פסטיבל אוזפסט - OZZFEST 28.9, מי בא?

Machinehead

משתמש משקיע
2,059
24
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,178
2,059
24
אני 😃

בנתיים הכרטיסים במחיר של 325 ש"ח, קורן הבטיחו את השתתפותם בפסטיבל וזה מצוין בעמוד שלהם באתר אינטרנט.
אוזי אוסבורן כמובן יופיע וגם כנראה BLACK LABEL SOCIETY.
גם כל מיני להקות מקומיות.

עוד שבוע וחצי המחיר עולה ל 325 ש"ח או שזה עוד שבוע.

אני מגיע

בקשר לבלאק. הלוואי הלוואי אבל זה לא מסתדר עם ההופעות באתר שלהם :(
כל כך רציתי לראות את זאק

• פותח/ת השרשור
בעע, תמיד הם מגיעים עם בלאק לייבל.
טוב, לפחות יש את אוזי וקורן.

שאלה למי שמתעניין במטאל...
האם יש סיכוי שאי פעם להקת Tool תופיע בישראל?

• פותח/ת השרשור
תמיד יש סיכוי, אבל לדעתי לא גבוה. לא מאמין שקהל רב יבוא להופעה שלהם.
הם יעדיפו ללכת למדינה שיש יותר מעריצים, מה גם ששום מפיק לא ייקח את הסיכון בלהביא את TOOL לארץ.

תמיד יש סיכוי, אבל לדעתי לא גבוה. לא מאמין שקהל רב יבוא להופעה שלהם.
הם יעדיפו ללכת למדינה שיש יותר מעריצים, מה גם ששום מפיק לא ייקח את הסיכון בלהביא את TOOL לארץ.
ומזה אפשר להסיק שאוכל לראות אותם רק בארה"ב ? :(

נערך לאחרונה:
למי יש כסף גם וגם 😛 וגם אוזי זקן ומכור למשככי כאבים ולא יודע בדיוק כמה SHOW הוא יכול לתת תמורת הסכום...
תגיד שלום בסאבאת'ון אה 😛
דווקא סבטון הולכים להפגיז. בנוסף לנייטמר שהולכים ומשתבחים עם הזמן וכמובן ריפר (אם היה מבטיח לשיר קאברים לפיינקילר, היתי מוכן לשלם רק עליו).
הזמנתי זוג כרטיסים לי ולמינימונסטר 🤘🤘🤘

דווקא סבטון הולכים להפגיז. בנוסף לנייטמר שהולכים ומשתבחים עם הזמן וכמובן ריפר (אם היה מבטיח לשיר קאברים לפיינקילר, היתי מוכן לשלם רק עליו).
הזמנתי זוג כרטיסים לי ולמינימונסטר 🤘🤘🤘

יש גם את קרוספייר שלדעתי זה הרכב בן זונהה
הרכב הארד רוק\גלאם. גם אם לא אוהבים את הזאנר לדעתי כל אחד יהנה הם נותנים שאו ממש טוב והם מקצוענים חבל על הזמן.

---------- התגובה התווספה ב 01:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:10 ----------

ולפני העופה נעשה התפקדות בפורום. מי שרוצה יתפקד ונגיד שלום אחד לשני וכו 😛

הרכב הארד רוק\גלאם. גם אם לא אוהבים את הזאנר לדעתי כל אחד יהנה הם נותנים שאו ממש טוב והם מקצוענים חבל על הזמן.

---------- התגובה התווספה ב 01:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:10 ----------

סאבאת'ון מתברגים בלהקות הכי אהובות עלי,אני יכול לדקלם לך את כל השירים ואת הרקע לשירים מהאלבום primo victoria עד coat of arms אז אם אני יתנהג בOVER התלהבות אל תפחדו:P

• פותח/ת השרשור

הדבר היחידי שאני זוכר מהם זה את הקאבר לשירים של יזהר אשדות.
מעבר לכך, לא זכור לי שהם הוציאו שירים שהפכו ללהיטים, אלא להקה דיי קטנה שאף אחד לא זוכר אותם.
זכור לי שהמנהל שלהם הוא אחד בשם בן, בזמנו שהייתי יוצא לזמן אמיתי, הוא היה אחד הבעלים עם נקש(עוד נוסטלגיה מהעבר...). שכחתי את השם הפרטי שלו - אאל"ט זה ערן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית