו שלפי מה שהוא אורמ צריך לעבור על כל המכישרים בחדר..ויש שם הרבה..
ואז הוא אמר..ש אני לא אתן לך לעשות תרגילים מורכבים ..כי לדעתי את לא מאומנת מספיק/ בכושר .
מה דעתך?
נראה לי אני אעבור מקום.
---------- התגובה התווספה ב 12:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:37 ----------
הכוונה שמעניין לעניין זה נשאר פחות או יותר באותו עניין ..(יצאתי אהבלה?😍)
לא יודע אם גרביטון עדיף על פולי עליון
כי הוא רק נותן תחושה של כאילו עושים מתח/מקבילים - וכמו שאת אומרת הוא לפעמים נותן עזרה יותר מדי
השאלה איך נראת התוכנית שלך
-למה הכוונה? אם את עובדת סקוואט+לחיצה+משיכה ואת לא מסוגלת לעשות מתח על הוריאציות השונות שלו לחזרות (מתח רגיל/סופיניצה/מתח בקפיצה/עם עזרה מגומיות...)
אז עדיף פולי עליון על גרביטון
אני מדבר על מתח כתרגיל נוסף למשיכה העיקרית (כמובן שאם את לא מסוגלת לבצע מתח אז זה לא יכול להיות המשיכה העיקרית שלך ועדיף שתמשכי מוט)
נראה כאילו את צריכה להחליף מאמן.
אני עושה פולי עליון על פלטה-60 4X12.תרגיל שאני אוהבת..
סקוואט סמית
גרביטון
רגליים מבודדים..(לפי המדריך)
ידיים קדמית דמבל של 6
אחורית מכונה.
בטן מכשיר או רגיל על ספה.4X20
.. הכל 4X12
וחצי שעה אלפטי דרגות קושי.זה ממש לא תכנית סגורה ומסודרת אבל לפחות משהו ..
וזוהו נדמה לי..
בזמנו ניסיתי להעזר בכם עם תכנית..אבל לצערי הם פשוט לא רוצים ללמד חתירה וכוד'..מעדיפים שיעשו מכשירים ויעזבו אותם בשקט..הם אורמיםש ככה זה פחות פציעות.וכשתהיה חזק מספיק אז..
😣 אפשר מכאן לכוון אותי כדי להתקדם?אני מנסה להעלות משקלים ברגליים..ובפולי עוד לא הצלחתי..
תודה רבה!😘
---------- התגובה התווספה ב 20:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:25 ----------
הוא שייך למכון...😉
אני עושה פולי עליון על פלטה-60 4X12.תרגיל שאני אוהבת..
סקוואט סמית
גרביטון
רגליים מבודדים..(לפי המדריך)
ידיים קדמית דמבל של 6
אחורית מכונה.
בטן מכשיר או רגיל על ספה.4X20
.. הכל 4X12
וחצי שעה אלפטי דרגות קושי.זה ממש לא תכנית סגורה ומסודרת אבל לפחות משהו ..
וזוהו נדמה לי..
בזמנו ניסיתי להעזר בכם עם תכנית..אבל לצערי הם פשוט לא רוצים ללמד חתירה וכוד'..מעדיפים שיעשו מכשירים ויעזבו אותם בשקט..הם אורמיםש ככה זה פחות פציעות.וכשתהיה חזק מספיק אז..
😣 אפשר מכאן לכוון אותי כדי להתקדם?אני מנסה להעלות משקלים ברגליים..ובפולי עוד לא הצלחתי..
תודה רבה!😘
---------- התגובה התווספה ב 20:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:25 ----------
הוא שייך למכון...😉
תודה על הנשיקות -כנראה שמגיע..אחלה הסבר.
תוכנית טובה תהיה בנויה ממינימום תרגילים שמכילים מקסימום שרירים
לכן כדי להגיע לזה צריך לעבוד לפי תנועות ולא לפי קבוצות שרירים
שימי לב שבתוכנית שתכיל סקוואט + לחיצה (לחיצת חזה בשכיבה על ספה - בנצ' למשל) ומשיכה (מתח/דדליפט...)
אז כמעט כל הגוף עובד ומקבל את כל הגירוי שהוא צריך
לכן את צריכה לעבור לעבוד בתבנית הזו
שימי לב שאין לך לחיצה בתוכנית
יש לך סקוואט בסמית ויש לך משיכה שהיא גרביטון
אז קודם כל את צריכה לעבור וללמוד לבצע סקוואט חופשי ועמוק (שובר מקביל) יש לו יתרונות רבים על עבודה בסמית או מכונות רגליים-מפחדת שהגב לא חזק מספיק ויקרוס או שאעזר בגב בשביל לעלות..אם המוט יהיה כבד..
לאחר מכן לא תצטרכי מכונות לרגליים (תקראי את המאמרים בפורטל על הסקוואט)-את החלק הזה לפחות יודעת..
לגבי לחיצה חשוב שתבצעי 2 לחיצות (אפשר לחיצה כל אימון ברוטציה=?) 1. בנצ' 2.פרס (לחיצה בעמידה עם מוט מעל הראש)-OVER HEAD PRESS?..לחצ בצוואר/גב. האם ניתן לעשות לחיצת חזה בספהוהמוט-בנצ והלחיצה השניה זה יהיה אולי עם דמבל?..מפחדת שיהיה לי לחצ בגב
משיכה את יכולה להשאיר פולי ובמקביל ללמוד דדליפט-השאלה אם אפשר להסתמך ע סרטונים בלבד כדי לא להתסמך על העזרה שלהם.
אחרי שיהיה לך את הבסיס של סקוואט + לחיצה + משיכה (בתרגילים מורכבים סקוואט/דדליפט/בנצ'/פרס...) ניתן לשחק ולהוסיף/לשנות נניח יד קדמית...🙌
לגבי התזונה זה הדבר הכי חשוב, בלי תזונה לא תגיעי לתוצאות
את צריכה להחליט מה את רוצה, לעלות מאסת שריר ולהתחזק (ולהוסיף מעט שומן)
או לחטב ולשמור על כוח (במקרה שלך אולי להתחזק מעט כי את מתחילה)-אז זהו ..שאני לא מתחילה..😍 אני התאמנתי כשנה והתקדמתי יפה אבל נוצרה הפסקה ארוכה של חצי שנה..(גם ב גלל פציעה בברך -אבל אני מאד זהירה ומנסה לדייק בד"כ.)
אני הולכת על התקופת חיטוב..🤘
תודה רבה!
ולפי התזונה לקבוע כמה אירובי את צריכה כדי להגיע לגרעון הרצוי
תקראי את אלו:
http://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
אני מפחדת לעשות דברים שאני לא מכירה או בטוח יודעת..יש לך גומיות במכון? אם כן זאת הדרך הכי טובה לשפר מתח למי שלא יכול לעשות אפילו אחד.
תתפסי ביטחון, תקשרי גומיות למתח (כמה שצריך) ותעבדי איתן, זה הרבה יותר יעיל מגרביטון ופולי עליון.
הגומיות נראות כמו פתרון מצוין...
חבל שאין אצלי במכון. :|
סחטיין על ההסברים רן.
זה אתה כתבת או שהכתבת לעבדים?
הגומיות נראות כמו פתרון מצוין...
חבל שאין אצלי במכון. :|
סחטיין על ההסברים רן.
זה אתה כתבת או שהכתבת לעבדים?