הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זיכרון

יש לו שיטה לזכור את כל המספרים, הוא לא סתם קורא את המספרים וזוכר אותם (כמו למשל שיטת המרסדס)

כן ברור. יש כל מיני ספרים עם טכניקות (כמו של Tony Buzan) ושל הישראלי הזה ששכחתי את שמו.. ערן משהו.. פעם התעסקתי עם זה, זה די כיף.

מרשים ביותר ... וזה שהוא נתקע והמשיך עוד יותר ...
אבל נשאר לו בערך אותה כמות של ספרות עד הספרות 999999
ואז הוא יכול להגיד "וכך הלאה" ולהציע, באירוניה שגויה, כי π הוא רציונלי.

אני מקווה שהוא יעשה את זה פעם !
✌️

Real-Rational.gif

נערך לאחרונה:
מר לטיסימוס אמר:
זה לא i, זה שורש של מינוס 1, וזה מספר אי\לא רציונלי
[לא זוכר אם נכתב "אי" או "לא"]. משום מה התגובה נמחקה, אולי באג 👹

פעם אחרונה שבדקתי שורש של מינוס 1 זה i, או אם תרצה המספר המרוכב (0,1). בכל מקרה זה לא מספר רציונלי, בגלל זה לא הבנתי למה הוא אומר תהיה רציונלי, אם הוא בעצמו לא כזה. פאי מספר ממשי ואומר תהיה ממשי. זה לא עקבי 😡

מר לטיסימוס אמר: [לא זוכר אם נכתב "אי" או "לא"]. משום מה התגובה נמחקה, אולי באג 👹

פעם אחרונה שבדקתי שורש של מינוס 1 זה i, או אם תרצה המספר המרוכב (0,1). בכל מקרה זה לא מספר רציונלי, בגלל זה לא הבנתי למה הוא אומר תהיה רציונלי, אם הוא בעצמו לא כזה. פאי מספר ממשי ואומר תהיה ממשי. זה לא עקבי 😡

מחקתי כי התבלבלתי מבחינת השורש. אחרי הכל, יש סיבה לזה שמוחקים הודעות.

מר לטיסימוס, כמה הזיכרון שלך מטעה אותך לאחרונה !!!!
אני יכול להסיק שהספרים שהזכרת לשיפור הזיכרון לא כלכך עובדים הא ?! 😛

Someone..., לפי ההגיון שלך, אם אני ליצן אני לא יכול להגיד למישהו תעשה SS ?!?!
אבל יופי ששמת לב לזה ... הנה עוד עיצוב לחולצה הלך לפח ...

number-sets.gif

אני מתרגש, הטרול הגיב לתגובה שלי.

Pseudomathematics, ugh!

המעבר בין השורה השנייה לשלישית לא חוקי, כמובן.

האר את עיני, מה לא חוקי בו?

sqrt(a/b) = sqrt(a)/sqrt(b)

אגב, במקומך לא הייתי כותב "כמובן" אחרי מפגן בורות כ"כ מרשים כמו זה שהצגת באשכול הזה.

נערך לאחרונה:
מעולם לא הייתי חזק במתימטיקה, אבל נראה האם הפחד מד"ר גוטליב השאיר בי משהו חיובי:
בשורה הרביעית העלית בריבוע וזו פעולה שיכולה לגרום לאיבוד של שורשים.
השורשים הריבועיים של "1" הם 1 ו- (1-); במקום לבחור בשורש "1" לצד הימני של המשוואה בשורה האחרונה יכולת לבחור ב- (1-) ואז זה מסתדר.
אני מקווה שלא יצאתי טמבל.

נערך לאחרונה:
מעולם לא הייתי חזק במתימטיקה, אבל נראה האם הפחד מד"ר גוטליב השאיר בי משהו חיובי:
בשורה הרביעית העלית בריבוע וזו פעולה שיכולה לגרום לאיבוד של שורשים.
השורשים הריבועיים של "1" הם 1 ו- (1-); במקום לבחור בשורש "1" לצד הימני של המשוואה בשורה האחרונה יכולת לבחור ב- (1-) ואז זה מסתדר.
אני מקווה שלא יצאתי טמבל.

לא הבנתי אותך. ה"שורשים" של 4 הם 2 ו -2, אבל אם תעלה את -2 בריבוע יש רק אפשרות אחת, 4.
-4 הוא לא אפשרות.

במחשבה שניה:
האם זה נכון?

equation.png

ולא כמו שכתבת?

לפי הכלל הבא:
3f5cbcec5afedd7e7b5462b7deb5057f.png

נערך לאחרונה:
האר את עיני, מה לא חוקי בו?

sqrt(a/b) = sqrt(a)/sqrt(b)

אגב, במקומך לא הייתי כותב "כמובן" אחרי מפגן בורות כ"כ מרשים כמו זה שהצגת באשכול הזה.
אז תן לי להבין, אתה לוקח חוקים שעובדים על מספרים ממשיים חיוביים, ומצפה שהם יעבדו על מספרים מרוכבים. למה?
האר את עיני, כי בינתיים מפגן הבורות הוא שלך... טרול חלוד (אולי כדאי שתשתמש ב-i במקום, זה עוזר לאנשים לא מנוסים לא לטעות).
אגב, לא יפה לשלוח ספוילרים בה"פ. לא קראתי.

במחשבה שניה:
האם זה נכון?

צפה בקובץ המצורף 6252

ולא כמו שכתבת?

לפי הכלל הבא:
3f5cbcec5afedd7e7b5462b7deb5057f.png

כנ"ל. אתה לא יכול להגיד בכללי ש-
(sqrt(ab) = sqrt(a)*sqrt(b
זה נכון רק עבור ממשיים חיוביים.

מה אתם מתווכחים על חומר 5 יחידות זה סתם גורם לי לנסות להיזכר ואז להתבאס שאני לא זוכר את החומר

אז תן לי להבין, אתה לוקח חוקים שעובדים על מספרים ממשיים חיוביים, ומצפה שהם יעבדו על מספרים מרוכבים. למה?
האר את עיני, כי בינתיים מפגן הבורות הוא שלך... טרול חלוד (אולי כדאי שתשתמש ב-i במקום, זה עוזר לאנשים לא מנוסים לא לטעות).
אגב, לא יפה לשלוח ספוילרים בה"פ. לא קראתי.

כנ"ל. אתה לא יכול להגיד בכללי ש-
זה נכון רק עבור ממשיים חיוביים.

.אין לך מושג על מה אתה מדבר, ובמקומך הייתי הולך למורה שלך במתמטיקה ודורש את הכסף שלך בחזרה. i לא מוגדר להיות שורש של -1(או יותר נכון, (0,1) בשדה C), בגלל זה הטעות. אין דבר כזה שורש של -1. i מוגדר להיות כך ש i^2 = -1 (רוץ לויקיפדיה ותראה שאני צודק).

בנוגע למה שרשמת ללפטי, תפסיק עם זיוני השכל. לך תסתכל על משפט אוילר, הוא מוכיח בקלות את מה שכביכול סתרת.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית