הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפלגה לרודוס וכרתים

Dumbbell

משתמש פעיל
480
6
נק' מוניטין:
732
480
6
צהריים טובים,
שבוע הבא אני מפליג עם המשפחה ליוון הספינה תעגון יום ברודוס ויום בכרתים
תהיה לנו בעצירה 2 אפשרויות:
או ללכת לטייל עצמאית או דרך קבוצה שסוגרים את זה עם הסוכנות נסיעות על האונייה.
אני כרגע לא יודע על איזה אופציה ללכת אז רציתי לשאול אם מישהו פעם היה שם ומכיר מקומות להסתובב ולראות שם
תודה

כרתים די משעממת עד כמה שאני זוכר , אפשר למצוא איזה חוף נחמד או לחפש איזה כפר לטייל בו באזור.
ברודוס יש חופים מטורפים ויש גם את עמק הפרפרים( שזה נחמד אבל לא ממש התלהבתי).. השאלה כמה זמן יש לכם, יום אחד או לילה אחד? אם זה לילה אולי כדאי להשכיר אוטו וליסוע לאחד המפרצים.
אם אתם מחפשים חוף תיירותי זה tsmibkas .
אם אתה מחפש חוף יותר שקט ויפה זה לדיקו (Ladiko).
* אם אין לכם אפשרות להשכיר רכב אני לא יודע כמה אפשרי זה יהיה להגיע לחופים האלה , אני לא ממש זוכר כמה הם רחוקים מהאזור התיירותי ואז אולי כדאי לקחת את הסיורים של הקבוצה..

• פותח/ת השרשור
כרתים די משעממת עד כמה שאני זוכר , אפשר למצוא איזה חוף נחמד או לחפש איזה כפר לטייל בו באזור.
ברודוס יש חופים מטורפים ויש גם את עמק הפרפרים( שזה נחמד אבל לא ממש התלהבתי).. השאלה כמה זמן יש לכם, יום אחד או לילה אחד? אם זה לילה אולי כדאי להשכיר אוטו וליסוע לאחד המפרצים.
אם אתם מחפשים חוף תיירותי זה tsmibkas .
אם אתה מחפש חוף יותר שקט ויפה זה לדיקו (Ladiko).
* אם אין לכם אפשרות להשכיר רכב אני לא יודע כמה אפשרי זה יהיה להגיע לחופים האלה , אני לא ממש זוכר כמה הם רחוקים מהאזור התיירותי ואז אולי כדאי לקחת את הסיורים של הקבוצה..

תודה.

אם אתה הולך לרודוס שלא תעז לוותר על גומושלוק! אי הארנבות. מקום מדהים. תטפס הכי גבוה שאתה יכול. פשוט מדהים.

ברודוס יש 2 מקומות שהם חובה לטייל בהם עמק הפרפרים וחנות יין באזורים הכפריים שם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית