הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

██✯✯✯ הזמנה חולצות, נעלי משקולות, חגורות, וציוד אחר ✯✯✯ ███

אני רוצה חגורה.
מידה: xl
עיר מגורים: קיבוץ ליד קריית שמונה.

צבע ומידה: חולצה אחת, שחורה, מידה L.
עיר מגורים: קיסריה

שאלתי כבר איפשהו אבל לא יודע אם ענו לי או איפה זה..

רציתי לשאול אם אני יכול להיכנס בהזמנה אבל להזמין את החגורת FOREVER במקום הECONOMY
והאם אפשר להוסיף על הדרך DIP BELT?

איך הולך הסיפור עם החולצות ? MOO שולח אותן לכולם כמו פעם שעברה?

מעוניין בחגורה
מידה: XL
עיר מגורים: ראשל"צ

אין אופציה למידות אחרות?
יש מצב שהXL יהיה גדול מידי.

נערך לאחרונה:
2 חולצות פורום
מידה M
צבע שחור
גר בחיפה

וחולצת 70S BIG גודל L
אם שי בצבע אפור.. אז אפור אם לא.. אז שחור [עם הסמל האורגינאל שרואים את דאג יאנג ברקע כזה.. מה בפאוורליפטינג העלה למעלה]

אם אפשר להוסיף חגורה מידה L
חולצה 70BIG XL צבע אפור או שחור
לאן אני מעביר כסף?

אוקי באשכול הקודם ביקשתי חולצה תבטל אותה במקום אני אקח .

פריט : 3 חולצות . 2 בשחור ואחת בלבן שלושתן M
איזור: להבים ישוב ליד באר שבע

כן אני בטוח שהן מעץ מלא.

בגלל זה שאלתי - לא הצבתי עובדה..חוץ מזה, למה נראה שלא אם זה גם IRONWORK?
ואם יש יבואן שמייבא את ה-IRONWORK האלה, אולי אפשר לעשות קנייה מרוכזת של דגם אחר דרכו ככה שייצא מחיר יותר זול לכולם..שזה סה"כ האינטרס, לא? גם יקל על משה ועל ה-'מחלקים' של הסחורה.

• פותח/ת השרשור
אני רק רוצה להבהיר משהו.
אני לא הולך לארגן לכם שום הזמנה, אני רק מקבץ לך את מה שאתם צריכים בתור קהילה ושאחד מכם יעשה את ההזמנה יקח עליו את היוזמה ויקח את כל הכסף מכולם אם זה בהעברה בקנאית או PAYPAL כמו שרן אז עשה בזמנו עם החולצות וכמו ששגיא ועמרי אז עם החגורות והנעליים בזמנו, אם אף אחד מכם לא יעשה את זה אז לא תצא לכם הזמנה.
אני רק המוקד משלוח שלכם, במקרה של דברים שאי אפשר לשלוח בארץ כמו חולצות 70sbig ונעלי אדידס ו VS, דברים כמו חגורות אתם יכולים לשלוח לבד זה דיי זול למקבץ של חגורות.

• פותח/ת השרשור
אין לי חשבון PAYPAL אבל יש לי את הכרטיס נטען בדואר
אז איך אפשר לשלם?

פותחים PAYPAL עם הכ.א הנטען או שעושים העברה בנקאית

אם אפשר להזמין גופית סבא (לנשים) של הפורום - אני מוסיפה להזמנה גופיה בצבע שחור (אם אין -אז לבן)

אם את מספקת את הגופייה אפשר לעשות את ההדפסה (זה גם יצא לך יותר זול)

שאלתי כבר איפשהו אבל לא יודע אם ענו לי או איפה זה..

רציתי לשאול אם אני יכול להיכנס בהזמנה אבל להזמין את החגורת FOREVER במקום הECONOMY
והאם אפשר להוסיף על הדרך DIP BELT?

אם זה לא מייקר את עלות המשלוח ואין בעיה עם העגלת קניות באתר והמשלוח לארץ, אז אפשר אבל אתה תשלם יותר כי זה עולה יותר.

איך הולך הסיפור עם החולצות ? MOO שולח אותן לכולם כמו פעם שעברה?

אם נספיק לארגן את זה לפני תחילת הלימודים שלו (אוקטובר), אז כן.

אם אפשר להוסיף חגורה מידה L
חולצה 70BIG XL צבע אפור או שחור
לאן אני מעביר כסף?

כמו שאמרתי PAYPAL או העברה בנקאית, אם מי שיארגן את ההזמנה יהיה קרוב אליך פיזית ויהיה מוכן להיפגש איתך להעביר מזומן ביד זו גם אפשרות.
לגבי החגורה אין חגורה במידה L זה או XL או M
החולצה של 70sbig היא רק בצבע שחור או לבן.

אני רק רוצה להבהיר משהו.
אני לא הולך לארגן לכם שום הזמנה, אני רק מקבץ לך את מה שאתם צריכים בתור קהילה ושאחד מכם יעשה את ההזמנה יקח עליו את היוזמה ויקח את כל הכסף מכולם אם זה בהעברה בקנאית או PAYPAL כמו שרן אז עשה בזמנו עם החולצות וכמו ששגיא ועמרי אז עם החגורות והנעליים בזמנו, אם אף אחד מכם לא יעשה את זה אז לא תצא לכם הזמנה.
אני רק המוקד משלוח שלכם, במקרה של דברים שאי אפשר לשלוח בארץ כמו חולצות 70sbig ונעלי אדידס ו VS, דברים כמו חגורות אתם יכולים לשלוח לבד זה דיי זול למקבץ של חגורות.

גם אני עזרתי בחגורות :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית