הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חוות דעתם על קלן

• פותח/ת השרשור gad57
  • פורסם בתאריך

gad57

משתמש פעיל
499
16
נק' מוניטין:
850
499
16
לאלו שהתנסו בו , אני שוקל אם כדאי לשלב אותו בחיטוב שבועיים קלן שבועיים אפדרין
אני בקושי מרגיש את האפדרין אז חשבתי לשלב אותו עם משהו יותר חזק

ויש לי כמה שאלות שלא מצאתי עליהם תשובות בפוסטים ובמאמרים באתר

1. לקלן יש השפעה כמו לאפדרין על עיכול וספיגה של אוכל?
2. צריך לקחת אותו גם עם קפאין? אם כן מה היחס שצריך להיות ביניהם?
3.צריך לפצל את הצריכה כמו באפדרין? או לקחת רק בבוקר ?
4. איזה חברות מייצרות קלן? ואם אפשר גם לרשום איזה חברה עדיף מבחינת איכות
5. מה טווח המחירים של כל כדור?

נערך לאחרונה:
נורמיטן הוא חוסם של בטא1, יוהימבין הוא חוסם של אלפא2. מן הסתם שהפעילות שלהם מאוד שונה.

עריכה, כי יש לי קצת זמן להסביר:

אז בגדול,

חסימה של בטא1 מפחיתה את עצמת וקצב התכווצות הלב. הירידה בתפוקת הלב מובילה לירידה בלחץ דם.
חוסמים של אלפא2 גורמים לעליה בלחץ דם, כיוון שהפעלה של אלפא2 גורמת לירידה בלחץ דם במסלול של רפלקס הברורצפטורים (חיישני הלחץ).

את המשך השאלה לא כל כך הבנתי. אתה יודע בדיוק מה זה משוב שלילי? על איזה משוב שלילי אתה מדבר?

אה טעות שלי חשבתי גם יהומבין חוסם בטא.
המשוב שלילי שאני מכיר הוא שהחסימה תגרום להגברת המוליכים העיצביים. כתוצאה מהירידה הגוף יגיב בכמה דרכים להחזיר את ההורמון לרמה שבה הוא צריך ליהיות, זה לא ככה?

כשאתה אומר הגברת המוליכים העצביים, למה אתה מתכוון? על איזו ירידה אתה מדבר? ואילו הורמונים? תנסה להיות יותר ספציפי כי אתה משתמש ביחד בכמה מושגים שלא הכי מסתדרים.

בוא ניקח לדוגמא יהומבין וקדקס, למה הם בעצם לא יעשו את אותה הפעולה?

ניראה לי עירבבתי לעצמי בין כמה חומרים והפעולה שלהם על רצפטורים שונים.חשבתי בהתחלה שע"י חסימה יהיה במיקרים מסויימים פעולה אגוניסטית חלקית, כמו מן פעולת נגד של הגוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית