הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החקלאי הכי מטורף בעולם [NSFW]

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך
חחחחחחחחח!!! איזה ענק! .. חולה בראש, אבל ענק!

• פותח/ת השרשור
זה לא מזוייף אם זה הופיע ב-break. ואתה רואה שהקש אפילו מתפרק לו.

האהאהאהאהאהא :D

זה לא מזוייף אם זה הופיע ב-break. ואתה רואה שהקש אפילו מתפרק לו.

האהאהאהאהאהא :D

איך מתבצעת הפעולה?
נלקחת כמות גדולה של החציר הזה ומופעל עליה לחץ גדול מאוד כדי שזה יהיה בצורה של קוביה.
נראה לי הוא היה נמחץ בזה, מה גם שהידיים הרגליים שלו והראש שלו בחוץ, שזה לא מסתדר עם התהליך.
כנראה אלו 2 אנשים שונים.

איך מתבצעת הפעולה?
נלקחת כמות גדולה של החציר הזה ומופעל עליה לחץ גדול מאוד כדי שזה יהיה בצורה של קוביה.
נראה לי הוא היה נמחץ בזה, מה גם שהידיים הרגליים שלו והראש שלו בחוץ, שזה לא מסתדר עם התהליך.
כנראה אלו 2 אנשים שונים.

אז משהו אחד התאבד ואז בא מישהו אחר עם חציר עליו רק בשביל הסרטון?
😳

אז משהו אחד התאבד ואז בא מישהו אחר עם חציר עליו רק בשביל הסרטון?
😳

חחחח
לא, כנראה המכונה בכלל לא עבדה
רק הרכב נסע
כמה שניות אחרי שההוא קפץ פנימה, מישהו אחר לאט לאט יצא אחורה
שים לב גם שלא יוצא כלום חוץ ממנו כל הסרטון.

• פותח/ת השרשור
איך מתבצעת הפעולה?
כנראה אלו 2 אנשים שונים.

ממה שאני יודע אין צורך בלחץ כל כך גדול כדי להפוך את זה לקוביה. יכול מאוד להיות שהקש נמחץ עליו והוא לא הרגיש את זה בכלל. אחרי הכל זה קש.

חוץ מזה כשהוא יוצא הידיים והרגליים שלו בתוך החבילה והוא שובר החוצה ובגלל זה החבילה קצת מתפרקת לו גם.

Traditionally multiple bales were dropped down to the livestock floor and the twine removed by hand. After drying and being stored under tons of pressure in the haystack, most bales are tightly compacted and need to be torn apart and fluffed up for use.
...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית