הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

██✯✯✯ הזמנה חולצות, נעלי משקולות, חגורות, וציוד אחר ✯✯✯ ███

לא, המשלוח יקר מדי..
אבל ברצינות , יש עוד דגמים של נעליים שאפשר להזמין? או רק ה-2 האלה ?

אפרופו נעליים...לא זוכר איפה אבל לאחרונה קראתי באיזה מקום המלצה על נעלי באולינג כתחליף אפשרי וזול
לאימוני כוח. כנראה יש להן סוליה קשה ויציבה.
מישהו מכיר איך נראות נעליים כאלו והאם זו הצעה הגיונית?

הייתי רוצה להזמין dip belt. הזה מהאתר house of pain הוא טוב? מספיק להחזיק 40-50 ק"ג?

זה אולי עובד אם אתה רוצה לחבר 3 קילו. עם משקלים גבוהים זה די כואב.
עכשיו אני מאלתר משהו - קושר תיק לחגורה שאני שם על עצמי, אבל זה לא נוח וכל הזמן נתקע לי בביצים.
אז אני חושב שאני לא אמות מלהשקיע כמה עשרות דולרים בחגורה נורמלית.

עכשיו אני מאלתר משהו - קושר תיק לחגורה שאני שם על עצמי, אבל זה לא נוח וכל הזמן נתקע לי בביצים.

חח אני גם חשבתי כמוך אולי לשפצר איזה משהו.

חשבתי לקחת חגורת גב זולה של בש גל ושרשרת עם שאקל ולשפצר איכשהו את השרשרת מהצד החיצוני של החגורה, ככה שאתה בעצם לא מרגיש את השרשרת.

בנתיים יצא לי לשים 20 קילו וחבר שם עד 40, אין עם זה בעיה. השרשרת די עבה כך שהיא לא מכאיבה ובכל מקרה היא יושבת על התחת.

היה לי אחד במכון שהיה סוגר את השרשרת על החגורה הרגילה וזה נראה דיי נח

אני זוכר שפעם שעברה כול מי שהזמין חולצה אמר שהיא הייית קטנה במדיה אחת (נגיד הזמין L זה היה כמו M ) .
אני טועה?

• פותח/ת השרשור
טוב אתם יכולים לעשות הזמנה של חגורות, שמישהו מהזמיני חגורות יקח על עצמו את ההזמנה ויאסוף את הכסף ב PAYPAL/חשבון בנק מכולם ותזמינו ותפזרו את זה כבר בארץ (10 שקל משלוח דואר רשום).

לפי מה שאני רואה יש פה 4 אנשים מהמרכז, 1 מהדרום ו 3 מהצפון (אלא אם רמת השרון רוצה להיות גם "צפון" ואז יש 4 מהצפון ו 3 מהמרכז).
תעשו חישובים ותארגנו את זה, אחרת זה לא יצא לפועל.

נעליים אני רואה שזה לא רציני כולל EMZ יש פה 3 אנשים ככה שזה לא בדיוק שווה.

חולצות פורום יש בנתיים 15, אני אראה מה אפשר לעשות עם זה כי זה דיי מעט.
חולצות 70SBIG אם אתם רוצים תארגנו את ההזמנה, תאספו את הכסף ואני אתן לך כתובת למשלוח ואשלח אליכם.

נעלי VS
מידה: 47
דגם: VS לבן
אזור: מרכז (גר בפ״ת עכשיו עובר לגבעתיים בקרוב)

חולצת פורום XL שחור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית