סרטון סנאצ'ים

tuxlight

משתמש משקיע
4,098
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,335
4,098
961
ACT
הי.. בזמן האחרון הוספתי קצת סנאצ'ים לאימון ה"קל" של מדקאו [עלק קל.. ] האימון השני בשבוע

בעקירון אני עושה 3 סטים של 3 חזרות עם משקל עולה

אני עושה אותם בעיקר בישביל הכיף אבל קצת לכוח מתפרץ ואני חשוב שקראתי שביל סטאר טוען שמתחזקים ממשיכות מהירות.. אבל בעיקר בישביל הכיף והטכניקה..

סה"כ זה לא אופטימאלי כי זה אחרי סקוואט "קל" ודדליפט כבד.. אבל זה נחמד ואני די נהנה לעשות סנאצ'ים

בכל מקרה הנה סרטונים של 40 קילו ו 45 קילו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
המוט רחוק מדי מהגוף שלך. אתה צריך למשוך כמו בדדליפט עד שהמוט מעל הברכיים ואז מגיעה המשיכה המהירה-חזקה.

• פותח/ת השרשור
תודה,הבנתי.. עכשיו שאני שם לב לזה באמת בסרטונים המוט נמצא רחוק מהגוף בם במגיכה הראשונה

חוץ מזה יש עוד משהו קריטי?

תנסה לא לקפוץ אחורה. יש מן הרגשה שכאילו אתה מושך אחורה יותר מידי... תנסה למשוך בקו ישר יותר למעלה, יותר לכווץ עם הטרפזים... בהצלחה!

סנאץ' צריך להיות כמו קלין. להתחיל כמו דדליפט (באחיזה רחבה יותר, כמובן), להקפיץ את המוט מהירכיים ולמשוך מהטרפזים ומהגב, ולא מהידיים. ההבדל היחיד הוא המרפקים הישרים וכתוצאה מצבו הסופי של המוט. גם לא צריך לקפוץ בצורה כזו, כי אז זה הופך להיות פאוור סנאץ' ולא סנאץ'.

אתה קופץ אחורה (בגלל שאתה מושך אחורה במקום למעלה)
רחוק מהגוף
אתה לא מתיישר

תנסה למשוך את המוט לאט לאט תעבור את הברך, תמשיך למשוך לאט ולהתיישר עם הגב (כל זה שהמוט צמוד לירך עדיין), להשאיר את הברכיים בכיפוף קל, ואז תתן שראגס חזק למעלה + קפיצה למעלה (חשוב למעלה ולא אחורה כי אז אתה תפצה על זה בקפיצה קדימה/אחורה)
ואחרי שאתה מגיע לשיא המתיחה למעלה תרד מהר, תהפוך ותנעל מרפקים

ודרך אגב אתה עושה פאוורסנאץ'

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה למגיבים..

הכוונה כנראה הייתה לבצע פאוור-סנאץ' ... ז"א סנאץ' עם הקפיצה

אני יצלם אימון הבא שוב

סנאץ' צריך להיות כמו קלין. להתחיל כמו דדליפט (באחיזה רחבה יותר, כמובן), להקפיץ את המוט מהירכיים ולמשוך מהטרפזים ומהגב, ולא מהידיים. ההבדל היחיד הוא המרפקים הישרים וכתוצאה מצבו הסופי של המוט. גם לא צריך לקפוץ בצורה כזו, כי אז זה הופך להיות פאוור סנאץ' ולא סנאץ'.

מה הקשר? זה פאוור בגלל שהוא תופס את המוט למעלה ולא למטה, צריך לקפוץ בכל מקרה,ממש כמו בפאאורקלין או בכל דבר אחר..

נערך לאחרונה:
נכון, יש קפיצה (יותר נכון הקפצה של המוט) בכל מקרה. השאלה היא באיזו מידה. בקלין או בסנאץ' רגילים (בלי ה-"פאוור") אתה לא מנתק את הרגליים מהרצפה ובמקום זה אתה עושה יותר סקוואט.

נערך לאחרונה:
ברור שאתה מנתק
אתה עושה כל מה שאתה יכול כדי להביא את הבאר הכי גבוה שאתה יכול..אתה עושה תנועה של שראג+פשיטה של הגב+ קפיצה שמגיעה מקצות האצעות, בסנאץ/קלין מלא אתה ישר צונח למטה אחרי התנועה שכתבתי, ובפאוור אתה תופס את הבאר למעלה. הקפיצה הזאת צריכה להיות בכל תרגיל..

קודם כל, כשאתה עובד על סנאצ'ים תתפ]וס מקום עבודה טוב, אתה עובד כיש מולך מוט- זה לא טוב..
2 . אתה קופץ אחרוה יותר מידי, זה כתוצאה מזה שאתה מושך עם הגב , כלומר לוקח את הכתפיים אחורה.
אתה צריך שכתפיים שלך יהיו אחרי המוט, כמו בדדליפט, וכשאתה מרים אתה צריך להצמיד את זה יותר לרגלים, ממש לשפשף את המוט על הרגליים.. ואם אחרי כמה חודשים יש לך חורים במכנס , אז אתה עושה נכון..

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות

יש לי חורים במכנס מהדדליפט.. =P

לגבי המקום.. אין יותר מדי מקום במכון הזה לסנאצ'ים ושאר משיכות אולימפיות... ננסה אולי קצת לדחוף את הכלוב קדימה ואת הספה של הבנץ' אחורה

אז אותו דבר עם הסנאץ'
תקרב אותו לרגלים , ממש תמשוך את זה על הרגלים כתפיים מקדימה, ותקפוץ למעלה..
ממליץ לך לעשות סנאץ' פול..

כן זה מה שהתכוונתי
ותשמור שלא להרים גבוה מדי את התחת.. זה צריך לקום ביחד עם הגב [ קודם אתה מרים את התחת ואז מושך עם הגב]

• פותח/ת השרשור
אהה.. היי-פולס אני ידוע מזה..

אני ינסה לשלב את זה באימון הבא

גם אני עוד בועיים טס לארה"ב ל 3 שבועות ששם בחדרכי כושר בבתי מלון אני מניח שיצא לי לבצע הרבה הנפות אולימפיות ופרונט סקוואטים.. אז אני יעבוד על זה גם שם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית