הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משה,חבר'ה מה אתם אומרים? DAA

hardtom

משתמש מתחיל
65
0
נק' מוניטין:
-23
65
0
http://www.daapure.com/clinical-study

משה מה נראה לך, חרטא?

למרות שיש רפרנסים לכמה מחקרים בבני אדם ולא רק בחולדות..
לא קראתי את המחקר המלא,כדי לראות באילו תנאים היו המחקר.

לשיפוטך 😃

נ.ב
קראתי בזריזות, הוא טוען עלק שיש שיש מחקרים שטוענים שzma לא בדיוק מניב תוצאות..
"Two subsequent studies refuted the findings, showing that the use of ZMA did not improve exercise performance, body composition, or increase testosterone.28,29 "

28. Wilborn CD, Kerksick CM, et al. Effects of Zinc Magnesium Aspartate (ZMA) Supplementation on Training Adaptations and Markers of Anabolism and Catabolism. J Int Soc Sports Nutr, 2004 Dec 31;1(2):12-20.
29. Koehler K, Parr MK, et al. Serum testosterone and urinary excretion of steroid hormone metabolites after administration of a high-dose zinc supplement. Eur J Clin Nutr, 2009 Jan;63(1):65-70.

(http://www.daapure.com/latest-press)
wtf?

נערך לאחרונה:
לא יודע מבלי לעבור על זה, זה נשמע חרטא.
אתה חושב שהיו ממציאים משהו "מהפכני" ולא היית שומע עליו בחדשות או משהו כזה? לא נראה לי.
ZMA זה סה"כ מגנזיום אבץ ו B6, מה זה אמור לעשות? מגנזיום ידוע כמעלה טסט במינונים מסויימים, כמה? מעט מאוד, אבץ סה"כ חיוני להתאוששות ו B6 עוזר בתהליכים כאלו ואחרים, בד"כ לא נחוץ.

• פותח/ת השרשור
באמת שזה נשמע טוב מכדי להאמין,
מה שכן לגבי הzma אני יודע מה הוא אמור לעשות אבל ציטוט של המאמר שגם טסטוסטרון לא מעלה.
זה מה שהצחיק שם.
אגב אם תרצה לעבור שם על הרפרנסים או אשמח שתחלוק מסקנות!

אשב על זה גם הבעיה היא שאין אינדיקציה ממשית להחליט... (איפה לייל מקדונלד שצריך אותו חח,אני צוחק..)

אני אעבור עליהם לקראת שבוע הבא, אני כרגע רואה כוכבים לאחר כמה שעות על ה SS FAQ שיצא בקרוב, אין לי כוח לקרוא שום דבר היום ולא בשבוע הקרוב.
בקשר לטסט ומגנזיום, פירסמתי מחקר לפני כמה שבועות בפורום מחקרים, תריץ חיפוש.
אתה גם צריך להסתכל מי מימן את כל המחקרים הללו, תהיה בטוח שהמחקר שהחברה פירסמה היא מימנה בעצמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית