הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע PALEO DIET

Dumbbell

משתמש פעיל
480
6
נק' מוניטין:
732
480
6
קראתי בפורומים של קרוספיט וראיתי שהרבה מתאמנים שם עובדים לפי התוכנית תזונה הזו חיפשתי קישור מסוים למידע עליה באתר שלהם ולא מצאתי.
אם מישהו יוכל לפנות אותי לקישור/יסביר לי את העקרונות הוא יעזור לי מאוד.
תודה

מקום טוב להתחיל בו הוא:
www.paleodiet.com

יש שם קישורים להמון מידע ואתרים בנושא.

אני מצטער אבל זה פשוט מתבקש Paleotarded

משה, מתי אתה מתחיל לחיות נכון?

מה זה לחיות לא נכון? למות?

זה לא ברור?
להמעיט בפחמימות, בעיקר מעובדות, לאכול אורגני, עם הרבה שומן רווי. אפילו לצום מדי פעם.

ואיזה בסיס יש מאחורי זה חוץ מזה שהקרוספיטים למינהם אוהבים לדגול בשיטה הזו? יש משהו מדעי או שזה עוד טרנד סוחף?

ואיזה בסיס יש מאחורי זה חוץ מזה שהקרוספיטים למינהם אוהבים לדגול בשיטה הזו? יש משהו מדעי או שזה עוד טרנד סוחף?

משה, אם אתה באמת רוצה להיכנס למלחמת pubmed בנושא, אני תמיד מוכן. אם אתה רק רוצה למחזר סיסמאות של לייל, כשהדבר היחיד שמעניין אותו זה המסת שומן ולא אף פרמטר אחר של בריאות, אתה מוזמן.

אוי הולך להיות מעניין...

Capt_son.jpg

נערך לאחרונה:
זה לא ברור?
להמעיט בפחמימות, בעיקר מעובדות, לאכול אורגני, עם הרבה שומן רווי. אפילו לצום מדי פעם.

אורגני? רוצה פשוט להביא לי את הכסף שלך במקום?

אני מגדל ילדות אורגניות.

מה הערכים שלהן?

הוא לא נותן להן אנטיביוטיקה. הן ימותו בחורף הקרוב. אנא מהרו LOL

משה, אם אתה באמת רוצה להיכנס למלחמת pubmed בנושא, אני תמיד מוכן. אם אתה רק רוצה למחזר סיסמאות של לייל, כשהדבר היחיד שמעניין אותו זה המסת שומן ולא אף פרמטר אחר של בריאות, אתה מוזמן.
אני לא ממחזר סיסמאות של לייל אני רק אומר שכל הפלאו הזה הוא בולשיט חסר ביסוס מחקרי, אין שום רע בפחמימות ואף יש טוב בפחמימות, במיוחד כשמדברים על האוכלוסיה שמתאמנת, כל המחקרים שתמצא לי ב Pubmed יהיו כנראה על אוגרים או על אנשים שמנים עם סכרת סוג 2 או קרוב לכך, אשמח לקבל מחקרים שעומדים מאחורי פלאו, לאנשים מתאמנים ובריאים בניגוד לאנשים מתאמנים ובריאים שאכלו פחמימות וקרה להם X Y Z.

אני לא ממחזר סיסמאות של לייל אני רק אומר שכל הפלאו הזה הוא בולשיט חסר ביסוס מחקרי, אין שום רע בפחמימות ואף יש טוב בפחמימות, במיוחד כשמדברים על האוכלוסיה שמתאמנת, כל המחקרים שתמצא לי ב Pubmed יהיו כנראה על אוגרים או על אנשים שמנים עם סכרת סוג 2 או קרוב לכך, אשמח לקבל מחקרים שעומדים מאחורי פלאו, לאנשים מתאמנים ובריאים בניגוד לאנשים מתאמנים ובריאים שאכלו פחמימות וקרה להם X Y Z.

משה, זה איש קש מדרגה ראשונה.
אין שום קשר בין פחמימות לפלאו. פלאו != low carb.
אני מציע לך לקרוא קצת על הנושא, כי זה לא מה שאתה חושב.

סה"כ בדיאטה לא אוכלים הרבה פחמימות כי מקבלים את רובם מירקות וחרא אורגני כזה או אחר, ונמנעים מ"סוכר" ומזונות מעובדים, דגנים, קטניות, וכו'.
בוא תראה לי מחקרים שדגנים זה חרא, קטניות זה חרא, מזונות מעובדים לאנשים מתאמנים בריאים זה חרא.
תראה לי שמזון אורגני עדיף על מזון מעובד לאנשים בריאים מתאמנים

Back
למעלה תחתית