הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משהו שחשבתי עליו בקשר לאיידס

• פותח/ת השרשור tomerA
  • פורסם בתאריך

tomerA

משתמש משקיע
2,559
38
נק' מוניטין:
1,538
2,559
38
אם האיידס נמצא בדם שלנו, למה שלא נחליף בדם חדש?
נחבר צינור אחד לוריד והשני לעורק.
מאחד נשאב דם ובשני נכניס דם. נכון שהדם החדש התערבב עם הישן אבל אורך זמן הריכוז של הדם הישן יירד וככה גם ריכוז חיידקי האיידס עד שהריכוז שלהם יהיה אפסי.

וחשבתי שגם יכול להיות בעיות עם המערכת החיסונית אז אפשר לשים את אותו בן אדם בתוך חדר ארמטי.

מה אתה חושבים?

מהפכני!

לדעתי אתה צריך לפרסם את הרעיון שלך בכל רחבי הקהילה הרפואית בארץ ובעולם. תחשוב על ההשלכות! איידס זה רק ההתחלה, מה עם לוקמיה, אנמיה ועוד מחלות דם כאלה ואחרות? בכלל, כל פעם שמישהו מצונן\יש לו שפעת וכו' יהיה אפשר לקפוץ לקופת חולים השכונתית ולהחליף 5 ליטר דם.

אילו רק היו חושבים על זה קודם 🙌

נגיף האיידס לא נמצא רק בדם, אלה גם ברקמות שונות, וגם מראה נוכחות במערכת הלימפה, קיצר לא פתרוןץ.

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה צריך לפרסם את הרעיון שלך בכל רחבי הקהילה הרפואית בארץ ובעולם. תחשוב על ההשלכות! איידס זה רק ההתחלה, מה עם לוקמיה, אנמיה ועוד מחלות דם כאלה ואחרות? בכלל, כל פעם שמישהו מצונן\יש לו שפעת וכו' יהיה אפשר לקפוץ לקופת חולים השכונתית ולהחליף 5 ליטר דם.

אילו רק היו חושבים על זה קודם 🙌

הזלזול שלך לא נראה לי.
לא אמרתי את זה על שפעת כי יש דרכים הרבה יותר פשוטות.
אם אתה משווה איידס ושפעת תנסה לקחת אקמול לאיידס כמו שלוקחים לשפעת ונראה אם תיהיה בריא.

הזלזול שלך לא נראה לי.
לא אמרתי את זה על שפעת כי יש דרכים הרבה יותר פשוטות.
אם אתה משווה איידס ושפעת תנסה לקחת אקמול לאיידס כמו שלוקחים לשפעת ונראה אם תיהיה בריא.

אין תרופה לשפעת, ולוקחים אקמול רק כדי להוריד את החום, זה לא עושה כלום לגבי השפעת עצמה

תיקון קטן, אתם מדברים על HIV, לא על איידס. איידס זה סינדרום, לא נגיף. HIV ואיידס זה ממש לא אותו הדבר.

אני אנצל את האשכול ואשאל: מישהו מכיר את הפרוצדורה לבדיקה של HIV?

אם כבר חשבתי, למה לא עושים השתלת מח-עצם, זה "מאתחל" את המערכת החיסונית?

המושפעות מ"האוס" עולה למח

פרוצדורה של בדיקה לנוכחות נוגדנים ל hiv, היא לאחר כחודשיים מהחשיפה (סקס, מחט, עירוי דם) עושים בדיקת נוגדנים,

אפשר לבקש מהרופא שלך, או אם אתה רוצה לעשות בצורה אנונימית יש למשרד הבריאות מרפאות למחלות מין, שלא גובות כסף, וזה אנונימי לגמרי, יש אחת בתחנה המרכזית החדשה בתל אביב.

עשית שם והכול היה סבבה, חוץ מזה שהאחות שם קרעה לי ווריד ביד ובאמא שלי לא יודעת לקחת דם, הכול סבבה.

אני לא מתיימר להיות רופא ולא שום דבר בסגנון
אבל ברגע שנדבקת, ההדבקה היא בצורה כל כך אבל כל כך קטנה, שזה לא משנה
זה נקרא infection
כלומר זה אפילו לא חייב להיות בכמות רלוונטית
החיידקים מתרבים באותה סכמה של תאים2 4 6 8 16 32 64 128 256 512 1024 2048 4096 81982 16384 32768 65536 וכו' ככה שעד כמה שאני יודע זה לא יעזור

אני מחובר כל היום נשמה...

כן עכשיו שמתי לב שהאיסיקיו שלי דפוק ממש והוא לא רואה הרבה אנשים גם אם הם מחוברים...

אז תפתח פייסבוק (במידה ואין לך) רק בשביל לפתוח צ'ט כזה שם ונוכל לדבר שם...

לא הצלחתי לחשוב על פתרון אחר המחשב שלי קורס (כרגע אני על מחשב אחר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית