הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית XBOX 360

nadavr1234

משתמש קבוע
1,376
19
נק' מוניטין:
1,561
1,376
19
אני רוצה בעתיד הלא רחוק לקנות XBOX ורציתי להתייעץ קצת פה לפני שאני קונה..
אני בטוח שיש פה לפחות אחד שמבין בנושא,אם לא יותר...
בכל מקרה אני אשמח להמלצות לחבילה הכי משתלמת בשבילי מחו'ל או מהארץ(מכשיר PAL או NTSC).
החבילה הכי זולה בארץ שמצאתי עולה 1900 כולל משלוח אלי הביתה למכשיר ELITE עם פריצה ל1.71 LT עם שני שלטים 120 ג'יגה HDD וכל מה שבא באריזה הרגילה..
תודה לעוזרים..:120ag:

יצאה הגירסה החדשה שהיא SLIM עם WIRELESS מובנה והרדיסק 250GB באותו מחיר שעלה ה ELITE לפני כן ($300, אם כי אפשר להביא גם ב $220).
אני לא יודע אם הגירסה קיימת בארץ, תבדוק או שתחכה לנובמבר ותוכל לקנות את החבילה כולל הקניקט

• פותח/ת השרשור
הסלים קיים בארץ ב1700 שקל אבל אני לא מתכוון לקנות אותו כי הוא יקר לי(לא שהאליט לא יקר לי) ועוד 2 שלטים צריך ולחכות לפריצה... בקיצור לא שווה לדעתי ואני מעדיף לשלם פחות על ג'אספר אליט..
השאלה אם שווה לי לקנות פה בכמעט 500 דולר את האליט עם פריצה ועוד ג'ויסטיק או לקנות מחו'ל ב250$~(בגלל תוספת שלט פחות או יותר) ולשלם תוספת של אין לי מושג כמה על שנאי+משלוח...

אם אתה שולח מחו"ל אתה תשלם מכס ומע"מ שלערך שניהם יחד יהיו 33% ככה שלא ממש שווה.
בקשר לפריצה אם אני לא טועה לסלים זו אותה הפריצה כמו לרגיל, הם לא שינו שום דבר במערכת ההפעלה.
אם אתה הולך לשחק ב LIVE לדעתי שווה להשקיע בסלים בגלל הקישור WIRELESS שלו (אלא אם יש לך איך לחבר כבל לבוקס), מתאם רשת עולה משהו כמו 50-70 דולר.
אם 120GB יספיקו לך, לך על הג'אפסר אלייט הישן מהארץ

• פותח/ת השרשור
יש לי בדיוק מקום לחבר כבל ETHERNET לבוקס זה לא משנה כרגע..
אגב משה זה נכון שאם הבוקס פרוץ לגרסא הכי חדשה ואני מתקן את המשחקים שהורדתי לWAVE 4 יש לי עדיין סיכוי לחטוף באן?
ואם זה המחיר הכי זול שאפשר למצוא אני חושב שאני אקנה ב1900 :\

• פותח/ת השרשור
אבל אם אני מתקן את המשחק(לWAVE שצריך..) זה מפחית את הסיכויים שלי בהרבה לקבל באן נכון?
ואם אני אשחק רק במשחקים מקוריים בלייב? (ובצרובים בסינגל אם זה לא היה מובן)..
ומהו טווח המחירים למקוריים באירופה? (אני פשוט תיכף באיטליה ושקלתי לקנות שם איזה 3 מקוריים)

טוב קודם כל יש חבילות יותר זולות בארץ.
1300-1500. פשוט זה לא אליט. קוראים לזה ארקייד.
האליט לא עושה משהו מיוחד שכזה שווה להשקיע בו חוץ מזה שהוא שחור ומגניב. היתרון שאתה מקבל הארד דיסק שזה חשוב כי כרטיס זיכרון נגמר מהר.
לגבי באן.. ממה שאני יודע אפ זה פרוץ פשוט אל תעדכן משחקים דרך האקבוקס.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שיש גם ארקייד,יש גם פרימיום אבל אני רוצה הרבה זיכרון.. ואני רוצה ללכת על האליט.
ובעניין הבאן,שאלתי בעוד מקומות פשוט אני לא רוצה להסתכן כי זה מבאס שאי אפשר לשחק בלייב,שני חברים שלי קיבלו לייב וזה באסה.. אז אני מעדיף לשמוע כמה שיותר דעות..

אל תהיה בטוח לגבי תיקוני משחקים
אני קניתי XBOX גם
תיקנתי כל משחק בדקתי באתר אם יצאה תיקון והיה גל באנים מטורף שפשוט מחק כמעט את כל המשתמשים בארץ כל כך התבאסתי זה היה חודש אחרי שקניתי XBOX
יש משוגעים שקנו עוד XBOX אני ממש לא כי לא כל כך אכפת לי מהלייב
ואם אתה רוצה טיפ קטן אל תקנה מחול מוצרים כאלה לא משנה מה.. בן דוד שלי קנה מחול ותאמין לי רק בעיות יש לו..

• פותח/ת השרשור
גם ככה הלייב יספיק לי רק לחודש אז אני רוצה חודש לא לקבל באן 😃
ומה הבעיה בלקנות מוצר מחו'ל? אחריות? יש לך של מייקרוסופט ואתה רק צריך לשלם על משלוח אליהם..
חבר של אבא שלי השיג מקומבינה XBOX מחו'ל NTSC והוא מרוצה עד השמיים ממנו..

גם ככה הלייב יספיק לי רק לחודש אז אני רוצה חודש לא לקבל באן 😃
ומה הבעיה בלקנות מוצר מחו'ל? אחריות? יש לך של מייקרוסופט ואתה רק צריך לשלם על משלוח אליהם..
חבר של אבא שלי השיג מקומבינה XBOX מחו'ל NTSC והוא מרוצה עד השמיים ממנו..

אתה מפספס פה כמה דברים, לשלוח למיקרוסופט את האקסבוקס זה לא זול בכלל
ומכל האנשים הבודדים שניסו לעשות את זה, אף אחד לא יצא מרוצה !

חוץ מזה, אם תפרוץ את המכשיר נראה לך שהם יתקנו אותו?

לקנות משחקים מקוריים בשביל הלייב זה לא עוזר כי הם עולים על הפריצה עצמה, הם לא יכולים
להבדיל אם אתה צרבת את המשחק או שבמפעל צרבו אותו
ובשביל הבדיקה של הקבצים שהכל זהה למקורי יש את הABGX שמשה כבר הביא לך.

לדעתי, אין על קונסולה מקורית כי אתה נהנה ממנה בצורה מלאה והיא לא "מסורסת", הרשת זה בין הדברים שעושים את הקונסולה הזאת לטובה ובמיוחד כשמדברים על האקסבוקס לעומת הPS3.

• פותח/ת השרשור
כן אבל כדי להנות משירותי הלייב אני אצטרך לקנות משתמש לשנה פחות או יותר והמחיר הכי נמוך שמצאתי לזה הוא 230 שקל ככה שאני מעדיף לנצל במשך חודש או 3 חודשים(לא הבנתי בדיוק כמה זמן זה בחינם) את שירותי הלייב בחינם עם הפריצה ולתקן משחקים בAGBX ולקוות שלא יעלו עלי ולשחק עם חברים או עם האח בסינגל..

אחי ה XBOX שלו נשרף
הוא קנה שנאי והכל ופשוט הכל הלך
לא היה עם מי לדבר הוא רצה להחזיר את זה אבל הכל היה יקר מדי
בקיצור לדעתי לא שוווה
עדיף להשקיע עוד כמה שקלים בארץ ולהיות רגוע..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית