You must spread some Reputation around before giving it to moo again
אגב רן, שבוע הבא אחרי אימון הולכים למג'יק, אפילו לייל מרשה 😲
נראה מתי אני מתאמן WL חמישי/שישי כי אם כן אני לא אוכל לפני מג'יק
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
You must spread some Reputation around before giving it to moo again
אגב רן, שבוע הבא אחרי אימון הולכים למג'יק, אפילו לייל מרשה 😲
אנשים דיבורים כמו חול
אתם רוצים להשוויץ תעלו סרטון
אין סרט=לא קיים
אנשים דיבורים כמו חול
אתם רוצים להשוויץ תעלו סרטון
אין סרט=לא קיים
החרטא הזה היה מגעיללל, לא שווא 80 שקל בגרוש
סטייק 400 גרם והמבורגר 450 גרם (בבלאק, נקרא T-Rex...)
הבשר היה ממש מגעיל, לא אהבתי בכלל, הוא היה עבה וטעם לוואי לא מוצלח בכלל, נאלצתי גם לאכול ציפס ונאצוס בצד כי המנה לא ממש ממלאתאם אתה מדבר על הסטייק אז הסטייק לא מבלאק אלא ממסעדה אחרת (נקראת "מקום של בשר" מסעדה טובה מנווה צדק שמוכרים שם סטייקים על משקל- הבעיה היא שהיא די יקרה).
לגבי ההמבורגר, הוא היה דווקא טעים. לא יודע מה איתך אבל בקטעים האלה אני פשוט טורף... 😉
הבשר היה ממש מגעיל, לא אהבתי בכלל, הוא היה עבה וטעם לוואי לא מוצלח בכלל, נאלצתי גם לאכול ציפס ונאצוס בצד כי המנה לא ממש ממלאת
בלאק איכזב אותי, מוזס זה רמה אחרת..שמע, אצלי הבשר היה דווקא בשר טעים, אולי זה תלוי בסניף (אכלתי ברמת החייל). בנוסף, ברור שגם אכלתי עוד... כאלה כיסונים עם בשר, צ'יפס וכנפי עוף.
בלאק איכזב אותי, מוזס זה רמה אחרת..
מה המצב רן,
אני מקבל את מה שאתה אומר (ולא רק את העצות שלך באימונים שלי) - ניסחתי מחדש את ההודעה כך שזה לא יראה כמו התרברבות. אני בהחלט מבין את ההיגיון פה בפורום.
יש בזה משהו שבלאק היא לא המסעדה הכי הכי, אבל לפי דעתי מוזס, אלא אם כן אתה בא בשביל המבורגר, לא מסעדה כזו טובה.
לא יעזור ההמבורגר הכי טוב בארץ זה איוו בירושלים.
השווארמה הכי טובה זה השמן המקורי בירושלים
יאללה מישהו זורם על דיון מסעדות פועלים?
זרקו המלצות
שווארמות טובות זה דאבוש באבן גבירול (ליד הפאלפא ה"אורגני". פשוט ביזיון)
✌️
כל המסעדות האלה מוכרות לך המבורגר של אולי 200 גרם וטוענות שזה 300 רמאים...
תכין פעם 300 גרם בבית ותראה את ההבדל בגודל
בהרבה מסעדות הסטייקים נמכרים כך שיש מחיר מסוים נגיד ל-350 גרם אנטריקוט, ויש מחיר לכל תוספת של 100 גרם (אתה יכול להוסיף כמה 100 גרמים כאלה שאתה רוצה). אבל זה עסק יקר בהחלט..מוכרים בכלל במסעדות רגילות יותר מחצי קילו? אף פעם לא יצא לי לאכול יותר מזה ותמיד אני מזמין סטייק...(להזמין שניים זה כפול מחיר)
גם לפני טיגון זה לא 300 גרם , ראיתי לא מזמן בלילה כלכלי הם הזמינו מכמה מסעודות ובדקו עם אני לא טועה אחד המסעדות היצגה נתון ביזיוני של המבורגר 220 גרם שבתכלס היה 130בארץ מודדים לפני הטיגון את הבשר ככה שאתה מקבל בעצם 3/4 מהבשר בגלל הנוזלים שיוצאים ממנו..
בארה"ב מודדים אחרי, ככה ששם 300 גרם זה באמת 300 גרם.*