הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני

מצב
השרשור נעול

kicker122

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
סיימתי את הסייקל ו אני מתחיל עוד כמה ימים PCT
סייקל שני שלי אני מתחיל עוד 11 שבועות
יש לי שאלה.. סייקל שני שלי אני לוקח טסט 750מג מפוצל ל 2 זריקות ב שבוע
ו 400מג דקה
יש מצב אני יוסיף דיבול אני עדיין לא בתוח
אז כחה נישאר לי עוד חצי ויני של סוסטנון 325מג אז השאלה שלי
אם אני יכול לתת זריקה של 5סס של סוסטנון ו שבוע שני להתחיל את ה טסט ו את ה דקה.

אז כחה נישאר לי עוד חצי ויני של סוסטנון 325מג אז השאלה שלי
אם אני יכול לתת זריקה של 5סס של סוסטנון ו שבוע שני להתחיל את ה טסט ו את ה דקה.

קראתי את המשפט הזה 4 פעמים, עדיין לא הצלחתי להבין אותך.
תנסה לרשום את זה בשפה נורמלית יותר ומינונים, לא 5CC אלא כמה חומר פעיל אתה לוקח.
תסתכל במדריך למתחילים איך רושמים סייקל.

• פותח/ת השרשור
קראתי את המשפט הזה 4 פעמים, עדיין לא הצלחתי להבין אותך.
תנסה לרשום את זה בשפה נורמלית יותר ומינונים, לא 5CC אלא כמה חומר פעיל אתה לוקח.
תסתכל במדריך למתחילים איך רושמים סייקל.

טסט 750מג מפוצל ל 2 זריקות
דקה 400מג מפוצל ל 2 זריקות

טסט שבוע 2-10 דקה שבוע 2-8
אז השאלה שלי אם אני יכול לתת זריקה של 1גרם סוסטנון לשבוע אחד ו שבוע שני להתחיל אם הטסט ו הדקה.

לא רואה כאן שום היגיון, סוסטנון זה בלנד של טסט', מה ההיגיון בשבוע 1 לקחת סוסטנון ואז בשבוע ה 2 טסט אחר כגון אננתת או סיפיונט.
אם אתה לוקח טסט אננתת, תתחיל משבוע 1 עד 10 ואת הדקה משבוע 1 עד 8.

מה היה הסייקל הראשון שלך?
אם לקחת סוסטנון במינון של 500 מ"ג לשבוע וראית תוצאות טובות, אני הייתי ממליץ לך לעשות את אותו הסייקל גם בתור סייקל שני או אם תרצה אז לשלב גם דקה במינון של 400 מ"ג לשבוע יחד עם הסוס', אין טעם לקפוץ ישר מעל הפופיק במינונים, הגישה של לראות מכסימום תוצאות במינימום מינונים היא הגישה הכי טובה לטעמי, ברגע שאתה עולה במינון של הטסט כשהגוף שלך עדיין יכול להגיב למינון נמוך יותר יביא למצב שבכל פעם שתרצה לעשות סייקל תצתרך להשתמש באותו מינון גבוה.

מעבר לכך הרעיון בסייקל שמשלב טסט' יחד עם חומר נוסף כמו דקה הוא שתוכל לקבל אפקט חזר יותר במינון נמוך של טסט' אפשר לומר שסייקל של 500 מ"ג טסט' יחד עם 400 מ"ג דקה שווה בעוצמתו לסייקל של 750 מ"ג טסט' בלבד רק עם פחות תופעות לוואי הנגרמות מהטסט'.

• פותח/ת השרשור
מה היה הסייקל הראשון שלך?
אם לקחת סוסטנון במינון של 500 מ"ג לשבוע וראית תוצאות טובות, אני הייתי ממליץ לך לעשות את אותו הסייקל גם בתור סייקל שני או אם תרצה אז לשלב גם דקה במינון של 400 מ"ג לשבוע יחד עם הסוס', אין טעם לקפוץ ישר מעל הפופיק במינונים, הגישה של לראות מכסימום תוצאות במינימום מינונים היא הגישה הכי טובה לטעמי, ברגע שאתה עולה במינון של הטסט כשהגוף שלך עדיין יכול להגיב למינון נמוך יותר יביא למצב שבכל פעם שתרצה לעשות סייקל תצתרך להשתמש באותו מינון גבוה.

מעבר לכך הרעיון בסייקל שמשלב טסט' יחד עם חומר נוסף כמו דקה הוא שתוכל לקבל אפקט חזר יותר במינון נמוך של טסט' אפשר לומר שסייקל של 500 מ"ג טסט' יחד עם 400 מ"ג דקה שווה בעוצמתו לסייקל של 750 מ"ג טסט' בלבד רק עם פחות תופעות לוואי הנגרמות מהטסט'.

הבנתי תודה
תגיד אם אני ישלב דיבול בסייקל טסט 500מג ו דקה 400מג זה לא יהיה יותר מידיי רעיל ?
ו עוד שאלה את ה דקה ו הטסט מזריקים באותו יום?|
אם כן איך בידיוק אני עושה את זה אני מיתקון לוקח את החומר לאותו מזרק?|
או שתי מזרקים שונים
תודה!

אתה יכול לשלב דיבול ל4-6 שבועות של תחילת הסייקל בשביל לתת זינוק מהיר יותר לסייקל, האמת שזה מה שאני הייתי עושה, ברור שבגלל שדיבול רעיל לכבד אתה צריך לקחת Liv.52 במינון של 9-10 כדורים ליום במשך כל תקופת השימוש בדיבול ועד לחודש אחריו, יש גם שיתחילו חודש לפני השימוש באורליים..

את הטסט' ואת הדקה אתה שואב עם אותו מזרק ומזריק בעדיפות לישבן מאחר ומדובר ב2cc..

בהצלחה !!

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לשלב דיבול ל4-6 שבועות של תחילת הסייקל בשביל לתת זינוק מהיר יותר לסייקל, האמת שזה מה שאני הייתי עושה, ברור שבגלל שדיבול רעיל לכבד אתה צריך לקחת Liv.52 במינון של 9-10 כדורים ליום במשך כל תקופת השימוש בדיבול ועד לחודש אחריו, יש גם שיתחילו חודש לפני השימוש באורליים..

את הטסט' ואת הדקה אתה שואב עם אותו מזרק ומזריק בעדיפות לישבן מאחר ומדובר ב2cc..

בהצלחה !!

תודה חבר !!!!

כלכך מיותר בגילך לעשות סייקל, אתה כנראה לא מבין את ההשלכות של זה כרגע, אתה בטח חושב שאתה יודע יותר טוב מכולם ולא מזיז לך... רק תחשוב על זה שבגילך אתה גם ככה עם רמות גבוהות של טסטוסטרון והורמון גדילה וזה כאילו שאתה כבר בסוג מסויים של סייקל כל הזמן, אז בשביל מה לך בכלל להתעסק עם חומרים ???

בכל אופן את הנזק כנראה כבר עשית בסייקל הראשון, כל מה שאתה יכול לעשות עכשיו זה לוותר על הסייקל השני הזה ולחכות לגיל המתאים. גם אני כמוך נדבקתי בקטע של פיתוח גוף בגיל צעיר (16) אבל חיכיתי עד לגיל 25 בשביל להתחיל עם חומרים, גם אתה צריך לנהוג כך וגם כל מי שקורא את הפוסט הזה והוא מתחת לגיל הנ"ל.

• פותח/ת השרשור
MOO זה תמונות ישנות ו באותו זמן אני לא ידעתי מזה טסט..
אתם לא האנשים הראשונים שאומרים לי את זה אבל זה בחירה שלי
אני עליתי מי 77 קילו לה 90 בה 6 שבועות
הסיקל היה סוסטנון 650מג מפוצל 2 זריקות ו דיבול 50מג 4שבועות
עוד מאת אני מסיים את ה PCT ליפני שבוע עשיתי בדיקות דם
הכל במקום רק ה כולסטרול קפץ מי 70 לה 197
אני לא מתאמן עכשיו ביגלל פציע שלישית שלי באותו מקום
אז אני עושה מנוחה של חודשיים ירדתי לה 82 קילו
כמובן מי חוסר HCG במהלך הסייקל ו ביגלל התזונה שלי עכשיו
מקווה לחזור חודש הבא 😃
כבר קניתי את ה סייקל PCT ו כול מה שאני צריך
ו לא אני לא יתחיל את הסייקל בה "חזרה" חודשים אימונים קלים
ו אז נירא..
הפציעה קרתה ביגלל הקיק החזק שכיבלתי מהסייקל אימונים קשים משקל עלה מיום ליום ו...
סליח על השגיות כתיב.
ו בבקשה לינעול את האשכול עזרו לי כבר
אני רק רוצה לציין שעליתי בלי חומרים ל משקל של 102 קילו כמובן מלוכלך אבל עדיין נקי מי חומרים הגובה שלי הוא 1.72

ננעל ולהבא נא לרשום עם סימני פיסוק, כדי שנוכל לקרוא כמו בני אדם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית