ייעוץ סייקל מאסה

NUTRITION

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אנא מכם חכמי הפורום תקנו אותי והעירו הערות לגבי הסייקל הבא שלי.

1-12(שבוע) - 625 מ"ג אנטט EOD
600-1-2מ"ג בולדנון EW
400-3-12מ"ג בולדנוןEW
30-1-4מ"ג דיאנבול

בנוסף כמובן כוריגון לכל אורך הסייקל לשמירה על אשכים פעילות
PCT נולבה

כמו כן ברצוני להוסיף בסייקל הנל פרווירון במהלך הסייקל מה דעתכם? ומה המינון הנכון לגבי סייקל זה.

אננטט לא אמור ליהיות כל 3.5 ימים ולא כל יום אחר? אם אני לא טועה כל יום אחר זה פרופיאונט.

• פותח/ת השרשור
צודק טעות שלי כל 3.5 ימים.

סייקל 4 שלי.
סייקלים קודמים היו אנטט , אנטט+דקה , סוסטנון דקה והאחרון היה חיטוב עם פרופ + וויני + טרן (שגרר תופעות לוואי די חזקות כגון סחרחורות כאבי ראש פצעונים ולדעתי גם קצת התקרחות)

* אני מעריך שאתה מתכוון 625 מ"ג לשבוע של טסט נכון?
* לא הבנתי את השורה ה2 וה 3 לגבי הבולדנון, מה הקטע לעשות 600 מ"ג ואז לרדת ל 400 מ"ג לשבוע?
* 30 מ"ג דיאנבול בשביל סייקל כזה, אני חושב שזה קצת, 40 מ"ג נשמע יותר הגיוני, הרי זה לא סייקל ראשון או שני שלך.
* פרווירון יהיה מיותר, הרי פרווירון זה אנדרוגן, אתה לוקח כבר טסט אז זה מספיק.
* PCT זה נולבדקס כמו שציינת בשיטה של 40/40/20/20.
* בחזרה לבולדנון - בולדנון הוא חומר מאוד איטי, סייקלים שמריצים עם בולדנון הם בסביבות ה 16 שבועות כדי להרגיש את החומר. 12 שבועות זה מאוד גבולי והייתי שוקל שימוש בחומר אחר כמו דקה.

מה המשקל שלך ובן כמה אתה?

אנא מכם חכמי הפורום תקנו אותי והעירו הערות לגבי הסייקל הבא שלי.

1-12(שבוע) - 625 מ"ג אנטט EOD
600-1-2מ"ג בולדנון EW
400-3-12מ"ג בולדנוןEW
30-1-4מ"ג דיאנבול

בנוסף כמובן כוריגון לכל אורך הסייקל לשמירה על אשכים פעילות
PCT נולבה

כמו כן ברצוני להוסיף בסייקל הנל פרווירון במהלך הסייקל מה דעתכם? ומה המינון הנכון לגבי סייקל זה.

לבולדנון לוקח הרבה זמן להכנס לעניינים וכדאי שאם אתה בוחר להשתמש בו תמשוך את הסייקל הזה עוד כמה שבועות ותשאר במינון של 600 מ"ג לשבוע, מאחר ובולדנון חומר חלש ובמינון נמוך יותר כמעט ולא תרגיש אותו, חוץ מזה תפסיק את הבולדנון שבוע-שבועיים לפני שאתה מסיים את הטסט' וזאת מאחר והאסטר של הבולדנון ארוך יותר מאננטט, מעבר לזה דיאנבול סבבה וכוריגון וPCT סבבה.

מה השיקול בהוספת פרוורון ? לדעתי מיותר..

אני הייתי עושה כך:

1-16 - 625 מ"ג אנטט EW
600-1-15מ"ג בולדנון EW
30-1-4מ"ג דיאנבול

• פותח/ת השרשור
אני בן 28
שוקל 88 על 180
ובכן , אשקול להחליף את הבולדנון בדקה. מה המינון המומלץ לדעתכם?
התכנון מהתחלה היה לקחת טרן יחד עם האנטט אבל היו לי תופעות לוואי לא נעימות ממנו. האם יש משהו שאפשר לעשות לגבי זה?
אז ההתלבטות היא בין טרן לדקה. מה אתם חושבים?
לגבי הדיאנבול לא לקחתי בחיים לכן המינון הנמוך יחסית. אעלה ל40 מג.
לגבי האנטט 625 בשבוע כן.
לפי מה שהבנתי ממכם הוספה של פרווירון תהיה טובה בסייקל ללא טסטסטרון? ממאמרים שקראתי הפרווירון מבטל את האסטרוגן מלכתחילה לכן חשבתי לשלב אותו.
כמו כן קראתי לאחרונה מאמר על רעילות הטמוקסיפן(נולבה) והייתי משלב אותו בכל סייקל כדי למנוע ספיחה מאסיבית של מים ונגד הווצרות ג'ינו(אני די רגיש) 20 מג למשך כל הסייקל.

תשובות

1. דקה המינון המומלץ בין 400 ל 600 מ"ג, אם זה רפואי (כגון נורמה,אורגנון) עדיף 400 מ"ג.
2. דקה הוא חומר חלש יותר מטרן, העניין הוא שהוא יעלה אותך נוזלים ואתה תהיה בלון מים.
3. אם סבלת מתופעות לוואי של הטרן, כנראה שאתה רגיש לטרן, אגב מה המינון שלקחת?
4. איזה חברה החומרים שלך?
5. פרוויורון זה אנדרוגן טהור, לכן השילוב שלו כדאי אצל מי שלוקח סייקלים ללא טסט - אלו בד"כ סייקלים יבשים לפני תחרות.
6. כדי למנוע את הספיחה המאסיבית, לוקחים ארימידקס במהלך הסייקל או ארומזין, לטרוזול חומר חזק מדיי, נולבדקס גם אפשרי אך העדיפות לארימידקס, ארימידקס לוקחים כדור 1 מ"ג כל 3 ימים ואילו נולבדקס כדור כל יום.
רעילות לכבד? שניהם רעילים לכבד.

מה נותן כל חומר ? למשל הבנאדם מתלבט בין טרן לבולדנון, מה יתן לו זה ומה האחר ?
אני מנסה להבין את ההגיון כי זה לפעמים נראה שפשוט לוקחים טסט+דיאנבול ומוסיפים עוד חומרים מה שבא ברוך הבא

השאלה שלי לגבי החומר השלישי בסייקל, למטרות מאסה/כוח מה עדיף ? והאם העלות/תועלת שווה את זה בכלל
למה לא להריץ טסט, או טסט+דיאנבול וזהו ?

טרן למשל הוא חומר שמאוד יעיל למסה נקיה והוא דיי חזק, הבעיה שלו שיש לו תופעות לוואי מאוד חזקות ומורגשות.
אחד החסרונות של הטרן(בדומה לדקה) שהוא מדכא חזק את הייצור הטסט הטבעי - במקרה הזה גם HCG במהלך הסייקל לא עוזר.
לעומת זאת, בולדנון זה חומר יותר מתון, הוא יעיל גם למסה נקיה - אך התוצאות שלו יותר מתונות וצריך לקחת כמות חומר יחסית גדולה בשביל לקבל אפקט ממנו. לבולדנון יש יתרון משמעותי בהגדלת הכדוריות אדומות בדם - זה גורם למראה "וסקולארי" - ז"א הורידים מקבלים נפח ודיי בולטים.

אם אתה מחפש חומר למטרת מסה - אין ספק שטרן הוא יעיל יותר, אך התופעות לוואי שלו חזקות ולא כל אחד יכול לסבול אותם - בין אם זה הזעות בלילה, שיעול טרן (בזמן הזריקה), דיכוי החשק המיני (עד למצב שפשוט אין חשק), אגרסיות (למי שיש לו נטייה לזה).

לגבי עלות מול תועלת - טרן ייתן לך את הערך המוסף לסייקל - הסייקל יהיה עצים יותר וגם אתה תעלה הרבה יותר עם הטרן, לא סתם טרן מיועד לכאלו שכבר הם בעלי ניסיון בחומרים והוא מומלץ רק מסייקל 5 והלאה.
יש הבדל משמעותי בין סייקל עם טרן לבין בלי.

טרן זה הסטרואיד הכי חזק שיש כיום מבחינת האנבוליות שלו ומבחינת האנדרוגניות שלו עם יחס של 500:500 בין שניהם, סתם לשם השוואה לטסטוסטרון יחס של 100:100, ככה שאין שום סטרואיד שמתקרב לטרן מבחינת מה שהוא מסוגל לעשות, אבל כמובן שעם כל היתרונות של טרן, יש לו הרבה חסרונות, תופעות הלוואי בשימוש של טרן קשות ומרובות וכמעט ואין מה לעשות כנגדן במידה וישנה רגישות..

הרעיון בסייקל שכולל טסט+עוד חומר היא שתוכל להשתמש במינון מתון של טסט' וכך להמנע מתופעות הלוואי שנגרמות עקב שימוש במינונים גבוהים ובנוסף תקבל תוצאות שוות ערך כאילו השתמשת במינון גבוה יותר של טסט', לדוג': סייקל שכולל טסט' במינון של 500 מ"ג/שבוע + 400 מ"ג דקה ייתן תוצאות בערך כמו סייקל של טסט' בלבד במינון של 750-1000 מ"ג/שבוע אבל פחות תופעות לוואי הנגרמות עקב ארומטיזציה גבוהה (כמו שכבר ציינתי בפוסט אחר).

בנוסף לכך ישנם חומרים מסויימים שנקרא להם בעלי "התמחות" שמעלים המון כוח בסייקל כמו אנדרול או הלוטסטין, או חומרים מתונים יותר כמו אנבר שמעלים כוח ומסה בצורה מתונה, אבל תוצאות שאפשר לשמור גם אחרי הסייקל..

שימוש בחומר 3 בזמן סייקל בא בד"כ כדי לתת פיק בתחילת הסייקל לפני שהחומרים בעלי האסטרים הארוכים נכנסים לפעולה או באמצע-סוף הסייקל כאשר ההתקדמות נתקעת ואתה רוצה להכניס חומר נוסף ע"מ לגרום לגוף להמשיך להגיב לחומרים, ווינסטרול למשל בסוף סייקל מעבר לעובדה שכולם מכירים שהוא נותן מראה "יבש" ואיכותי, יש לו תכונה שהוא מוריד משמעותית את הSHBG דבר שבסופו של עניין גורם ליותר טסטוסטרון להיות חופשי במחזור הדם ובכך מעלה את היעילות שלו, זה כמו לקחת חיזוק לטסט' שנלקח עד לאותו הרגע.

• פותח/ת השרשור
אגב החומרים בהם אני הולך להשתמש הם של סיירוקס.

ועוד משהו:
ראיתי בפרופיל של הטרן את המשפט הבא: "טרן נחשב סטרואיד בטוח יחסית בסופו של דבר, ישנן חששות שהוא יכול לגרום לרעילות לכליות, אבל בדרך כלל מוגזם. היופי בטרן שהוא סטרואיד שיש בו את הכל, אפקטיבי בפני עצמו, גורם לעליה נקייה אשר אפשרית לשמור עליה ואינו נוטה לגרום תופעות לוואי". האמנם?

בעיקרון מה שמדאיג אותי בטרן זה התקרחות. הבנתי שאפשר לקחת פרופסיה. הבעיה שלפי מה שקראתי על התרופה הנל אסור להפסיק אותה מה גם שלוקח לה הרבה זמן עד שהיא משפיעה. מישהו ניסה?

תראה, כל העניין של התקרחות מאוד משתנה בין כל אחד, טסטוסטרון אחד הגורמים להתקרחות מהסיבה שהוא מומר ל DHT, הטרן פחות כי הטרן הוא 19-נור-טסטוסטרון והוא בעצם נגזרת של טסטוסטרון, דקה שזה ננדרולון גם מאותה משפחה של ה 19-נור-טסטוסטרון.
לכן אם הייתי רוצה להתחיל סייקל והייתי חושש מההתקרחות, הדבר הראשון שהיה גורם לחששות זה הטסטוסטרון, הטרן ממש לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית