הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג מוזיקה

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך
המשך רצף muse לאחר פגרה לא קצרה :/

hysteria - גם כן מ-haarp. איכות מדהימה, טון הבאס on the spot, ביצוע מושלם.

http://www.youtube.com/watch?v=Wz8jaCLjESM

stockholm syndrome - haarp. חבר'ה כל ההופעה נמצאת במלואה ביוזר שהעלה את הסרטונים האלה ב-HD. ממליץ לראות.

citizen erased - לאלו שיש להם מקור ושמע hidef, הסולו הוא תענוג לאוזניים.

http://www.youtube.com/watch?v=HiHUKVoYbdc

time is running out

http://www.youtube.com/watch?v=rYDuNq-a5b4

---------- התגובה התווספה ב 17:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:45 ----------

stockholm syndrome - haarp. חבר'ה כל ההופעה נמצאת במלואה ביוזר שהעלה את הסרטונים האלה ב-HD. ממליץ לראות.

http://www.youtube.com/watch?v=nZpwLjgLySo

ראיתי אותם בהופעה חיה לא מזמן.זה השיר הכי טוב שלהם לפי דעתי:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
led zeppelin - over the hills and far away

אני אוהב את הביצוע כאן יותר מגרסאת הסטודיו למרות שפלנט לא זוהר ממש כאן. אבל השיר עצמו נשמע ממש עצבני ומרושע, הכל בזכות הטון המדהים של פייג' (הטון הספציפי כאן מושג בעוד כמה הופעות שגם אותן אפרסם, נשאר רק לרייר).

---------- התגובה התווספה ב 22:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:50 ----------

פייג' בסולו טראנס של 3 דקות מתוך אותה ההופעה כמו over the hills למעלה, שצולמה לסרט "the song remains the same".

stairway to heaven ב-HD, בקיצור. 3 דקות של pure bliss החל מ-5:55.

😵😵

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תגידו, מישהו מכם מכיר מקום/אתר מחול שאפשר לקנות ממנו חולצות נורמליות ועל רמה של להקות גראנג'?

תגידו, מישהו מכם מכיר מקום/אתר מחול שאפשר לקנות ממנו חולצות נורמליות ועל רמה של להקות גראנג'?

בארץ כבר לא יודע
בזמנו (ממש בזמנו) היה את תומר בדיזינגוף

מה לגבי אמאזון או איביי?

אני לא קונה משם חולצות. מפחד שזה איזה הדפסת תאילנד על חולצת סמרטוט.

• פותח/ת השרשור
רצף free, paul rodgers, paul kossoff ו-bad company

free - mr. big - בזכות דוגמאות כאלו הם היו ידועים כלהקת לייב מובהקת, אחת שהפיקה סאונד נקי ונתנה דגש עצום לבאס עם קווים שלא רחוקים מסולו. הם היו מהראשונים שהצליחו ליצור סאונד כל כך בועט ועצום בזכות השילוב הנדיר של גיטרה, באס ותיפוף מסונכרנים. בגלל סגנון הנגינה והטון הנקי הכללי שפול קוסוף היה מפיק ומשום שהוא היה לבדו, תפקיד הבאסיסט אנדי פרייז'ר היה משמעותי. למעשה אני לא מכיר להקה אחרת מאותה התקופה המוקדמת שבה הבאס היה מופק בצורה כל כך בולטת, במיוחד בהופעות חיות, במיוחד לאור העובדה שהוא היה מנגן קווים כל כך חופשיים, כמו סולואים. תהנו:

free - all right now

ביצוע יותר טוב, איכות סאונד פחותה:

איכות סאונד וצילום טובים מאוד, הביצוע השני הכי טוב ביוטיוב:

free - woman

bad company - feel like making love

bad company - bad company

paul kossoff - time away (שני חלקים)

---------- התגובה התווספה ב 21:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:06 ----------

רק רציתי לציין שכל ה-sound effects ב-time away של קוסוף מופקים ישירות כולם על ידו מהגיטרה. זה אחד הקטעים האינסטרומנטליים הכי מרגשים שיש. כואב לי מאוד על זה שאנשים כמוהו מתו.

paul kossoff, r.i.p.

Pkossoff.jpg

---------- התגובה התווספה ב 21:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:11 ----------

אני עכשיו מקשיב ל-time away, ובא לי לבכות. החלק מהחלק השני הבכי שהוא משמיע מהגיטרה פשוט מצמרר. למי שאין כוח לשמוע את 2 החלקים, בבקשה, בבקשה, תשמעו לפחות את החלק השני.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
joe walsh - turn to stone

---------- התגובה התווספה ב 05:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 05:44 ----------

זה ללא ספק אחד מביצועי הגיטרה הייחודים אי פעם. הסאונד של הגיטרה שטום שולז השיג כאן לא יכול להיות משווה לשום דבר אחר. תענוג לאוזניים.

הרי לכם boston - foreplay (long time) (יש הקדמה אינסטרומנטלית. לבעלי אוזניים רגישות, קיפצו ל-2:00):

EPIC 🤘🤘🤘

---------- התגובה התווספה ב 23:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 05:53 ----------

רצף alice in chains

ביצוע מדהים של man in the box

down in a hole ב-mtv unplugged. ממליץ לכולם להשיג ולראות את כל ההופעה הזאת. השיר הזה כל כך אפל בעומק שלו שכואב לי לראות את ליין המסכן שר אותו :(

nutshell, השיר הכי מלנכולי שיש. רק הקריאה שלו לבדה פותחת פצעים ישנים:

we chase misprinted lies
we face the path of time
and yet i fight
and yet i fight
this battle all alone
no one to cry to
no place to call home

my gift of self is raped
my privacy is raked
and yet i find
and yet i find
repeating in my head
if i can't be my own
i'll feel better dead

rooster

would? - קליפ די מוצלח, שימו לב לסנכרונים הקטנים בין סצינות השונות בקליפ לבין ה-cue של התופים.

---------- התגובה התווספה 25-08-2010 ב 21:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה 24-08-2010 ב 23:15 ----------

לאלו שביקשו אלבומים של free באיכות טובה, הנה כל הדיסקוגרפיה שלהם באיכות קבצי flac:

http://isohunt.com/download/153785953/free+fire+and+water.torrent

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ההופעת אנפלאגד של אליס אין צ'ייס זה לדעתי הדיסק הכי טוב בכל הזמנים.
וליין אחד הסולנים הגדולים שהיו.

להלן ההוכחות:

איי איי איי..איפה אתה ליין :(

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
מסכים בהחלט. שמת לב למה שהבסיסט כתב על הגיטרה שלו? "friends don't let friends cut their hair" כעקיצה למטאליקה שקיצצו את השיער שלהם באותה התקופה 😛

כל פרט ופרט בהופעה הזאת פשוט אגדי. מהטעויות של ליין ועד הביצועים המושלמים של השירים.
זה דיסק שפשוט שמים ואתה לא לוחץ פוורוורד לעולם.
פשוט אלוהי.

• פותח/ת השרשור
מה אתה חושב על time away של קוסוף ששמתי כאן? תן שמיעה וחוות דעת.

ואם כבר הזכרנו גראנג' אני חייב לשים את אדי.
אגדה חיה.
שיר פחות מוכר אבל לדעתי הטוב ביותר שלהם כלהקה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
היי מספיק! תשאיר לי להביא רצף פרל ג'אם. אני מתכנן להביא את ההופעה שלהם בפינק פופ, ההופעה הכי טובה שלהם אי פעם.

קוסוף מגניב ממש.
וטוב שהזהרת כי כבר הייתי בשוונג. ככה זה שמתחילים לדבר על גראנג'.
תגיד לי כשתסיים, יש לי המלצות פוסט גראנג'.

• פותח/ת השרשור
הנה לפניכם פלייליסט של ההופעה השלמה של pearl jam ב-pinkpop 92'. משהו מדהים. (לצפייה בכל הפלייליסט תלחצו על הסרטון ותמשיכו ליוטיוב, לשליטה בפלייליסט ועוד דברים.

ממליץ בעיקר לראות את הביצוע של black, השיר הכי טוב שלהם.

even flow

why go

jeremy

alive

black

leash

once

porch

suggestion

rockin' in the free world

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
TEN הוא אחד האלבומים הגדולים נקודה סוף.
זה כמו שהדיסק של הארקטיק מונקיז whatever people say i am,i'm not הוא בין חמשת אלבומי הבכורה הגדולים בכל הזמנים

• פותח/ת השרשור
pearl jam הם בשבילי אך ורק מה שיצרו ב-ten. אלבום מושלם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית