הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל עם רואקוטן

• פותח/ת השרשור gForce
  • פורסם בתאריך

gForce

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
0
35
0
שלום.

אני שוקל סייקל שני בעוד כמה חודשים. (כנראה רק טסט - אולי בשילוב עם בולדנון, אבל לא החלטתי סופית)
בסייקל ראשון (סוסטנון עם דקה -500 מג מחולקים ל2 זריקות של 250 כל חצי שבוע, ל10 שבועות + PCT)
עליתי 7 קילו והייתי די מרוצה.

לצערי, היתה לי בעיה של פצעים שהתחילו לצאת בכמויות בזרועות ובכתפיים מהשבוע האחרון ועד חודשיים אחרי סוף הסייקל.
השאלה שלי: האם יש מניעה לקחת רואקוטן במשך הסייקל? מישהו התנסה בזה תוך כדי?

אשמח להתייחסות בנושא. תודה.

נערך לאחרונה:
אני לא מבין כלום בסייקלים, אבל ברואקוטן לצערי כן מבין...

וזה נשמע כמו רעיוןן גרוע במיוחד!!!! 😵

דרך אגב, למיטב הבנתי, הפצעים אמורים לעבור בסוף הסייקל,אפילו כמה חודשים...נתת להם הזדמנות לעבור?

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין כלום בסייקלים, אבל ברואקוטן לצערי כן מבין...

וזה נשמע כמו רעיוןן גרוע במיוחד!!!! 😵

דרך אגב, למיטב הבנתי, הפצעים אמורים לעבור בסוף הסייקל,אפילו כמה חודשים...נתת להם הזדמנות לעבור?

כן. עברו כבר יותר מחודשיים מאז סוף הסייקל.וזה רק הולך ומתגבר לצערי.
אני מעוניין להתחיל בטיפול של רואקטן עכשיו.
אשמח לשמוע על הנסיון של עם התרופה. היא חיסלה לך את התופעה?

רואקוטן זו תרופה חזקה מאוד ובעלת תופעות לוואי לא רצויות במיוחד, כדאי שתשקול בכובד ראש אם אתה חייב את זה לעצמך, תנסה לשמור על היגיינה במהלך הסייקל, תתקלח מיד בתום כל אימון, תשטוף את הפנים עם סבון פנים בוקר וערב, אם זה לא יעזור ומצב הפצעים באמת חמור אז אולי רואקוטן יהיה פתרון טוב..

כן. עברו כבר יותר מחודשיים מאז סוף הסייקל.וזה רק הולך ומתגבר לצערי.
אני מעוניין להתחיל בטיפול של רואקטן עכשיו.
אשמח לשמוע על הנסיון של עם התרופה. היא חיסלה לך את התופעה?

לי היה פצעים בגב מכל מיני תוספי מזון מטופשים שלקחתי..אני יכול להגיד לך שפצעים בגב עוברים יותר בקלות מפצעים בפנים...לפני שאתה לוקח ראוקאוטן יש הרבה משחות שהם טובות ועוזרות..תבקש משחה חזקה שהיא על בסיס ויטמין A..זה יגרום לעור שלך להתקלף ויכול לעזור..

אסור להיות בשמש עם המשחה הזאת,ולפני שאתה מנסה אותה תנסה לנצל את השמש אולי השיזוף יעזור לזה...

בקשר לראקוטן,אסור להתאמן עם זה,אבל בכל זאת התאמנתי..למזלי לא הרגשתי בעיות מיוחדות מהבחינה הזאת, למרות שאני מכיר כמה אנשים שזה עשה להם כאבי שרירים וחולשה כללית..

תופעות שהיו לי-תפקודי כבד עלו קצת..שומנים בדם עלו, יובש תמידי היה לי גם בפנים גם בפה גם אחרי 4 ליטר מים הרגשתי שאני עדיין יבש...אי אפשר לדעת איך אתה תגיב לזה,אי אפשר לדעת איך אתה תגיב לסייקל

עכשיו תחשוב שאתה רוצה לקחת את שניהם ביחד,הריאקציה של שני החומרים האלה עלולה להיות קטלנית בשבילך...המלצה שלי,תשתדל לטפל בפצעים שלך קודם בלי רוקוטן ולהתאמן טבעי,אם אין ברירה לקחת רואקטן ותתאמן טבעי...אם הצלחת להיפטר מהפצעים בלי רוקוטן, אני בטוח שהפצעים בסייקל הבא כבר לא יפריעו לך כי אתה תידע שזה זמני...

• פותח/ת השרשור
לי היה פצעים בגב מכל מיני תוספי מזון מטופשים שלקחתי..אני יכול להגיד לך שפצעים בגב עוברים יותר בקלות מפצעים בפנים...לפני שאתה לוקח ראוקאוטן יש הרבה משחות שהם טובות ועוזרות..תבקש משחה חזקה שהיא על בסיס ויטמין A..זה יגרום לעור שלך להתקלף ויכול לעזור..

אסור להיות בשמש עם המשחה הזאת,ולפני שאתה מנסה אותה תנסה לנצל את השמש אולי השיזוף יעזור לזה...

בקשר לראקוטן,אסור להתאמן עם זה,אבל בכל זאת התאמנתי..למזלי לא הרגשתי בעיות מיוחדות מהבחינה הזאת, למרות שאני מכיר כמה אנשים שזה עשה להם כאבי שרירים וחולשה כללית..

תופעות שהיו לי-תפקודי כבד עלו קצת..שומנים בדם עלו, יובש תמידי היה לי גם בפנים גם בפה גם אחרי 4 ליטר מים הרגשתי שאני עדיין יבש...אי אפשר לדעת איך אתה תגיב לזה,אי אפשר לדעת איך אתה תגיב לסייקל

עכשיו תחשוב שאתה רוצה לקחת את שניהם ביחד,הריאקציה של שני החומרים האלה עלולה להיות קטלנית בשבילך...המלצה שלי,תשתדל לטפל בפצעים שלך קודם בלי רוקוטן ולהתאמן טבעי,אם אין ברירה לקחת רואקטן ותתאמן טבעי...אם הצלחת להיפטר מהפצעים בלי רוקוטן, אני בטוח שהפצעים בסייקל הבא כבר לא יפריעו לך כי אתה תידע שזה זמני...

האמת שניסיתי משחה שמכילה איזוטרטינואין (נגזרת של ויטמין A) בשם RETAVIT ואין תגובה בכלל במשך חודש.נראה לי שאין ברירה אלא לקחת את הרואקוטן כי המצב רק מחמיר ומשאיר סימנים מכוערים בגוף.אגב, בפנים ובגב אין כלום. רק בזרועות ובכתפיים.

אז כנראה שסייקל שני של סטרואידים והורמונים כבר לא יהיה ...

אבל תודה רבה על העצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית