הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Kai greene מרחק של 9 שבועות מאולימפייה 2010

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
7256.jpg

7257.jpg

7258.jpg

הוא רציני?? למה להראות את התחת?? שילבש תחתון..
ולנושא,ג'יי עדיין לוקח... אבל יש לו תחרות לא קלה.

• פותח/ת השרשור
מה זה משנה אם התחת ככה או עם חוטיני?

הוא טיבעי?

syringe2.jpg

YEP

[שזה אומר.. לא]

---------- התגובה התווספה ב 01:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:45 ----------

לנושא:...

מסה ענקית.. לג'אי יהיה קשה השנה

• פותח/ת השרשור
מי שלא ידע קאי היה שחקן פורנו ועבר בגדול חיים חרא ממשפחה אומנת אחת לשנייה, התדרדר גם לסמים וגדל ללא הורים בפנימיות וכו'

הוא מזריק גם בצמה? זה נראה כמו חבל שקושרים איתו ספינות 😃

• פותח/ת השרשור
כן הוא דורש מספרה

בכללי גם הבנתי שהוא מן underdog כזה...

שאין לו ספונסרים וכו'.. הוא חי בדירה קטנה ובקושי מצליח לממן את המה שהוא צריך לתחום..

וזה יפה שהוא מגיע לרמות כאלה כמו שאר החברה ברמה הזאת שלכולם יש ספונסרים והרבה יותר כסף ונחת...

בכללי גם הבנתי שהוא מן underdog כזה...

שאין לו ספונסרים וכו'.. הוא חי בדירה קטנה ובקושי מצליח לממן את המה שהוא צריך לתחום..

וזה יפה שהוא מגיע לרמות כאלה כמו שאר החברה ברמה הזאת שלכולם יש ספונסרים והרבה יותר כסף ונחת...
תגיד אתה רציני??? נראה לך שמי שלקח את הארנולד קלאסיק ישאר בלי ספונסרים?! כמו שמשה כתב הבנאדם חיי חיים בזבל ורק עם הרבה השקעה והתמדה (גם של המאמן שלו דרך אגב שלקח אותו תחת חסותו)הוא הגיע לאן שהגיע.....אישית אני חושב שהבן אדם מדהים!!!! יש לו יכולת לדחוף את עצמו קדימה ברמות מטורפות. היום החסויות כבר רודפות אחריו....

הפורנו שהוא עשה זה אחד הדברים המגעילים....
אם משה יסכים אני אתן לינק למי שבחיטוב!

הוא הומו

---------- התגובה התווספה ב 23:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:31 ----------

ובקשר לתמונות...נראה פיצוץ !אבל בכל זאת נראה לי שג'יי לוקח!

הפורנו שהוא עשה זה אחד הדברים המגעילים....
אם משה יסכים אני אתן לינק למי שבחיטוב!

תביא לינק. סוף סוף יש לי דרך לגרום לאנשים להקיא!

וכרגע, הוא נראה לא פחות טוב אסתטית מקאטלר.

• פותח/ת השרשור
תביא לו בפרטי לא בפורום

Back
למעלה תחתית