הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחקרים על פגיעה בגדילה

Shabtay

משתמש מתחיל
294
0
נק' מוניטין:
12
294
0
מישהו יכול להביא לי מחקרים/ מאמרים שמשקולות לא פוגעים בגדילה? יש לי ויכוח עם חבר עקשן שחושב שכן כי "אמרו לו"

עניין שלו, אני לא מבין למה אתה צריך לתת לו מחקר? הוא יחייה בתוך האשלייה המפגרת ויפחד להתאמן וזה בעיה שלו.
בנוסף, הוא לא ידע לקרוא ולהבין את מה שכתוב שם, וגם אם הוא יבין הוא יחפש דרכים לסתור את הכתוב שם ע"י מאמר או משהו שמישהו אחר כתב..
ותכלס אמרו לו, אתה אמרת לו-אם הוא מאמין לכל מה שאומרים לו אז שיבחר צד-להאמין לך או להם.

• פותח/ת השרשור
צודק, אבל זה מעצבן שכל החברים שלך חושבים שאתה דפוק כי אתה "מרים משקולות מעל לראש", בא לי לסתום להם את הפה אחת ולתמיד

חברים מבית הספר..יום רביעי חוזרים לשנה האחרונה של השטות הזאת-תאמין לי שזה נמצא בכל מקום,אצלי אפילו המורה לספורט תומך בהם ומלמד אותם שטויות והם אוכלים את זה כמו אוראו.
דפוקים חושבים שאחרים דפוקים,חכמים מבינים כמה יש להם ללמוד..
ונכון שזה מעצבן, אבל תצטרך להתרגל לזה ולא להתייחס.

חברים מבית הספר..יום רביעי חוזרים לשנה האחרונה של השטות הזאת-תאמין לי שזה נמצא בכל מקום,אצלי אפילו המורה לספורט תומך בהם ומלמד אותם שטויות והם אוכלים את זה כמו אוראו.
דפוקים חושבים שאחרים דפוקים,חכמים מבינים כמה יש להם ללמוד..
ונכון שזה מעצבן, אבל תצטרך להתרגל לזה ולא להתייחס.
ולמה הם חכמים אם יש להם הרבה ללמוד? זה שהם מודעים לכך לא הופך אותם לחכמים

תביא מחקרים שמשקולות כן פוגעות בגדילה,הוא לא יכול להגיד שהן כן פוגעות בלי הוכחה ואתה לא חייב להגיד לו שהן לא פוגעות.

זה כמו שאני ילך ברחוב ויגיד ש X הרג את Y ובבית משפט אני יגיד "תוכיח שלא רצחת את Y"...זה לא הולך ככה

תסביר להם שזה הגיע כנראה מהגובה הנמוך של המרימי משקולות באולימפיאדות הישנות יותר.
קראתי שבתכלס הם יכולים להיות נמוכים מכך שהם הזרקיו (או שהזרקיו להם) סטרואידים בגיל קטן וזה פוגע ביצור הטבעי של ההורמונים בגוף כך שתהליכים טבעיים כמו גדילה נדפקים.

תסביר להם שזה הגיע כנראה מהגובה הנמוך של המרימי משקולות באולימפיאדות הישנות יותר.
קראתי שבתכלס הם יכולים להיות נמוכים מכך שהם הזרקיו (או שהזרקיו להם) סטרואידים בגיל קטן וזה פוגע ביצור הטבעי של ההורמונים בגוף כך שתהליכים טבעיים כמו גדילה נדפקים.

חשבת על זה שפשוט מרימי משקולות נמוכים נפוצים יותר כי שיעור קומתם נותן להם יתרון במיוחד בקטגוריות הקלות יותר? או שהם פשוט חייבים להיות נמוכים כדי להיות בקטגוריה קלה אבל עדיין להיות חזק?

3 המקומות הראשונים בבייג'ינג ב-105+ ו-105:

מתיאס שטיינר: 183
צ'יגיצ'ב: 185
הלטבי הזה צ'רבטיס: 181
אנדרי ארמנאוו: 172
קלוקוב: 182
דמיטרי לפיקוב: 183

וחוסיין רזאזדה: 186 - גבוה לכל הדעות.

אלה האנשים הכי מטורפים בעולם ומרימים ברזלים מאז שהם היו גבוהים מספיק לקלין. אני לא רואה שזה פגע להם בגדילה. רובם גבוהים ממני.

אז הנה לך מחקר shabtay, מחקר מהשטח.

אאאלנולד טוען עד היום שהוא מעל ל-1.90 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית