הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Minimonster's minilog

minimonster

משתמשת כבוד
2,672
400
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,428
2,672
400
בבית
החלטתי לפתוח לוג כדי שהחיטוב יתנהל בצורה מסודרת יותר.

נתונים:
גובה: 155
משקל: 63
%שומן: לא ידוע

מטרה: חיטוב עד שיימאס בתקווה לשפר בהדרגה גם כוח.

תוכנית אימונים: AB (מהאתר) 3 פעמים בשבוע עם שינוי אחד: החלפת המתח בפולי, בנוסף 3-4 אימוני אירובי (חצי שעה ריצה או 50 דקות הליכה מהירה בשיפוע).
תזונה: 1200 קל' ביום ללא אימון , 1500 ביום אימון

הקלוריות מתחלקות כך:
40% חלבון 35% פחמימות 25% שומן
בגרמים: 120 גר' חלבון, 105 גר' פחמימה,33 גר' שומן ביום ללא אימון
150 גר' חלבון 130 גר' פחמימה, 42 גר' שומן ביום אימון

תוספים:
אומגה 3
ויטמין C
מולטי-ויטמין
ויטמין D בטיפות (כרגע יש לי מתחת לנורמה)

תפריט (ראשוני):
ארוחה1: 2 פרוסות לחם קל עם חצי קופסה קוטג' 3%
ארוחה2: פסטה מחיטה מלאה או דגנים- אורז מלא, כוסמת, גריסים (50 גר' לפני בישול) עם 100 גר' חזה עוף אפוי בגריל או קופסת טונה במים
ארוחה3:פסטה מחיטה מלאה (50 גר' לפני בישול) עם 100 גר' חזה עוף אפוי בגריל או קופסת טונה במים
ארוחה4:חצי קופסה קוטג' 3%
ארוחה5:קוואקר מבושל (30 גר' קוואקר ) קופסת טונה במים עם כפית שמן
ארוחה6:יוגורט 1.5%
ארוחה7 (ביום אימון): 2 פרוסות לחם קל עם קופסת קוטג' 3%

במהלך היום שותה עוד כוס חלב בתוך קפה. ירקות (לא פחמימתיים) לא נכנסו לחישוב

אשמח להערות והמלצות
wish me luck

נערך לאחרונה:
שיהיה בהצלחה, את לא רוצה בכל זאת לנסות לאכול טיפה יותר שומן וטיפה פחות פחמימות?

• פותח/ת השרשור
שיהיה בהצלחה, את לא רוצה בכל זאת לנסות לאכול טיפה יותר שומן וטיפה פחות פחמימות?
קשה לי עם מעט פחמימות- גם בגלל העבודה וגם כי זה גורם לי להיות עצבנית 😃 אבל אני הולכת לעדכן מחר את התפריט ואולי בפועל יצא שבאמת יש קצת יותר שומן ופחות פחמימה

בהצלחה

תוסיפי איזה 2 כפיות שמן זית ככה (תגיעי ל 40-50 שומן)

מסכים עם רן
ובהצלחה !!
:D

אל תשכחי לעשות גם מדידות היקפים לפני ואחרי כדי ש(בעיקר) את תדעי את התוצאות במלואן.

בהצלחה.
אני מצטרף לחיים ורן בהצעה להעלות שומן על חשבון פחמימות. למה לעשות לעצמך את החיים קשים? את במילא במצב של חוסר תזונתי (חיטוב) ומוסיפה לזה כמות נדיבה של פחמימות שרק תגרום לך לרעב. עדיף שומן שבריא ומשביע יותר. אבוקדו/ביצים קשות/שקדים/חלב קוקוס הם מאוד ניידים ואפשר לקחת אותם איתך לעבודה ולא צריך אפילו קירור.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם!

בהצלחה.
אני מצטרף לחיים ורן בהצעה להעלות שומן על חשבון פחמימות. למה לעשות לעצמך את החיים קשים? את במילא במצב של חוסר תזונתי (חיטוב) ומוסיפה לזה כמות נדיבה של פחמימות שרק תגרום לך לרעב. עדיף שומן שבריא ומשביע יותר. אבוקדו/ביצים קשות/שקדים/חלב קוקוס הם מאוד ניידים ואפשר לקחת אותם איתך לעבודה ולא צריך אפילו קירור.
טוב כך אעשה.. למרות שפחמימות (אני אוכלת רק "מלאות" כי הן באמת משביעות אותי יותר) לא גורמות לי לרעב בכלל אלא להיפך. מקסימום אם אראה שזה לא עובד אחזיר אותן 😃
אין לי בעיה לקחת אוכל לעבודה כי יש לנו מקרר שם ואין חדר אוכל אז אני מביאה מהבית בכל מקרה.
היום אעדכן את התפריט שלי.

---------- התגובה התווספה ב 08:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:35 ----------

המפלצת המינימלית מנסה להיות עוד יותר מינימלית?!
בהצלחה

כן... השאיפה היא להפוך ליותר מינימלית ואחר כך אולי לעבור לליניארית ולהיות קצת יותר מפלצת 😆

---------- התגובה התווספה ב 08:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:38 ----------

מסכים עם רן
ובהצלחה !!
:D

אל תשכחי לעשות גם מדידות היקפים לפני ואחרי כדי ש(בעיקר) את תדעי את התוצאות במלואן.

זה מדכא.. אני רואה את התוצאות בבגדים וגם במראה של החדר כושר (יש שם תאורה שמדגישה את השרירים אז רואים חיטוב מייד LOL). מה שכן -אולי אתחיל לצלם את עצמי בתהליך.

נערך לאחרונה:
בהצלחה. ואל דאגה מתגובות לא הולמות במידה ואת רוצה לפרסם תמונות. המנהלים שומרים עליך 😃

• פותח/ת השרשור
עדכנתי ערכים תזונתיים ותפריט בהודעה הראשונה. לפי ההמלצות החלוקה היא 40% חלבון 30% שומן 30% פחמימה

---------- התגובה התווספה 13-08-2010 ב 09:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה 12-08-2010 ב 10:59 ----------

היום צפוי אתגר לא פשוט- ארוחה משפחתית במסעדה... מקווה שיהיה סלט ירקות 😃

במצב כזה שאני יודע שאני הולך למסעדה, אני דואג ששעה שעתיים לפני שהולכים,
לאכול מה שאני יכול במסגרת התפריט שקבעתי ואז לבוא למסעדה כשאני לא רעב..
ואולי אני סתם מגזים 😛

• פותח/ת השרשור
במצב כזה שאני יודע שאני הולך למסעדה, אני דואג ששעה שעתיים לפני שהולכים,
לאכול מה שאני יכול במסגרת התפריט שקבעתי ואז לבוא למסעדה כשאני לא רעב..
ואולי אני סתם מגזים 😛
אתה צודק... בהנחה שאוכלים מתוך רעב. אבל ארוחות משפחתיות הן קודם כל פיתוי כי יש מלא דברים טעימים 😃 קשה סתם לשבת כמה שעות טובות על דיאט קולה וכמה ירקות... ובמסעדות בכלל אין בקרה מה הכניסו לך בתוך המנה. טוב נו, אני אהיה חזקה 😆

זהו אבל המטרה היא שרעב לא יהווה פאקטור בנוסף לפיתוי, זה מאוד עוזר לשליטה העצמית לדעתי. 😃

למה אם אוכלים במסעדה בחיטוב יש 2 אופציות
או לאכול במסעדה בלי לדפוק חשבון - לא יקרה כלום לחיטוב אם פעם בשבוע נסטה מהתפריט
או אם זה שלב מתקדם בחיטוב או שיהיו יסורי מצפון אז לא לאכול פחמימות כל היום ורק במסעדה לאכול, לכוון שזה יחפוף חלק מהתפריט

• פותח/ת השרשור
למה אם אוכלים במסעדה בחיטוב יש 2 אופציות
או לאכול במסעדה בלי לדפוק חשבון - לא יקרה כלום לחיטוב אם פעם בשבוע נסטה מהתפריט
או אם זה שלב מתקדם בחיטוב או שיהיו יסורי מצפון אז לא לאכול פחמימות כל היום ורק במסעדה לאכול, לכוון שזה יחפוף חלק מהתפריט
אני בחרתי באופציה השניה.. אני אוכל במשך היום ארוחות קטנות- בעיקר קוטג' יוגורט וירקות- כך שאני אוכל שם - אולי איזה בשר לא שמן מדי וקצת פחמימה ויין- אבל לא אפציץ בכמויות.

• פותח/ת השרשור
דווקא האופציה הראשונה יותר מושכת.
כן במבחן המציאות זה מה שקרה 😃 טוב נו- היום אימון, וכמו שאמרו בSouthpark-
Food is yummy 🤯

---------- התגובה התווספה ב 23:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:02 ----------

סיכום אימון של היום:

סקוואט 1X6X50 ,1X6X40 עדיין מתרגלת טכניקה
לחיצת חזה בשכיבה: 1X8X30, 2X8X35
חתירה בהטיה עם מוט: 2X8X40, 1X8X45
הרחקת כתפיים לצדדים: 2X10X6kg
יד קדמית: כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט (במקום בישיבה עם משקוליות- מטעמי נוחות) 2X12X15kg
יד אחורית: פשיטת מרפקים בשכיבה עם מוט 1X10X15 1X8X20

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית