הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סינטול?

Shahar I

משתמש פעיל
330
0
נק' מוניטין:
218
330
0
חבר סיפר לי על המאמן הס1ס שלו שנתן לו אימון של 6 או 7 ימים בשבוע(ABC כמובן) כשביום של הבייספס הוא עושה איזה 16 סטים לבייספס) וראיתי תמונות של המאמן , זה סינטול?
30138375.jpg

1739395.jpg

לא נראה שזה סינטול.

קח דוגמא את התמונה הבאה, הבחור מצד שמאל הוא מסונטל, תראה איך היד שלו נראית ואז תבין את ההבדל:
113737199355928002.jpg

זה לא נראה כמו סינטול, האמה שלו פשוט פחות מפותחת וחסרת פרופורציות ליד הקידמית, זה מה שקורה כשמפמפמים כל היום בייספס.

חחחחחח הבחור ישן, אבל לא יצא לי לראות יותר מדי סירטונים שלו

למה הוא כל הזמן בא למצלמה עם ציצים ולאט לאט מתחיל לרקוד? חחחחחחחחחחחחחח

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא נראה שזה סינטול.

קח דוגמא את התמונה הבאה, הבחור מצד שמאל הוא מסונטל, תראה איך היד שלו נראית ואז תבין את ההבדל:
113737199355928002.jpg

האמת שגם הימני נראה מסונטל בביספס. מתי שזה עגול מדי (לא יודע איך להסביר) זה מיד נראה חשוד ומוזר. ואני מניח שיש אנשים שמסנטלים במידות יותר נורמליות כך שזה לא תמיד הפריק עם הבלון פופאי ביד.

• פותח/ת השרשור
חחחחחח הבחור ישן, אבל לא יצא לי לראות יותר מדי סירטונים שלו
http://www.youtube.com/watch?v=2XBq0CrJnPo&feature=related
למה הוא כל הזמן בא למצלמה עם ציצים ולאט לאט מתחיל לרקוד? חחחחחחחחחחחחחח
חחחחח איזה פסיכופט..

---------- התגובה התווספה ב 01:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:12 ----------

אממ...היד שלו בכלל לא גדולה?

היא לא מאוד מאוד גדולה, אבל הצורה שלה הייתה נראית לי קצת מוזרה והפרופורציה שלה ביחס לאמה

סינטול זה דבר הפיך בכלל ?

לדעתי דווקא כן נראה כמו סינטול, במיוחד בתמונה השניה, הצורה של הבייספ נראית מאוד מאוד מוזר

בתמונה השנייה יד שמאל נראית מוזר..
יכול להיות.. למי אכפת..

16 סטים בייספס מביא פיקי מדליקי.. יוסי יד 50 אמר לי

זה יכול להיות כל רואיד על בסיס שמן וגם ויטמין E,נראה כן גוף זר אבל סינטול לא נפוץ בארץ,אני מכיר רק 3 דבילים שעשו את זה,2 מהם גם אתם מכירים,הם אחים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית