הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות לחברי הפורום בקשר לאפדרין.

• פותח/ת השרשור OR17
  • פורסם בתאריך

OR17

משתמש פעיל
306
3
נק' מוניטין:
57
306
3
שלום רב לחברי הפורום,כמה שאלות לגבי אפדרין.

אני שוקל להתחיל שימוש באפדרין בזמן חיטוב,אז רציתי להיתיעץ אם האנשים פה.

אני יודע שחברות של אפדרין וכמו כול דבר משחק פה,אבל במה שונה למשל חברה כזאת ולחברה אחרת,ממה שזכור לי כול החברות מפיקות את האפדרין מאותו צמח,אז מה שונה?מינונים נכונים?השפעה?אחוזי האפדרין בכדור?.

עכשיו חשבתי להתחיל שימוש במינונים של 50 מ''ג אפדרין+400 מ''ג קפאין למשך שבועיים ולהעלות את המינום ברמת הצורך,קראתי פה על אפדרין,כמה מאמרים וגם באתר,אני פשוט רוצה להבין כמה דברים נוספים.

ועוד שאלה נוספת,אני יכול להביא אפדרין טורקי של 50 מ''ג,עכשיו,קראתי פה באתר משה רשם פעם שלישבור כדור בישביל לחלק ת50 ל25 חצי חצי,זה לא כולכך טוב בגלל שכול כדור לפעמים מכיל כמות שונה ודברים משתנים .

וביום של צי'טינג\העמסה,סתם בישביל הידע,לא צריך לקחת שימוש באפדרין באותו יום?.

.

ואולי המלצות לחברות של אפדרין,אני רוצה להביא ולא יודע כולכך מהיא החברה שנחשבת אמינה בשוק ושיש לה את המוצר הטוב.

תודה רבה לכולם חברים.

שלום רב לחברי הפורום,כמה שאלות לגבי אפדרין.

אני שוקל להתחיל שימוש באפדרין בזמן חיטוב,אז רציתי להיתיעץ אם האנשים פה.

אני יודע שחברות של אפדרין וכמו כול דבר משחק פה,אבל במה שונה למשל חברה כזאת ולחברה אחרת,ממה שזכור לי כול החברות מפיקות את האפדרין מאותו צמח,אז מה שונה?מינונים נכונים?השפעה?אחוזי האפדרין בכדור?.

תלוי במעבדות יש מעבדת אנגראונד ויש מעבדה רפואית בפיקוח. לרוב תכשירים רפואים תמצא אותם עם גופשינס מה שלא ממש ידוע מבחינה מחקרית ואין לקחת אותם למשך זמן רב, הם נועדו לחולי אסטמה אם כי גופשינס יכולים להגביר את האפקט של אפדרין מבחינת תופעות לוואי.
החברות משתנות באיכות הכדורים מבחינה פיזית + המינון בכדור.

יש את הגירסה הצימחית ויש את הגירסה הסינטטית (HCL), מה שאתה רוצה זה את ה HCL.

עכשיו חשבתי להתחיל שימוש במינונים של 50 מ''ג אפדרין+400 מ''ג קפאין למשך שבועיים ולהעלות את המינום ברמת הצורך,קראתי פה על אפדרין,כמה מאמרים וגם באתר,אני פשוט רוצה להבין כמה דברים נוספים.

אל תעלה את המינון מעל 75 מ"ג אפדרין על 750 מ"ג קפאין (לדעתי מעל 600 מ"ג קפאין מיותר לגמרי ויכול לתת את האפקט ההפוך)

ועוד שאלה נוספת,אני יכול להביא אפדרין טורקי של 50 מ''ג,עכשיו,קראתי פה באתר משה רשם פעם שלישבור כדור בישביל לחלק ת50 ל25 חצי חצי,זה לא כולכך טוב בגלל שכול כדור לפעמים מכיל כמות שונה ודברים משתנים .

אפדרין טורקי = ארסן לא קיים יותר בשוק והוא מלא בזיופים, המפעל נסגר לפני כמה שנים והכדורים האחרונים עם תוקף עד 2012, אם תמצא כאלו בעטיפה סגורה אז אולי כן, בכל מקרה הייתי הולך על משהו אחר כי זה לא אפדרין נקי ומכיל גופשינס.

וביום של צי'טינג\העמסה,סתם בישביל הידע,לא צריך לקחת שימוש באפדרין באותו יום?.

לא.

תודה לחברי הפורום.

ואולי המלצות לחברות של אפדרין,אני רוצה להביא ולא יודע כולכך מהיא החברה שנחשבת אמינה בשוק ושיש לה את המוצר הטוב.

אין לי מושג מה הולך בארץ אבל אלו אני מכיר:
ATOM, UNEXO, FT, 4EVERFIT, KAIZEN

תודה רבה לכולם חברים.

✌️

• פותח/ת השרשור
וואה משה אחי תודה רבה,תגיד משה,למה לא הצלחתי להיכנס לאתר לפחות חודש.

רשם לי שהאתר לא נימצא\לא תקין-שלחתי לגבי זה מייל,לפחות חודש לא יכלתי להיכנס.

ועוד איזה שאלה,שאני קם בבוקר,על קיבה רקה אני לוקח תאפדרין+קפאין-אחרי כמה זמן אפשר לאכול יש זמן מוקבל,זמן שעדיף לחכות?.

תראה משה,קראתי פה באמת הרבה באתר,אבל יש דברים שקצת מסובך לי להבין,אני מבין שאחרי השעה 4-5 לא צורכים אפדרין+קפאין,זה פוגע באיכות השנה אני מבין,עכשיו...בישביל להספיק את כול הסבב הזה של הכדורים צריך לקום די מוקדם לא?נגיד אני קם,לוקח על קיבה רקה על הבוקר אפדרין+קפאין,לאחר כמה זמן אני יכול לאכול,עבר 3 שעות אחרי הארוחה שלי,מגיע עוד מנה,אז שוב לוקח אפדרין+קפאין ואוכל,הולך לאימון אחרי כמה זמן של צריכת קפאן אפדרין,בנוסף גם אכלתי ,ואחרי האימון צריך להגיע בתכלס עוד מנה של 25 מ''ג +200 קפאין,זה קצת נשמע לי ככה מסובך,אני בטוח שאני יתפוס.

אני רגיל לאחר ארוחה אחת שאני קם פשוט ללכת למכון,ואני קם יחסית לא כזה מוקדם יש ימים שאני קם גם ב10 -11,אתה חושב צריך לקום קצת יותר מוקדם,אם לא עוברים את ה4-5 זה נישמע לי הגיוני,

ועוד שאלה קטנה שקצפה לי,אפדרין מעלה דופק,ובאימון משקולות שלי אני גם ככה לפעמים גוסס,האימון משקולות אמור להיות פחות עצים?.

תודה מראש.

אפדרין לא תלוי כל כך באינסולין ככה שאפשר לאכול מתי שרוצים בגדול זה לא משנה, מה שכן אם תאכל ארוחה גדולה לא תרגיש את ה"מרץ" של האפדרין וזה סוג של יבטל לחלוטין או חלק מהתופעות לוואי. (למרות שסוכר ענבים + אפדרין על בטן ריקה = מרץ מטורף)
בקשר לשעות של אפדרין, אתה יכול לקחת מתי שאתה רוצה, העיקרון שבשבועות הראשונים יהיה לך תופעות לוואי ולאחר מכן הגוף יתרגל, אני כיום לוקח אפדרין 5 דקות לפני השינה ונרדם כמו תינוק.
האימון משקולות אמור להיות אותו דבר אבל תזהר עם האפדרין לדוגמה בסקוואט כבד RM1 או משהו כזה.

• פותח/ת השרשור
רגע שאני יבין,לקחת אפדרין על בטן ריקה זה חובה,ולאכול אחרי הלקיחה זה לא משנה כולכך כמה זמן אוכלים.

יש המלצה לסיום שימוש באפדרין משה?.

אני יעלה לפורום פה תמונה גם,יש מצב רוח טוב היום חח : ).

---------- התגובה התווספה 06-08-2010 ב 00:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה 05-08-2010 ב 23:37 ----------

קראתי עוד דברים באתר,שענו לי על דברים,לגבי גירסת הHCL-אני יודע שזה אפדרין נקי שאמור להיות משולב אם קפאין,אם זה אפדרין HCL לא משנה החברה שלו?העיכר שזה אפדרין HCL-ויש דרך ביכלל לזהות כדורים למשל שזה אפדריןHCL ולא מהגירסה האחרת,באמת איך אפשר לזהות,זה לא מגיע אפילו בבקבוק\קופסא.

• פותח/ת השרשור
המשך חיפוש באתר,אני מבין שאפדרין פקיסטני 25 מ''ג HCL נחשב נקי ואכותי יחסית לדברים שיש בשוק,אני לא מבין גדול באפדרין אני עושה תהליך למידה חח..

אמממ...מזה Unexo ?

זה שייך לאפדרין פקיסטני?,אני פשוט עושה סבב כזה באתר,וכול מיני דברים עולים לי,אני קצת מתבלבל.

אני מבין שUnexo חרוט על כדור פקיסטני של 25 מ''ג או על כול כדור שלהם לא משנה איזה מ''ג(עד כמה מ''ג הם מיצרים)

UNEXO = אפדרין פקיסטני וזה לא 25 מ"ג אלא 30 מ"ג, אני כבר שנתיים איתו לערך, לדעתי הוא טוב.

• פותח/ת השרשור
הא אקי,משה תודה על ההסבר היפה פה שאתה מביא לי.

ודרך אגב,אם אני לוקח 30,אני יכול להגיע רק ל60 (אם אני יקח 3אני יעבור תמינון המקסימלי)-אז פשוט להתקע על ה60 נכון?.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית