הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רואקוטן

• פותח/ת השרשור Rt56
  • פורסם בתאריך

Rt56

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
מישהו פה לקח רואקוטן ?
אני חושב על לקחת ורציתי לדעת את הדעה של אנשים פה. (כמובן שאני גם יתייעץ עם רופא)

דיעה לגבי מה?
לגבי היעילות? זה יעיל

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אז יעיל זה כן.
מה לגבי התופעות לוואי ? איזה תופעות לוואי היו ? איזה מגבלות יש כשלוקחים את התרופה ?
האם בסופו של דבר התוצאה שווה את התופעות לוואי והמגבלות ?

אם יש לך אקנה בינונית ומעלה אז בהחלט כדאי..
לי אישית היה שפתיים&עור (פנים) יבש. ועור יותר רגיש לשמש כמובן.
אם אתה לוקח אז תיקח מינון נמוך, יש רופאים שסתם נותנים 80 מג ופשוט אין לזה הצדקה

יש לך הרבה דברים לשקול לפני שאתה מחליט לקחת. מנסיון שלי ושל כמה חברים שלי אני יכול להגיד לך כמה דברים:
מהחודש השני ומעלה אתה הולך להיראות כמו חציל
אסור לך להתאמן (ממה שהבנתי, אני כשלקחתי במילא לא התאמנתי)
אסור לך לאכול אוכל עם שומן ודברים מטוגנים
ועוד אסור ואסור ואסור.
מה שכן הראוקטן הזה יש לו סיכוי לא קטן לפגוע בכבד, בגלל זה כל פעם שאתה קונה כדורים אתה צריך לעשות בדיקת דם בשביל לקבל אותם. וגם בצבא זה אני לא בטוח שזה פוגע בפרופיל, אבל אני יודע ששואלים בוודאות אם לקחת.
כל אלה מגרעות, לגבי היתרון?
אין פצעי בגרות...
תעשה את השיקול שלך אם זה שווה את זה.

ואם אתה רוצה דעה אישית, אם היה לי פצעי בגרות ברמה בינונית ומטה, לא הייתי מתקרב. אם היה לי משהו עצבני וכמו שאומרים "היה לי קצת פנים על פצעי בגרות" הייתי לוקח.
בהצלחה!

זה יעיל כן, השאלה כמה המצב שלך חמור.
לקחתי לפני שנה, יש לי פחות פצעים אם כי 6 חודשים לאחר הטיפול ובזמן הטיפול (כחודש לאחר ההתחלה) נעלמו לי הפצעים לגמרי.
בהתחשב במצב שלי, היה לי מצב מאוד קל על גבול ה- לא לקחת בכלל, אם כי בכל מקרה אמרתי שנמאס לי ואני רוצה.
אני חושב על סייקל שני של רקוטאן, הפעם ל 6 חודשים כי הקודם היה 4 חודשים כדי להתנקות לגמרי, אם כי אני 99% בטוח שהם פצעי זיעה, אבל עדיין מעצבנים אותי ה 2-3 שתמיד מתגלים להם לאחר הגילוח או לאחר כמה אימונים.

זה יעיל כן, השאלה כמה המצב שלך חמור.
לקחתי לפני שנה, יש לי פחות פצעים אם כי 6 חודשים לאחר הטיפול ובזמן הטיפול (כחודש לאחר ההתחלה) נעלמו לי הפצעים לגמרי.
בהתחשב במצב שלי, היה לי מצב מאוד קל על גבול ה- לא לקחת בכלל, אם כי בכל מקרה אמרתי שנמאס לי ואני רוצה.
אני חושב על סייקל שני של רקוטאן, הפעם ל 6 חודשים כי הקודם היה 4 חודשים כדי להתנקות לגמרי, אם כי אני 99% בטוח שהם פצעי זיעה, אבל עדיין מעצבנים אותי ה 2-3 שתמיד מתגלים להם לאחר הגילוח או לאחר כמה אימונים.

מבין אותך
גם אצלי זה אותו הדבר
אחרי גילוח יוצאים לי פצעים, אם אני לא מנקה פנים, פצעים.
זה מעצבן
איך נפטרים מזה? אני די בטוח שזה לא אקנה.
אני לא יכול ללכת לא מגולח אני נראה כמו חמסניק
תזכיר לי איך אמרת שקוראים לסבון הרפואי שאפשר להשיג ללא מרשם?

מבין אותך
גם אצלי זה אותו הדבר
אחרי גילוח יוצאים לי פצעים, אם אני לא מנקה פנים, פצעים.
זה מעצבן
איך נפטרים מזה? אני די בטוח שזה לא אקנה.
אני לא יכול ללכת לא מגולח אני נראה כמו חמסניק
תזכיר לי איך אמרת שקוראים לסבון הרפואי שאפשר להשיג ללא מרשם?

יש דרמקס ויש צטאפיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית