הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר ███ ✯ ✯ כדי לקבל השעייה מהאתר ✯ ✯ ███

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,279
12,429
מנהל
נק' מוניטין:
58,706
103,279
12,429
שלום לכל המוכרים,

לאחרונה ישנה מגפה של אנשים שמזמינים מחו"ל או שמביאים איתם דברים במזוודות בצורה גורפת ומנסים למכור כאן בפורום.
כנראה שלא הבנתם את מהות הפורום. המהות של הפורום היא מכירת מוצרים שאתם לא זקוקים להם יותר, הפסקתם להשתמש או כאלו שפתוחים ואתם רוצים להיפטר מהם, כי לא מתאים לכם או כל סיבה כזו או אחרת. הפורום הזה הוא לא השלמת הכנסה, את זה תעשו במקום אחר לא פה. אם אני אראה מישהו שמנסה למכור על גבי הפורום בכמויות ולפתוח נושא חדש כל כמה ימים ולמכור עוד ועוד דברים, הוא יושעה מהאתר. אם תנסו להירשם שוב ואתם חושבים שאתם כאלו חכמים, אז תיהיו בטוחים שהמערכת תזהה כל הרשמה שלכם גם אם תעשו את כל הטריקים האפשריים איי שם; שכחתם מאיזה רקע אני מגיע ואני מכיר כל מצב של הרשמה מחדש לפורום והתקנתי במערכת כל כלי אפשרי שיזהה אתכם. אתם תקבלו השעייה אוטומטית מבלי אפילו לשלוח לכם הודעה פרטית או לומר לכם משהו על כך, בנוסף הנושא שלכם ימחק מהאתר.

אל תתנו להרוס את הפורום הזה לכל הקהילה שרואה בפורום זה יתרון משמעותי, כי אין פורום כזה באף מקום אחר וזה מה שיפה בו.
ראו הוזהרתם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית