הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתם לא מבינים איזה מתסכל זה ללכת לדואר ולגלות...

ה-דולר

משתמש פעיל
573
151
נק' מוניטין:
3,027
573
151
אוניברסיטת ת"א
סיפור קצר על התסכול שעבר עלי כשהלכתי לדואר אתמול לאסוף חבילה.

הלכתי לדואר לאסוף חבילה שמקורה בחו"ל - לטעמי חשבתי שמדובר בנעלי הרמת משקולות שהזמנתי לפני שבוע וקצת ממוכר ב-EBAY אשר נמצא באנגליה.

כולי שמח וטוב לבב ניגשתי אל הפקיד וביקשתי שיביא לי את החבילה. "רק רגע" אומר הפקיד והולך לחדר עם החבילות לחפש את החבילה.

"הנה, בבקשה" אומר ומניח על המשקל קופסת קרטון מסכנה שרשום עליה בגדול VITACOST, והכילה הזמנה של כמה ויטמינים ומינראלים.

המום ומאוכזב לקחתי את החבילה והלכתי הביתה.

שתבינו, החבילה נשלחה ב-25.7 והגיעה לסניף ב-3.8 - מה קרה ?!? דווקא עכשיו ויטה קוסט נזכרו להיות מהירים עם המשלוחים ?!?!

בדר"כ זה לקח בין 3 שבועות לחודש !!!

זהו, סתם רציתי לפרוק.

אני יודע ממה הוא מתוסכל, הכוונה שלי היא שאין סיבה שיהיה מתוסכל, כי בסוף הוא יצא מרוויח, מכיוון שקיבל את ההזמנה של VITACOST אחרי שבוע בערך. 😉

• פותח/ת השרשור
תודה על הנסיון לעודד אבל לא יצאתי מורווח ולא בטיח כי את ההזמנה מויטה תכננתי כך שתגיע בערך שבוע לפני שיגמרו לי הדברים תחת הנחה שההזמנה תגיע אחרי 3-4 שבועות.

הזמנת ISAL ? כי הוא מהיר יותר מה DHL

זה מתסכל? מתסכל זה לקבל דואר רשום ולחשוב שזה חבילה ואז לבוא ולגלות שזה מכתב רשום מפלאפון, זה מתסכל.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי איך זה קורה בכלל - חבילה זה פתק אפור ומעטפה זה פתק ורוד.

זה מתסכל? מתסכל זה לקבל דואר רשום ולחשוב שזה חבילה ואז לבוא ולגלות שזה מכתב רשום מפלאפון, זה מתסכל.

חחחח באמת מתסכל.

וזה לא ויטה קוסט - נהיו מהירים זה כל הדואר - גם פריטים מסין שאני מזמין או ארה"ב מגיעים הרבה יותר מהר.

משהו באמת הזוי קורה כאן בממלכת ישראל?

הייתכן?

ויטה התחילו להפגיז בזמן האחרון. אני גם מקבל תוך 10 ימים.
מתי שלחו את הנעליים? איזה מידה אתה?

:stop:
זה מתסכל? מתסכל זה לקבל דואר רשום ולחשוב שזה מפלאפון ואז לבוא ולגלות שזה מכתב רשום מהצבא למילואים למשך 24 יום. זה מתסכל 😵

לכן צריך לשאול ממי החבילה. אם התשובה היא צהל- אתה לא חותם 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית