הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוזר להתאמן

• פותח/ת השרשור Lupin
  • פורסם בתאריך

Lupin

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
היי,

האשכול אומנם מתאים ל''אימונים-כללי'', אבל כרגע אני לא כותב כדי להעלות שאלה או להתייעץ, רק להכריז על חזרתי לחדר כושר לאחר היעדרות של שנה.
האמת היא שאף פעם לא לקחתי ברצינות את האימונים, וגם לא השקעתי מחשבה בתפריט, אז למעשה מאז שהתחלתי להתאמן, שזה מגיל 18 עד גיל 20, שנתיים של אימוני שווא, ולאחר מכן הפסקה של שנה, חזרתי השבוע לחדר כושר והחלטתי לקחת את העניין ברצינות.
אני מתכוון לבנות לעצמי תוכנית אימונים מסודרת+תפריט נכון (ובעיקר טעים). הבעיה שלי היא לא האימונים, אלא התזונה. זה המבחן האמיתי שלי. אני זוכר שהייתי מסיים אימון וכשהייתי מגיע הביתה, הייתי יורד על כמה כוסות קולה בזמן שאני יודע שאני זורק את האימון לפח, אבל הרצון לשתות היה חזק יותר. אני מקווה שאצליח לסגל לעצמי משמעת עצמית בנושא, כי אם לא, אז שוב אתאמן לשווא.

ההחלטה לחזור להתאמן נבעה מכמה שיקולים. אחד מהם הוא כדי להתחזק מבחינה פיזית, כי אני די חלש. בשנה האחרונה עבדתי במספר מפעלים, והעבודה הייתה כרוכה במאמץ פיזי שהיה מתיש אותי כבר בתחילת המשמרת, בזמן שאחרים היו עוברים אותה בלי הרבה בעיות.
סיבה נוספת היא חברתית. יש לי הרבה זמן פנוי והוא לא ממש מנוצל, אני לא אחד שיוצא הרבה, מין טיפוס ביתי כזה, כל החיים שלי הייתי באיזה 4 מסיבות ולא ממש יצא לבקר בפאבים, ככה שלא יוצא לי להכיר בחורות, וכבר מאסתי באתרי הכרויות, אז מה מתאים יותר מחדר כושר?

טוב, לא נשאר לי עוד מה לכתוב. אני חדש באתר וכרגע מעדיף להישאר אנונימי אז לא אציג את עצמי בנתיים.
מקווה ללמוד מכם הרבה על כושר ותזונה, סך הכל האתר נראה די רציני...

😃

כל הכבוד נשמע בחור מצויין.
רק שאולי כדאי שתתחיל לצאת קצת יותר... זה ה-גיל!
אם תתנהג כמו מכוער אתה תיראה בעיני בחורות ללא מושך, אם תתנהג כמו אחד יפה אז אתה תיראה בעיני בחורות לכן מושך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית