הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראיון לויזה, שגרירות ארה"ב

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
נניח ואני עושה היום את כל הפרוצדורות והתשלומים שצריך לפני הראיון, מישהו יודע תוך כמה זמן בערך נקבע הראיון? מה זה זמן סביר? חודש?

אתה קובע לבד את התאריך של הראיון עד כמה זכור לי. יש להם אתר בשביל זה.

נניח ואני עושה היום את כל הפרוצדורות והתשלומים שצריך לפני הראיון, מישהו יודע תוך כמה זמן בערך נקבע הראיון? מה זה זמן סביר? חודש?
עד כמה שזכור לי- אחרי שאתה משלם את דמי ההרשמה אתה מקבל גישה לאתר שדרכו אתה קובע את הראיון בתאריך שנוח לך מהתאריכים הפנויים שיהיו להם.. כשאני עשיתי את זה קבעתי את הראיון בעוד משהו כמו חודש וחצי.

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע. אבל בשביל לקבוע צריך קודם לשלם. והייתי רוצה לדעת מהו בערך פרק הזמן המינימלי שבו אפשר לקבוע ראיון? (כי הייתי רוצה לטוס בסוף ספטמבר, ואם אני אשלם היום ויתנו לי ראיון לאוקטובר זה לא כל כך עוזר לי).

• פותח/ת השרשור
עד כמה שזכור לי- אחרי שאתה משלם את דמי ההרשמה אתה מקבל גישה לאתר שדרכו אתה קובע את הראיון בתאריך שנוח לך מהתאריכים הפנויים שיהיו להם.. כשאני עשיתי את זה קבעתי את הראיון בעוד משהו כמו חודש וחצי.
תודה:)

בהצלחה!
ותקפיד להביא איתך את כל המסמכים שהם ממליצים עליהם (אישור סטודנט, תלושי שכר, חוזה שכירות ואם יש -אז פרטים של אנשי קשר שלך בארה''ב וכו') כי הם באמת בודקים.

---------- התגובה התווספה ב 14:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:17 ----------

כן אני יודע. אבל בשביל לקבוע צריך קודם לשלם. והייתי רוצה לדעת מהו בערך פרק הזמן המינימלי שבו אפשר לקבוע ראיון? (כי הייתי רוצה לטוס בסוף ספטמבר, ואם אני אשלם היום ויתנו לי ראיון לאוקטובר זה לא כל כך עוזר לי).
אגב להירשם כדי לקבוע ראיון עולה 22 דולר אז לא תפסיד הרבה בכל מקרה..

נערך לאחרונה:
שאתה בא לראיון, אתה צריך לבוא עם הטופס אגרה אשר שילמת בדואר.
מה שאתה עושה, אתה הולך לדואר, הם מביאים לך את הטופס אגרה ואתה משלם להם במקום.

• פותח/ת השרשור
הבנתי. תודה לכל העוזרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית