הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה על מכון כושר

• פותח/ת השרשור Robb1
  • פורסם בתאריך

Robb1

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
מסתיים לי המנוי במכון הכושר בו אני מתאמן, ומאחר ואין בו כלוב לסקוואט אני לא מתכוון לחדש את אותו. אני אשמח אם מישהו כאן יוכל להמליץ לי על מכון כושר שיש בו תנאים טובים לביצוע של סקוואט ודדליפט - אולי מכון עם כמה כלובים, אם יש דבר כזה:s49:
מקווה שזה בסדר ולא יוצר איזושהי בעיה עם פרסום של מקומות בפורום....

שכחתי לציין - אני גר בצפון תל אביב, ככה שגם תל אביב וגם הרצליה באים בחשבון.

מה טווח המחירים שאתה משלם? אני מניח שאתה מתאמן בגרייט שייפ נאות אפקה.
ממליץ לך לבדוק את החדרי כושר הבאים באיזור:
פיטנס במיקדו סנטר, גריית שייפ הרצליה, גאראג' ברמת החייל, אם יש לך אפשרות לנסוע קצת אז לסווט ביגאל אלון.

תיגש לשם, תראה את המקום והמחירים ואז תחליט מה טוב לך.

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן

במכון כושר די קטן ולא ידוע בהרצליה - המקום אחלה והאנשים אחלה, אבל אין שם תנאים לעשות סקוואט, דדליפט וכו' כמו שצריך - יש שם רק מוט אולימפי אחד, אין כלוב וכו'.

שמעתי על חדר כושר בהרצליה שבו מתאמנים בעיקר בודיבילדרים, אבל אין לי דרך לבדוק איפה הוא.

טווח המחירים שאני מחפש הוא הטווח הרגיל - אני מניח בין 200 ל - 300 ש"ח, גם קצת יותר לא יהיה נורא.

למה לשלם 300 שקל בחודש על מכון? ועוד אתה אומר קצת יותר.. אחי 4000 שקל על חד"כ? מי אני שאכנס לך לכיס, אבל וואלה לא חראם?

• פותח/ת השרשור
אתה צודק

האמת היא שאני מחפש חדר כושר בלבד - אין לי צורך בחוגים או בבריכה....הכי טוב היה יכול להיות אם הייתי מוצא חדר כושר " של פעם " - הרבה משקולות, כלוב וכו'. נראה איך אני אסתדר.......

• פותח/ת השרשור
האמת -

אני אפילו לא זוכר - יש לי כרטיס ביקור איפשהו..... חדר הכושר נמצא ממש מול הרצליה פיתוח, על גבעה, לא רחוק מהמשטרה ( אם אתה מכיר את האזור ). כמו שאמרתי - אחלה מקום, אחלה אנשים, אבל בלי התנאים שאני מחפש.

אני אפילו לא זוכר - יש לי כרטיס ביקור איפשהו..... חדר הכושר נמצא ממש מול הרצליה פיתוח, על גבעה, לא רחוק מהמשטרה ( אם אתה מכיר את האזור ). כמו שאמרתי - אחלה מקום, אחלה אנשים, אבל בלי התנאים שאני מחפש.

אם אתה בקטע של הרצליה, אתה מוזמן לנסות את מכון "אדיר". אין שם כלוב, אבל יש מקום לעשות סקוואט ודדליפט. מכון קטן כמובן, אבל כיף להתאמן שם.

• פותח/ת השרשור
תודה

יש לך קצת פרטים על המקום - איפה הוא נמצא ומחירים ? אם לא אני אחפש בדפי זהב או משהו..

בכל מקרה - תודה !

הרצליה - סוקולוב 50
אני חושב שזה 180-190 לחודש. אם אתה משלם ל 3 חודשים או חצי שנה, המחיר יורד משמעותית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית