הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם אפשר להחליף אפדרין בריטלין ??

מצב
השרשור נעול

tomer123

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום ,
קראתי בפורום ששילוב של אפדרין קפאין ואספירין זה ה"שורף שומן" שומן היעיל ביותר .
יש לי בעיה לקחת אפדרין כי יש לי הפרעות קשב וריכוז ואני לוקח כל יום 54 מ"ג קונצרטה(אותו דבר כמו ריטלין) והבנתי ששילוב של ריטלין עם אפדרין יכול לדפוק לי את המוח . השאלה שלי האם אני יכול להשתמש בריטלין בתור תחליף לאפדרין (שניהם סמים ממריצים)? ומה היעילות של זה ביחס ל-ECA הרגיל ? . וגם יעזור לי מאוד אם תגידו לי מה המינון הממולץ של כל חומר כי כל אחד אומר משהו אחר

תודה מראש לכל העוזרים 😃

ממש לא, ריטלין בכלל לא פועל כמו אפדרין, ריטלין אינו ממריץ!
ריטלין לא פועל על הרצפטורי בטא כמו שאפדרין פועל, לכן לא תקבל את האפקט אשר מתקבל מהאפדרין.

• פותח/ת השרשור
ומה ההשפעה של קפאין \קפאין + אספירין על שריפת שומן?

ממש לא, ריטלין בכלל לא פועל כמו אפדרין, ריטלין אינו ממריץ!
ריטלין לא פועל על הרצפטורי בטא כמו שאפדרין פועל, לכן לא תקבל את האפקט אשר מתקבל מהאפדרין.
את האמת, ריטלין עובד דומה מאוד לאפדרין ועל אותם הרצפטורים. הבעיה בריטלין שבמקום לעלות את הורמוני בלוטת התריס הוא מוריד אותם ולכן סוג של דופק את החילוף חומרים (אם כי זה לא הדבר היחידי שמשפיע), לכן השימוש בריטלין ככלי לעזרה בהורדה במשקל לא ידוע ולא נחקר.

• פותח/ת השרשור
את האמת, ריטלין עובד דומה מאוד לאפדרין ועל אותם הרצפטורים. הבעיה בריטלין שבמקום לעלות את הורמוני בלוטת התריס הוא מוריד אותם ולכן סוג של דופק את החילוף חומרים (אם כי זה לא הדבר היחידי שמשפיע), לכן השימוש בריטלין ככלי לעזרה בהורדה במשקל לא ידוע ולא נחקר.

דווקא בלוטת התריס שלי די בסדר לפני חודש עשיתי בדיקות דם ורמת ה-TSH שלי היא 2.33 שזה די בסדר
אבל בכל מקרה איך אני יכול להגביר את פעילות בלוטת התריס ???
מלח בישול עשיר ביוד יעזור?

נערך לאחרונה:
לקחת T3 או DNP, למה אתה רוצה להגביר את פעילות בלוטת התריס? בלוטת התריס זה לא משחק ואתה יכול לשתק אותה לכל חייך אם אתה לא יודע מה אתה עושה.
תלמד קודם איך לאכול ולהתאמן ולאחר מכן תתחיל לחשוב על תוספות כאלו ואחרות ואם אתה בכלל צריך אותן

• פותח/ת השרשור
לקחת T3 או DNP, למה אתה רוצה להגביר את פעילות בלוטת התריס? בלוטת התריס זה לא משחק ואתה יכול לשתק אותה לכל חייך אם אתה לא יודע מה אתה עושה.
תלמד קודם איך לאכול ולהתאמן ולאחר מכן תתחיל לחשוב על תוספות כאלו ואחרות ואם אתה בכלל צריך אותן

אני מתאמן בחדר כושר ונמצא במעקב אצל דיאטנית והורדתי כבר 5 קילו אבל הבעיה שאני צריך לרדת עוד 30 קילו ובלי עזרה מתוספי תזונה או תרופות זה נהיה ממש קשה , איזה תוסף יעזור לי הכי הרבה לשרוף שומנים או להגביר את המטבוליזם ? ועם איזה רופא אני צריך להתייעץ בקשר לתרופות (רופא משפחה \ אנדוקרינולוג או תחום אחר) ?

ודרך אגב ממש תודה על העזרה ועל כל התשובות שנתת 👏

אתה תרד 30 ק"ג ע"י תפריט תזונה ואימונים, שום תוסף כזה או אחר לא יעשה זאת במקומך ובלי הבסיס הזה.
גירעון קלורי תמיד יתבצע בתהליך של ירידה במשקל, גם אם תשתה חומר גרעיני.
אפדרין וקפאין ובמצב שלך גם אולי אספירין יכולים לעזור. הבעיה שזה לא חוקי בארץ ואף רופא לא ימליץ לך על זה, מה גם שאני לא יכול להמליץ לך על כל, כי אין לי מושג מהו העבר הרפואי שלך ובכל מקרה הבעיה שלך תהיה להשיג אפדרין, בפורם לא סוחרים בתכשירים שאינם חוקיים בארץ.

• פותח/ת השרשור
אתה תרד 30 ק"ג ע"י תפריט תזונה ואימונים, שום תוסף כזה או אחר לא יעשה זאת במקומך ובלי הבסיס הזה.
גירעון קלורי תמיד יתבצע בתהליך של ירידה במשקל, גם אם תשתה חומר גרעיני.
אפדרין וקפאין ובמצב שלך גם אולי אספירין יכולים לעזור. הבעיה שזה לא חוקי בארץ ואף רופא לא ימליץ לך על זה, מה גם שאני לא יכול להמליץ לך על כל, כי אין לי מושג מהו העבר הרפואי שלך ובכל מקרה הבעיה שלך תהיה להשיג אפדרין, בפורם לא סוחרים בתכשירים שאינם חוקיים בארץ.

אין לי בעיה להשיג אפדרין כי יש לי אסטמה ואלרגיה ולכן אני יכול לקבל מרשם לתרופות שמכילות אפדרין. הבעיה היא שזה לא מסתדר טוב עם הריטלין . יש איזה דרך להשתמש גם בריטלין וגם באפדרין בלי להזיק לבריאות ??

לא מביאים יותר בארץ תרופות שמכילות אפדרין. בקשר לבריאות שלך לא יכול לענות לשאלה כי אין לי מושג מהו העבר הרפואי שלך ובכללי אין מידע על הקומבינציה של ריטלין ואפדרין.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על העזרה ,בנתיים אני נשאר עם דיאטה וספורט ואולי אני אוסיף קפאין .
אם לאף אחד אין מה להוסיף מבחינתי אפשר לנעול .

לחולי אסטמה יש אפשרות לבקש אלבטרול בכדורים לא?

• פותח/ת השרשור
לחולי אסטמה יש אפשרות לבקש אלבטרול בכדורים לא?
אני לוקח משאף שמכיל אלבוטרול והוא נקרא ונטולין אבל למיטב ידיעתי אין יותר אפשרות לקבל את זה בכדורים.
האם מישהו יודע אם עדיין זה נמכר בכדורים ??
והאם אלבוטרול דומה כימית לקלן??

נערך לאחרונה:
מכיר כמה אנשים שהשתמשו באלבטרול,אאל''ט גם הומי השתמש,הוא הוציא מהרופא אלבטרול בכדורים.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה רבה על המידע , אני ילך היום לרופא לבקש אלבוטרול בכדורים במקום במשאף .
אפשר לשלב אלבוטרול עם קפאין ואספירין???

---------- התגובה התווספה ב 17:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:39 ----------

חזרתי עכשיו מהרופא והוא אמר שאלבוטרול לא יעזור לי בגלל שאני מטופל במשאפים כבר המון שנים ופיתחתי עמידות אבל הריטלין יכול לשמש תחליף מצוין לאפדרין בשילוב עם אספירין וקפאין (הוא אמר שזה עדיין מסוכן ולא מומלץ מבחינה בריאותית) וזה עושה את אותה פעולה .
בכל מקרה תודה רבה לכל מי שעזר לי 😃

ריטלין וקפאין יעשו אותך dizzy כזה, משהו שקשה להסביר. (אני אומר מנסיון)
וכן אתה תהיה אנרגטי מאוד.

---------- התגובה התווספה ב 18:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:01 ----------

האמת, כשאתה אומר את זה עכשיו יש לי איזה מאמן שרצה שאני אשיג לו ריטלין משום שיש לי בעית קשב וריכוז והוא אמר לי שזה כמו אפדרין אם משלבים את זה עם קפאין אז זה היה נשמע לי קצת מוזר כי ריטלין בעצם "מרגיע" את הבן אדם אז בדקתי את הנושא, קראתי בכל מיני מקומות, וכן, אנשים מדווחים שכשהם משלבים בין קפאין וריטלין זה גורם להם לאי נוחות מסויימת ולעודף אנרגיה.
אבל כמו שמשה אמר, בניגוד לאפדרין ריטלין מוריד את הורמון בלוטות התריס וזה פוגע בחילוף החומרים.

דרך אגב משה, אני אף פעם לא חשבתי על זה שריטלין יכול לפגוע בחילוף החומרים וגם אף פעם לא לקחת ריטלין בשביל אנרגיה.
אני לוקח ריטלין כל יום בשביל להיות מרוכז בעבודה(ללא קפאין כמובן) ובקשר לחילוף חומרים הייתה תקופה שהח"ח היה ממש ברצפה ולא הבנתי למה והתחלתי לשתות כל יום משהו כמו 5-6 ליטר מים ביום ומשום מה הח"ח חזר לעצמו וגם לי להיות בשירותים כל יום בבוקר.
אף על פי שהייתי בחיטוב RFL והתזונה שם ממש לא דבר שמאיץ את חילוף החומרים (וזה בלשון המעטה)
ככה שאולי ריטלין לא כזה פוגע בחילוף החומרים?

אגב משה, ידוע שאפדרין, קלן ואם אתה אומר שגם ריטלין אז גם ריטלין פועלים על אותם רצפטורים אבל אפשר להשתמש באפדרין לתקופה בלתי מוגבלת בניגוד לקלן שיש הגבלה (גם בשילוב עם קטוטיפן 4-6 שבועות)
יש לך מושג אולי מה לגבי ריטלין? הגבלה או משהו?
ויש לי את המינון הנמוך כרגע של 20 מ"ג.

הוא נחקר על ידי ונמצא יעיל בהורדת במשקל
שהתחלתי לקחת אותו לא יכולתי לאכול כלום
ירדתי לפחות 8 קילו אם לא יותר
אבל עכשיו אני רק עולה חחחח
עליתי נראלי משהו כמו 13 קילו תוך איזה שנה +-

• פותח/ת השרשור
ריטלין וקפאין יעשו אותך dizzy כזה, משהו שקשה להסביר. (אני אומר מנסיון)
וכן אתה תהיה אנרגטי מאוד.

---------- התגובה התווספה ב 18:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:01 ----------

האמת, כשאתה אומר את זה עכשיו יש לי איזה מאמן שרצה שאני אשיג לו ריטלין משום שיש לי בעית קשב וריכוז והוא אמר לי שזה כמו אפדרין אם משלבים את זה עם קפאין אז זה היה נשמע לי קצת מוזר כי ריטלין בעצם "מרגיע" את הבן אדם אז בדקתי את הנושא, קראתי בכל מיני מקומות, וכן, אנשים מדווחים שכשהם משלבים בין קפאין וריטלין זה גורם להם לאי נוחות מסויימת ולעודף אנרגיה.
אבל כמו שמשה אמר, בניגוד לאפדרין ריטלין מוריד את הורמון בלוטות התריס וזה פוגע בחילוף החומרים.

דרך אגב משה, אני אף פעם לא חשבתי על זה שריטלין יכול לפגוע בחילוף החומרים וגם אף פעם לא לקחת ריטלין בשביל אנרגיה.
אני לוקח ריטלין כל יום בשביל להיות מרוכז בעבודה(ללא קפאין כמובן) ובקשר לחילוף חומרים הייתה תקופה שהח"ח היה ממש ברצפה ולא הבנתי למה והתחלתי לשתות כל יום משהו כמו 5-6 ליטר מים ביום ומשום מה הח"ח חזר לעצמו וגם לי להיות בשירותים כל יום בבוקר.
אף על פי שהייתי בחיטוב RFL והתזונה שם ממש לא דבר שמאיץ את חילוף החומרים (וזה בלשון המעטה)
ככה שאולי ריטלין לא כזה פוגע בחילוף החומרים?

אגב משה, ידוע שאפדרין, קלן ואם אתה אומר שגם ריטלין אז גם ריטלין פועלים על אותם רצפטורים אבל אפשר להשתמש באפדרין לתקופה בלתי מוגבלת בניגוד לקלן שיש הגבלה (גם בשילוב עם קטוטיפן 4-6 שבועות)
יש לך מושג אולי מה לגבי ריטלין? הגבלה או משהו?
ויש לי את המינון הנמוך כרגע של 20 מ"ג.

שימוש ארוך בריטלין לא מסוכן (אני כבר לוקח 3 שנים , כל יום 54 מ"ג) אבל הגוף מפתח קצת עמידות ולכן פעם בשנה נהוג לעשות הפסקה של כמה שבועות או פשוט להעלות את המינון .

טוב.. אתה לא רוצה לדעת כמה שנים אני לוקח חחח
אני לוקח בסביבות ה-10 שנים אני חושב אבל מינון של 20 מ"ג
ולבחור שירד 8 קילו, זה ידוע שאחת מתופעות הלוואי הן לא להיות רעב אבל השאלה אם הוא פועל באותה צורה שאפדרין וקלן פועלים.

ואי אנשים,
לא מבינים מזה לשמור על חוקי הפורום?
תפסיקו לרשום עם הרבה נקודות וסימני שאלה, מה אנחנו עילגים?

ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית