פרק א' - 8%

• פותח/ת השרשור
איך הענשת את עצמך ככה בערב החג? רצת לסופר וקנית פסטרמה? ממש מוגזם! היה עדיף שלא היית אוכל כלום עד ארוחת ערב החג ושם מכניס בסביבות ה1800-2000 קלוריות בארוחה טובה ומהנה, זה היה עושה לך טוב לנפש.

לא יודע מה כולם נדבקו לקטע שיצאתי רגע מהפאב, קניתי לי פסטרמה וחזרתי כאילו כלום לא קרה, לי למשל ה ר ב ה יותר הפריע שוויתרתי על עוגת השוקולד החמה עם הגלידה בצד, ועוד באפייה ביתית!!!

אני מכור לשוקולד

אני האחרון שישפוט אותך, עצוב לי לשמוע שוויתרת על עוגה מסכנה בערב ראש השנה, קצת מתוק לכבוד השנה החדשה, תאמין לי שכלום לא היה קורה, סתם ייסרת את עצמך לחינם.

ביום כזה הייתי עושה אחלה העמסה, נהנה מכל רגע.

• פותח/ת השרשור
אני האחרון שישפוט אותך, עצוב לי לשמוע שוויתרת על עוגה מסכנה בערב ראש השנה, קצת מתוק לכבוד השנה החדשה, תאמין לי שכלום לא היה קורה, סתם ייסרת את עצמך לחינם.

ביום כזה הייתי עושה אחלה העמסה, נהנה מכל רגע.

סבבה, אז מהיום כלל רביעי - בארוחות חג אוכלים הכול (רק לא להגזים)

כמה חגים בשנה כבר יש לנו...
נראה שכולכם צודקים

• פותח/ת השרשור
טוב הבטחתי לפרסם את המשקלים שלי בסוף התכנית אז הנה!
מיום ראשון אני מתחיל משהו חדש, ולמדתי מהתכנית הזאת כמה דברים:
א. אני חלש מאוד בלחיצות חזה ובמתח. חייב לשים דגש על זה
ב. רגליים הולך מעולה, התקדמתי יפה מאוד. אבל צריך לשים לי רגליים עם שרירים קטנים אחרת אני לא אתפקד.
ג. רוצה סקוואט רגיל בלי השטויות של המשקולות.
ד. בלי סופרסטים!

A
סקוואט במשקולות חופשיות - 30X3 בכל צד
מכרעים בסמיט משין - 15X3 בכל צד - PR!! ואפילו לא היה כזה קשה...
סטיף דדליפט - 75X3 - היום ניסיתי מה שראיתי פה, ועשיתי בלי נעליים (יחף). היה הרבה יותר טוב ואפילו יותר קל!
חזה עליון - לחיצה במוט - 47/45/45
סופרסט:
לחיצת חזה ללא שיפוע עם משקולות - 22.5/22.5/20 כל צד
+
פרפר בשיפוע שלילי - 15/15/12.5
יד אחורית - מוט W בשיפוע שלילי 5.6/4.5/4.5 כל צד
פשיטת מרפק בשכיבה על הבטן עם משקולות 7X3

אימון רגליים מטורף, היה מדהים. חזה והכול היה גרוע ומסריח כרגיל. משהו חייב להיעשות בנידון בתכנית הבאה, אני בקושי מתקדם בחזה. 🆘

B
מתח בגרביטון - 15/20/15
סופרסט:
משיכה לטבור - פולי - 47.5X3
+
פולאובר - פולי - 27.5/27.5/25
פרס - 6.7/6.7/5.6 כל צד (מוט רגיל)
הרחקת כתפיים בשכיבה על הבטן עם משקולות - כמו שעושים כתפיים בT BAR אבל אין אותו. - 15X3
סופרסט:
הרחקת זרועות לפנים בפולי - כתף קדמית - 12/10/10
+
כפיפת מרפק בפולי 22.5/22.5/20
פטישים 45 מעלות 9X3

אני יודע שהרוב לא משהו, אבל קחו בחשבון שאני יחסית חדש בעניינים. תנו לי צ'אנס 😃

זהו! שנה טובה לכולנו 🤘

• פותח/ת השרשור
תכנית חדשה!

שישה שבועות-חודשיים
נראה איך יתקדם לי במשקלים, אם אתקדם יפה אז אחזיק בה חודשיים
הכול שלושה סטים, 10 חזרות

A
סקוואט במוט - 65 קילו. מטרה: 80 קילו
בעיות טכניקה - משקל כבד!! במחצית השנייה של תנועת העלייה אני עולה עם הגב התחתון, לא טוב בכלל. אני אנסה להישאר על אותו המשקל איזה שבוע וחצי-שבועיים, כדי לראות אם אני יכול להשתפר מבלי לעלות. אם לא יעבוד אני אוריד קצת

לג פרס רגל רגל - 50 קילו, יכול יותר. אימון הבא מנסה 60. מטרה: 80 לכל רגל. אולייי 90 לסט 1...?
מוזר, רגל ימין יותר חלשה משמאל. WTF

סופרסט:
כפיפות ברכיים במכונה - 60/55/55
+
פשיטות ברכיים במכונה - 50/55/55 לא מטורף לי מספיק. אימון הבא מנסה 60X3. מטרה: 80

כתפיים:
לחיצה בישיבה - 20/20/17.5 (כל צד). מטרה - 22.5X3, אולי סט 1 של 25...?

סופרסט:
הרחקת כתף - 5 כל צד (נראה כה עלוב!!:() מטרה: 7-8 קילו כל צד
+
חתירה ישרה פולי - 20/20/17.5 קילו. קל מאוד לזייף פה, צריך להקפיד לא להשתולל ולא לעזור עם הגוף בהטייה אחורה - רק הזרועות עובדות. לא יהיה קל לעלות פה, אני אנסה לעלות איזה 3 פלטות נראה מה יהיה עם זה

יד קדמית:
2 דרופסטים של כפיפות בכיסא כומר. סט ראשון: 3 עיגולים חמודים של 5 פאונד כל צד (לא אבייש את עצמי ואקרא לעליבות הזאת "פלטות"). סט שני: 2 כאלה
הולך דווקא טוב. עבודה קשה ומוצלחת. אימון הבא אני אשים עוד עיגולון חמדמד של 2.5 פאונד מכל צד בחלק החיצוני, אחר-כך אנסה למקמם אותו יותר בפנים וכך אתקדם. נראה לי שמטרה נאותה בשביל חודשיים אימון טוב יהיה משהו כמו 4-4.5 עיגולים כאלה של 5 פאונד מכל צד, אולי יותר? לא כ"כ מעסיק אותי כרגע, אני רק רוצה להתקדם בזה

B:
לחיצת חזה עם מוט - 60 קילו. אנסה להגיע ל-70 ב-10 חזרות, זה נשמע לי קשה אך ריאלי (בכל זאת, חודשיים!)

סופרסט:
פרפר בשיפוע חיובי: 12.5 קל!!! אנסה להגיע פה ל-20 קילו (נשמע הרבה, לא? 🤩)
+
לחיצה בשיפוע חיובי: 17.5. קשהההה!!! מטרה - 22.5

גב:
הייתי ממש ממש גרוע במתח אז הוחלט להחליף לי אותו במשיכות פולי כבדות עם החזרות איטיות ואכזריות
אז יש לי עכשיו משיכות פולי רחב לפנים. עשיתי 65/70/65 וחשבתי שאני מת. זה נחמד 😃 מטרה: משקל הגוף שלי (שמן הסתם יילך ויירד!! 😆) אני אנסה להגיע ל-75 קילו 3 סטים ואז נראה מה איתי.

חתירה T-BAR. האם לדעתכם זה טוב, או שכדאי להחליף לחתירה חופשית לגמרי עם מוט בהטייה לפנים? נראה לי יותר חופשי=יותר קשה מהטי בר. על המשקל שלי בטי בר אני לא רוצה לדבר כרגע (עצוב)

פול אובר בשכיבה - 20. משקל נחמד להתחיל איתו תכנית... וגם לא היה בכלל כזה מטורף. אני אנסה להגיע אולי אפילו ל-27.5... זה יהיה מעניין

יד אחורית:
כמו יד קדמית, 2 דרופ-סטים. לא רוצה לדבר על משקלים, ע"ע טי בר :🙁

וזוקפי גב - פלטה של 11.4. סתם משעמם

אוכל:
ממשיך להקפיד. שלשום, אחרי 9 ימים של שום סטייה שהיא, אכלתי 2 עוגיות, שהיו הטעימות בחיי 😃
ואני שמח מאוד שעשיתי את זה. הגעתי למסקנה שעל שבוע-עשרה ימים מותר לי משהו קטן אם אני ממש רוצה, זה ישמור אותי שפוי:s59:

אירובי: בעיה. התחילו לי כאבים בצד מהריצות. המדריך בחד"כ המליץ להוריד קצב מ3-4 פעמים בשבוע לפעמיים - שלוש, כשאחת משלוש הפעמים תהיה אינטרוולים, וגם הסביר לי בכלל מה זה אומר. נחמד :)אנסה היום או אולי מחר, נראה אם יהיה לי כוח ללכת לרוץ היום (ללכת לרוץ...🤡😆)
מה אתם אומרים על כל הסיפור? ובמיוחד אשמח לשמוע מה יש לכם לומר על הכאבים שלי בגלל הריצות.

אה וכמובן - הכי חשוב!!!
זמן בחיטוב רציני: 14 יום.
משקל התחלה: 81 קילו.
משקל היום: 79 קילו.

🥰

• פותח/ת השרשור
היום - אימון מסריח ודוחה
הייתי עייף ורק רציתי לישון, כבר היה איזה 9 וחצי, הייתי אחרי 2 עבודות ולא היה לי כוח לחיות
למרות זאת רגליים הלך דווקא סבבה, אפילו העליתי משקלים

סקוואט - 65X3
לג פרס - רגל-רגל - 60X3 (כל רגל) - היה קשה אבל אנסה לעלות ל-70 אימון הבא. נראה אפשרי
כפיפת ברכיים במכונה - 60/65/60
פשיטת ברכיים במכונה - 60/65/70 שיא אישי חדש. אימון הבא אני אתחיל מ-70, נראה מה יהיה

לחיצת כתף בישיבה משקולות בודדות - 20/20/17.5 אין שינוי מאימון שעבר. מייחס לעייפות, אימון הבא תמונה אחרת
הרחקת כתף 5 קילו, מתחיל להיות קליל. נראה לי שזה עשוי לרוץ
בייספס ויתרתי, עשיתי סט פטישים וקיפלתי. חבל...

אימון הבא יהיה הרבה יותר רעיל

מחר חזה גב... נראה מה יהיה

• פותח/ת השרשור
החתונה אתמול

לא אכלתי שום פחמימה כל היום בכלל (חוץ מירקות)
בחתונה, לראשונה מתחילת החודש, אכלתי סופסוף אוכל של בני אדם!! ושתיתי אלכוהול חופשי!!
נקווה שלא נגרם יותר מדי נזק.

הכול היה כשר אז העוגה הייתה פרווה, ובתור מכור כבד לשוקולד איכותי ויקר זה היה לי מסריח, חיכיתי לעוגה הזאת מאוד. עעע

כעת בתהליכי התאוששות - חמרמורת

נ.ב. - היתה בריכה. קפצתי למים וקיבלתי מחמאות על הגוף החדש - וזה רק מ-20 יום בעסק
נייס...

---------- התגובה התווספה ב 17:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:56 ----------

האימון היום:

קצר אך מצוין
לא הספקתי הכול אבל עליתי במשקלים!!
(הכול כרגיל 10 חזרות)

סקוואט - 70/70/65 לא קשה, אני אנסה 70X3 אימון הבא
לג פרס במכונה (רגל-רגל) - 70 קילו לרגל... איזה RUSH!! שיא אישי, אני מבסוט בטירוף!!! זה היה ממש קשה אבל, ייקח לי זמן להעלות מפה עוד
פשיטות ברכיים במכונה - 75/70/65 ל-8-9 חזרות. הגזמתי קצת, אימון הבא אני אנסה 70X3

לחיצת כתף עם משקולות חופשיות - תקוע לי. 20/20/17.5 כל צד. לא מצליח להשתפר פה. אני מקווה שעוד 2-3 אימונים אני אוכל לעשות 20X3 יפים ונקיים, טווח מלא
הרחקת כתף וחתירה בפולי עליון ויתרתי היום, סגרו מוקדם/הגעתי מאוחר.

בייספס - מוט W כיסא כומר 2 דרופסטים - הוספתי פלטה של 1.25 בתחילת כל דרופסט והצלחתי

סה"כ אימון טוב מאוד, עליתי בהכול חוץ מהכתפיים

מיום כיפור לא רצתי ולא עשיתי בטן. חמור. אני אנסה לרוץ היום יותר מאוחר, או כבר מחר במכון

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית