██✯✯✯ הזמנה חולצות, נעלי משקולות, חגורות, וציוד אחר ✯✯✯ ███

חזרו אליי החברה מ-VS - משלוח לישראל ב- priority mail יעלה 108 דולר (4 זוגות נעליים). מחר אני מתחילה עם ההזמנה.

אני מעוניין גם להזמין נעליים
דגם: מעדיף אדידס אבל אם אין ברירה אז VS לבן
מידה: תלוי בדגם
איזור:רחובות
תודה רבה לעוסקים בהזמנה.👏
מזמינים VS
תגיד מה המידה שאתה צריך

---------- התגובה התווספה ב 20:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:08 ----------

יש אפשרות להעביר לך את הכסף במזומן (של הנעליים)?
זה פחות נוח כי השבוע אני לא אוכל להגיע לרחובות.
פייפל הרבה יותר נוח לי. יש לך בעיה עם פייפל?

אין לי בעיה לקפוץ לאשדוד בסופש ולהעביר לך את הכסף וצריך מידה 46 צבע לבן

יצרתי לפני יום - יומיים חשבון ב PAYPAL.
כדי לאשר את כרטיס האשראי, היו צריכים להוריד סכום עתק של 8 ש"ח מהחשבון שלי, ולאישור אני צריך להכניס את קוד העסקה - או משהו בסגנון.
הבעיה היא, נכנסתי לפרוט החיובים של כרטיס האשראי, ואני לא רואה כלום.
יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות? תוך כמה זמן החיוב אמור לרדת?

כדי לאשר את כרטיס האשראי, היו צריכים להוריד סכום עתק של 8 ש"ח מהחשבון שלי, ולאישור אני צריך להכניס את קוד העסקה - או משהו בסגנון.
3-5 ימי עסקים

אתה לא רואה את זה בכרטיס אשראי. זה סכום שיורד ואז חוזר כדי לוודא את האשראי.

אז ככה,אתה מתקשר לישרכארט ומבקש מהפקידה שם קוד אישור לפייפאל,שאותו היא רואה ברגע שיורדים לך ה8 שקל מהכרטיס.
השקלים נשארים בפייפאל,והכרטיס מאושר.
ברגע שאתה מבצע קניה או שולח כסף,זה קודם משתמש בכסף שיש בפייפאל(במקרה שלך 8 ש''ח) ומשלים כמה שצריך מהאשראי.

אין לי בעיה לקפוץ לאשדוד בסופש ולהעביר לך את הכסף וצריך מידה 46 צבע לבן
בסדר גמור - אני אשלח לך מספר טלפון שלי לקשר.

---------- התגובה התווספה ב 09:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:18 ----------

עדכון נעליים:
שלחתי למוכר את פרטי ההזמנה (5 זוגות נעליים ומכנס ל- EMZ) ופרטים של פייפל אז היא יוצאת לפועל.
כשאקבל את החיוב אני אגיד בדיוק כמה כל אחד צריך להעביר (בעיקרון זה 45$ + 22$ על המשלוח + סכום קטן כלשהו שנובע מיחס ההמרה של פייפל על התשלום דרכו.) מכס ומע''מ - אחר כך (אם וכאשר אדרש לשלם את זה - כי זה כבר יהיה בעת קבלת החבילה)

יומיים שלושה, זה חיוב של 1.95 דולר לפי מיטב זכרוני. שם תקבל קוד של 4 ספרות אותו אתה מזין לחשבון שלך בפייפאל בסעיף VERFIED CREDITCARD

אם יש לך קוד גישה לאינטרנט (דרך אתר של חשבון הבנק\כרטיס האשראי) שם גם ניתן לראות את הקוד.

לאחר שהם מורידים הם מחזירים לך את זה לחשבון הפייפאל.

ד.א. ניתן לחבר גם חשבון בנק לפייפאל.

אם זה בוויזה באינטרנט אלא תסתכל על החיוב החודשי הרגיל, אלא תבחר לראות עסקאות בארץ ובחו"ל מתאריך עד תאריך. גם אני לא ראיתי שום דבר בחיוב הרגיל.

אפשר עוד להצטרף לנעליים? מה המחיר הסופי? אני אעביר דרך פייפל.
תודה!
איזה מידה? אני אכתוב למוכר מייל נוסף - נראה אם הוא לא הוציא הזמנה עדיין.
מחיר- 45$ על נעליים + 18$ על משלוח (בהנחה שזה עדיין 108$ סה''כ עבור 6 זוגות) פלוס עוד סכום קטן (לא ידוע לי עדיין) על שער ההמרה של פייפל.
עלויות נוספות (מע''מ ומכס במקרה הצורך) עוד לא ידועות.

אני מידה 46, יש את הדגם הלבן?
אני אשמח לדעת גם מחיר משוער לפני שהוא מצרף, כי אני לא מתלהב מלעבור את העלות של 300 לזה
ושאלה אחרונה - םא יהיה מישהו שיבצע חלוקה באזור המרכז כי אני רואה שאת מאשדוד
תודה רבה!

אני מידה 46, יש את הדגם הלבן?
אני אשמח לדעת גם מחיר משוער לפני שהוא מצרף, כי אני לא מתלהב מלעבור את העלות של 300 לזה
ושאלה אחרונה - םא יהיה מישהו שיבצע חלוקה באזור המרכז כי אני רואה שאת מאשדוד
תודה רבה!
אני לא יכולה להגיד לך את המחיר בדיוק עכשיו.
אי אפשר לדעת אם יחייבו במכס או לא (זה עניין של מזל). אני גם לא יודעת בדיוק איך מחייבים מס (מע''מ) וכמה זה יוצא ואין לי זמן כרגע להתעסק עם החישובים האלה בעבודה.
לגבי חלוקה בארץ - זה או משלוח גוביינא בדואר אליך או אם אתה נמצא קרוב לאזורים שאני נמצאת בהם הרבה (אשדוד-רחובות-ת''א) יש מצב לתאם איפשהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית