הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסקוואט הוא התרגיל הכי גרוע לאימונים אתלטיים

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
אויויוי. בואו נארגן יחידת חיסול קבוצתית בפורום. כל אחד ירשום כאן:

כמה הוא תורם:
איזור מגורים:

ונשלח למשה את הכסף, הוא יארגן משלחת חיסול שתדרוש 15 צווי חיפוש בינלאומיים בכדי למצוא את מקורו.

או, בקיצור:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ספורט זה דבר מסוכן

וגם החיים בכלל

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תראה אני מסכים שאם נגיד אתה רוצה לקפוץ גבוה הסקוואט הוא לא הכלי המרכזי.
חשוב לעשות בעיקר את מה שאתה רוצה להשתפר בו. זה כמו שמתאגרף ירצה לפתח אגרוף חזק. סביר להניח שהוא יעשה את זה קודם כל על השק איגרוף.
השאלה היא מה הוא מציע במקום? אני לא חושב שיש מקום כל כך לתרגילים שראו שם כמו לעמוד על בוסו ולתפוס כדור כוח כשרוצים להשתפר במשהו שמביא את הגוף שלך לקצה היכולת (ספרינט, קפיצה לגובה וכו) בזמן קצר.

אבל ללא ספק סקוואט יכול להיות כלי עזר מעולה ואני חושב שבשלב מסויים זה יכול להיות מייק אור ברייק בין 2 אתלטים עם גנטיקה דומה שאחד מהם קופץ על הבוסו והשני עושה סקוואט עם משקל גוף של 1.5 או 2.

וחוץ מזה להציג את הסקוואט כתרגיל מסוכן ולשים תמונות של אנשים שעיקמו רגל בזמן שהם עשו את התרגיל או קיבלו את המוט בראש זה לא לעניין. כמה כבר זה קורה. בכל ספורט יש פציעות. זה כמו להגיד שכדורגל זה מסוכן כי יש מצב שמישהו ישים לך רגל.

• פותח/ת השרשור
כפי שמשתמש אחד הסביר בתגובות לסרטון הזה, power הוא חלק הכרחי ברוב סוגי הספורט. power מפתחים ע"י עבודה ישירה עליו בתרגילים ייעודיים, אך גם ע"י עבודה נפרדת על מהירות וכוח המתרגמים ל-power. הסקוואט הוא אחד התרגילים הכי חשובים לפיתוח כוח. quod erat demonstrandum.

עזוב, הסרטון שהוא מראה זה בכלל לא סקוואט אז אני לא מבין מה הוא מנסה להגיד...

אז מה הנקודה שלו? שאם אתה עוסק בספורט שמערב ריצה או קפיצה אתה חייב לעבוד תמיד על קצות האצבעות ובשיא המהירות? שחס וחלילה לא יווצר "דפוס" במוח ואז תגיע התחרות ואתה היחיד שתקפוץ לאט על העקבים?

קיצר, הסקוואט שלו נמוך רצח ובמקום להודות שהוא חלש הוא מעדיף ללכלך על התרגיל.

מה שהוא מנסה להשיג לדעתי זה הרבה אנשים שלא ממש מבינים שיכנסו לאתר שלו וישלמו לו כסף כדי לדעת "איך עובדים נכון"
אחת השיטות זה לאמר משהו מאוד קונטרוברסלי כמו "סקווט זה חרא" וללכוד ברשת שלו הרבה אנשים שבמקרה אחר היו נכנסים לאתרים כמו LBS ושואלים "אין לי אפשרות לעשות סקווט, אל תשאלו למה, מה אפשר לעשות במקום?"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית