עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואיזה בסיס יש מאחורי זה חוץ מזה שהקרוספיטים למינהם אוהבים לדגול בשיטה הזו? יש משהו מדעי או שזה עוד טרנד סוחף?
זה לא ברור?
להמעיט בפחמימות, בעיקר מעובדות, לאכול אורגני, עם הרבה שומן רווי. אפילו לצום מדי פעם.
LOL 👑אורגני? רוצה פשוט להביא לי את הכסף שלך במקום?
אורגני? רוצה פשוט להביא לי את הכסף שלך במקום?
אני לא ממחזר סיסמאות של לייל אני רק אומר שכל הפלאו הזה הוא בולשיט חסר ביסוס מחקרי, אין שום רע בפחמימות ואף יש טוב בפחמימות, במיוחד כשמדברים על האוכלוסיה שמתאמנת, כל המחקרים שתמצא לי ב Pubmed יהיו כנראה על אוגרים או על אנשים שמנים עם סכרת סוג 2 או קרוב לכך, אשמח לקבל מחקרים שעומדים מאחורי פלאו, לאנשים מתאמנים ובריאים בניגוד לאנשים מתאמנים ובריאים שאכלו פחמימות וקרה להם X Y Z.משה, אם אתה באמת רוצה להיכנס למלחמת pubmed בנושא, אני תמיד מוכן. אם אתה רק רוצה למחזר סיסמאות של לייל, כשהדבר היחיד שמעניין אותו זה המסת שומן ולא אף פרמטר אחר של בריאות, אתה מוזמן.
אני לא ממחזר סיסמאות של לייל אני רק אומר שכל הפלאו הזה הוא בולשיט חסר ביסוס מחקרי, אין שום רע בפחמימות ואף יש טוב בפחמימות, במיוחד כשמדברים על האוכלוסיה שמתאמנת, כל המחקרים שתמצא לי ב Pubmed יהיו כנראה על אוגרים או על אנשים שמנים עם סכרת סוג 2 או קרוב לכך, אשמח לקבל מחקרים שעומדים מאחורי פלאו, לאנשים מתאמנים ובריאים בניגוד לאנשים מתאמנים ובריאים שאכלו פחמימות וקרה להם X Y Z.