הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש אתר טוב שאפשר להזמין דרכו אוזניות

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך
באמת נראה משתלם. מעניין איך האיכות של זה. אתה תגרום לי לבזבז כסף.. :(

תקנה ותספר לי. אני משער שהחוליה החלשה זה האוזניות שאתה מחבר. אם יש לך אוזניות טובות אתה יכול להחליף את אלה שבאות עם המקלט (שהם בטח בינוניות). לי לא אכפת מסאונד כי אני לרוב שומע פודקסטים ולא מוסיקה. לכן מה שבאמת אני רוצה זה אוזנית בלוטות' מונו רגילה אבל שתומכת ב- A2DP. יש לג'ברה דגמים כאלה אבל עוד לא מצאתי בארץ. אני אגיע לניו יורק השנה, אז אני מוסיף את זה לרשימה.

תקנה ותספר לי. אני משער שהחוליה החלשה זה האוזניות שאתה מחבר. אם יש לך אוזניות טובות אתה יכול להחליף את אלה שבאות עם המקלט (שהם בטח בינוניות). לי לא אכפת מסאונד כי אני לרוב שומע פודקסטים ולא מוסיקה. לכן מה שבאמת אני רוצה זה אוזנית בלוטות' מונו רגילה אבל שתומכת ב- A2DP. יש לג'ברה דגמים כאלה אבל עוד לא מצאתי בארץ. אני אגיע לניו יורק השנה, אז אני מוסיף את זה לרשימה.

יש לי אוזניות טובות של זנהייזר, השאלה באמת איך המשדר משדר ואם האיכות של ה-a2dp טובה. אולי נלך על זה.. אני אעדכן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית