הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כרטיסי רכבת

• פותח/ת השרשור alex_r
  • פורסם בתאריך

alex_r

משתמש מתחיל
115
0
נק' מוניטין:
-69
115
0
יש לי שאלה בנוגע לכרטיסי רכבת...
אם קניתי 20 כרטיסי רכבת לת"א כי ככה יצא לי יותר משתלם לנסוע כי הייתי נוסע הרבה, ונשארו לי 6 כרטיסים, אני יכול להשתמש בכרטיסים האלה ונסוע איתם ליעדים אחרים? נגיד, מודיעין או משהו אחר שהוא לא ת"א?
בקיצור, השאלה שלי היא האם אני יכול לנסוע עם כרטיס שמיועד לת"א אבל לנסוע איתו למודיעין או משהו אחר שהוא לא ת"א.. ?
תודה רבה רבה רבה לעוזרים:)😃😃😃

יש לי שאלה בנוגע לכרטיסי רכבת...
אם קניתי 20 כרטיסי רכבת לת"א כי ככה יצא לי יותר משתלם לנסוע כי הייתי נוסע הרבה, ונשארו לי 6 כרטיסים, אני יכול להשתמש בכרטיסים האלה ונסוע איתם ליעדים אחרים? נגיד, מודיעין או משהו אחר שהוא לא ת"א?
בקיצור, השאלה שלי היא האם אני יכול לנסוע עם כרטיס שמיועד לת"א אבל לנסוע איתו למודיעין או משהו אחר שהוא לא ת"א.. ?
תודה רבה רבה רבה לעוזרים:)😃😃😃

תיסע ואם יבקשו כסף תשלים.

• פותח/ת השרשור
חחחח סבבה אין לי בעיה לשלם אבל אני רוצה לדעת אם הכרטיסים עדיין שימושיים למקומות אחרים ..

כן אתה יכול. תצטרך לקנות כרטיס המשך מתל אביב ליעד-הרי כדי לצאת מהתחנה אתה חייב להעביר שם כרטיס במכונה. אז תקנה אותו כבר בתוך הרכבת אצל הפקח או בתחנת היעד כשתגיע.

תיסע ותקפוץ מעל המכונות שמכניסים אליהם כרטיס. אם יגידו לך משהו תגיד שיש לך כרטיס אבל הוא לא עובר ואם יגידו לך שצריך להוסיף אז תוסיף. כדאי לפחות סקוואט משקל גוף לפני שמנסים את זה, כדי שהקפיצה תעבור חלק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית