הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לומר תודה..

עוגיפלצת

משתמש מתחיל
277
3
נק' מוניטין:
70
277
3
קראתי פה את האשכול של משה ושל אלעד כהן על השימוש בשורפי שומן ונענו כל קושיותיי ותהיותיי
אי לכך החלטתי שאמשיך את החיטוב שלי בלי שום שורף שומן, וזה מה שרציתי בתכלס תדעת
אז תודה רבה על המידע 😃

וחוץ מזה, עדכון ושאלה:
שבועיים בתכנית. משקל נשאר אותו דבר כמעט, אחוז שומן ירד באחד. YEY!! 😃 (19-->18)

והשאלה:
מה הקטע עם הלוגים?
אני יכול סתם לפתוח לוג אימונים ותזונה שיהיה רק שלי ולרשום בו את כל הפעילות הגופנית שאני מבצע מדי יום כדי להגיע למטרות שלי, איך הרגשתי מה היה לי וכל זה?
סתם ככה?
מין יומן ספורט וירטואלי עם אפשרות צומי?

😃

מה הקטע עם הלוגים?
אני יכול סתם לפתוח לוג אימונים ותזונה שיהיה רק שלי ולרשום בו את כל הפעילות הגופנית שאני מבצע מדי יום כדי להגיע למטרות שלי, איך הרגשתי מה היה לי וכל זה?
סתם ככה?

😃

יאפ 😛

זה שאתה רושם פה את הלוג יוכל לעזור לך לשמור לעשות את זה, יש לך מעניין מחויבות לפורום לעשות בכל שבוע את כל האימונים שאתה צריך בשביל לשמור אותם, חוץ מזה זה ייתן לך אופציה לראות שיפור באופן ברור, וכמובן ייתן אופציה לפידבקים 😃

וחוץ מזה, עדכון ושאלה:
שבועיים בתכנית. משקל נשאר אותו דבר כמעט, אחוז שומן ירד באחד. YEY!! 😃 (19-->18)

והשאלה:
מה הקטע עם הלוגים?
סתם ככה?

😃
כן 🤡
שאלה - איך אתה יודע שאחוז שומן ירד באחד? אתה בודק עם קליפר?

on a side note, אף פעם לא הבנתי כינויים כאלו - "מתחילן", "יוסי2009", "חדש", "צעיר2007", "חלשלוש".
אתה הריי לא תישאר מתחילן יותר מידיי זמן, נכון? 🙄 זה כינוי שיפוג תוקפו.

• פותח/ת השרשור
כן 🤡
שאלה - איך אתה יודע שאחוז שומן ירד באחד? אתה בודק עם קליפר?

on a side note, אף פעם לא הבנתי כינויים כאלו - "מתחילן", "יוסי2009", "חדש", "צעיר2007", "חלשלוש".
אתה הריי לא תישאר מתחילן יותר מידיי זמן, נכון? 🙄 זה כינוי שיפוג תוקפו.

שאלה יפה והערה מעניינת...
לגבי אחוז השומן - אני לא מודד עם קליפר, אלא במשקל האלקטרוני שיש במכון.
כן, אני יודע, זה ח ר ט א
א ב ל
לפי מה שהבנתי, הוא יכול להראות דלתא טובה, כלומר אם היה שינוי המכשיר יראה זאת
ובתכלס זה מה שחשוב לי כרגע
מצד שני, אני באמת מתלבט אם למדוד עם קליפר, כי בתכלס המכשיר הזה אכן חרטא וזה ידוע
מה אתם מציעים? איך אתם נוהגים?

לגבי הניק - תשמע, כשאתה בא לבחור ניק אתה משתמש במה שהכי עולה לראש, אז החלטתי על מתחילן.
מן הסתם כשכבר לא אהיה כזה, הניק כבר לא ממש ישנה..... נכון? 😃

---------- התגובה התווספה ב 19:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:12 ----------

זה שאתה רושם פה את הלוג יוכל לעזור לך לשמור לעשות את זה, יש לך מעניין מחויבות לפורום לעשות בכל שבוע את כל האימונים שאתה צריך בשביל לשמור אותם, חוץ מזה זה ייתן לך אופציה לראות שיפור באופן ברור, וכמובן ייתן אופציה לפידבקים 😃

אז אני פותח לוג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית