הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ HCG כמה שאלות

• פותח/ת השרשור zakan
  • פורסם בתאריך

zakan

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
114
155
0
אני עומד להתחיל סייקל שני ולגבי החומרים אני סגור רק כמה שאלות לגביי ה pct:
זה הסייקל:
1-10 Testosterone enanthate 500mgs/week
dianbol 40mgs/ed 1-4
עבר כמעט שנתיים מהסייקל הראשון.

1. עם הסייקל מתוכנן ל10 שבועות אני אמור להתחיל hcg בשבוע 10? או 11?

2. אני רוצה להריץ 250iu כל 4 ימים {זוההמלצה שקיבלתי פה מ-adimenia לפני הרבה זמן סייקל הראשון.}-שהיה 250 טסט ל6 שבועות{אל תשאלו אותי למה} ו30 מ"ג דיאנבול ל4שבועות סיקל ראשון עשיתי pct רק עם כלומיד וטמוקסיפן.

3.באיזה כמות הhcg מגיע כמה אני צריך למינון הזה?+כמה מים בקטריוסטים אני צריך?
4. אני יעשה טמוקסופין ל10 מ"ג ל45 יום וכלומיד 100 מ"ג ל30 יום- עוד פעם זו ההמלצה שקיבלתי בסייקל הראשון פה.

איך זה נראה??

את הכוריגון תריץ במשך כל הסייקל 250iuX2/w, הPCT בסדר רק שאתה יכול להסתפק בנולבדקס בלבד 40/40/20/20/10, זה הפרוטוקול העדכני הכי טוב שאני מכיר..

• פותח/ת השרשור
קראת את הפרוטוקול של ה HCG?
קראתי.. אבל העניין הוא כזה:
1. קודם כל נשאלת השאלה האם זה האופצייה היחידה שעובדת או זה אחת מהאופציות לשימוש hcg?
2. מדובר גם בכמות הרבה יותר גדולה ואני לא יודע אם אוכל להשיג את הכמות הנדרשת{כמובן שאם אני יבין ממכם שזוהי האפשרות היחידה שעובדת אני לא יתחיל את הסייקל עד שאשיג}
ושוב אני יחזור על השאלה לגביי כמה iu מגיע האמפולה של הhcg? וגביי העירבוב עם המים, מה היחס ? או אם יש סרטון שמדגים אני אשמח.
תודה.

1. זו לא האופציה היחידה, אבל זו כל האופציה הכי טובה.
2. לא יודע איך הגעת למסקנה שזה יצא לך כמות יותר גדולה, אם אתה עושה סייקל של 10 שבועות ולוקח 500 יחידות לשבוע, זה אומר שאמפולה של 5000 יחידות סטנדרטית תספיק לך בתאוריה ל10 שבועות, מאחר ולא כדאי לשמור כוריגון עם מים בקטריאוסטטים כלכך הרבה זמן, אז אתה קונה 2 אמפולות וסוגר עניין.

אמפולה בד"כ מכילה 5000iu, בקבוק של מים בקטריאוסטטים מכיל בד"כ 30ml, עכשיו היחס של מים לכוריגון תלוי בגודל של הויאל הריק שברשותך (ויאל סטרילי שאתה קונה בנפרד) אם יש לך ויאל בנפח 20ml אז אתה יכול לעשות יחס של 2:1 לטובת המים, ז"א לערבב 10ml עם האמפולה ככה שיצא לך שעל כל חצי מ"ל מים אתה מקבל 250iu, אם יש לך ויאל בנפח 10ml אז אתה שם 5ml מים ויוצא יחס של 1:4 לטובת הכוריגון ז"א שעל כל 0.25 מ"ל מים אתה מקבל 250iu וכן הלאה ...

• פותח/ת השרשור
שמע אתה 10 השארת אותי כמעט בלי עוד שאלות 😃
שתי שאלות:
לגביי הויאל הסטרילי... אני יכול להשתמש בוא פעמיים או שאני אצטרך שני וואילים סטרליים?
וסתם מעניין אותי, למה בכלל צריך לערבב את זה אם מים?? כי זה לא מוזרק לשריר
ושמן לא יספג שם?

*עדיף שתקנה 2 ויאלים, זה עולה כלום כסף וככה אתה בטוח ב100% שאתה לא מזריק בקטריות שנשארו ממה שהיה שם לפני..

*אתה מערבב את זה עם מים בקטריאוסטטים בשביל שתוכל לאכסן את זה במקרר, ככה זה יושב שם לשימוש חוזר, כל סוג מים אחר כמו סליין ודומיו לא מאפשרים אכסון של החומר לאורך זמן אלא רק לשימוש חד-פעמי.

*כוריגון אפשר להזריק לתוך השריר או סב-קוטן, לטעמי הרבה יותר נוח ופרקטי להזריק סב-קוטן אבל זו בחירה שלך, כוריגון מגיע כאבקה והדרך היחידה להכין אותו להזרקה היא ע"י ערבוב עם מים בקטריאוסטטים או מים פיזיולוגים אחרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית