הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אמאלה.

הוא מגעיל :bad:
והוא גם נושם כמו בטהד מביוואס ובטהד.

לא הבנתי ממש מה הוא עשה שם 😲 מישהו מוכן להסביר לי ?😛
יש לך קיבה רגישה? אם כן אתה לא רוצה לשמוע.
אני לא מבין את האנשים האלה, בשביל מה הוא עושה את זה? הוא לא יכול לאכול אוכל אכיל? גם אם הוא בחיטוב/ריקון או לא יודע מה, אני לא חושב שהוא מוגבל לביצה חיה ושייק של חזה עוף מוקפא בבלנדר...😵

זה תמצית וניל הבקבוקון הזה?

בכל מקרה.. מגיע לו כבוד רב על חוסן של קיבה. אין לי מושג איך הוא לא הקיא את כל זה ><

זה תמצית וניל הבקבוקון הזה?

בכל מקרה.. מגיע לו כבוד רב על חוסן של קיבה. אין לי מושג איך הוא לא הקיא את כל זה ><
זה לא תמצית וניל אחרת כל העיסה הייתה שחורה
זה יותר לכיוון של מי ורדים לפי מה זה נראה (הבקבוק הלבן לפחות)
אני חושב ששמעתי את השם "סייקו" שזה משקה אלכוהולי יפני\סיני מה שזה לא יהיה

נערך לאחרונה:
הבחור מת בגיל 39 באוגוסט 2000 מהתקף לב עקב התייבשות מסיבית (כנראה הכנה לתחרות) + ion imbalance בגלל הדיאטה שלו.

הבחור מת בגיל 39 באוגוסט 2000 מהתקף לב עקב התייבשות מסיבית (כנראה הכנה לתחרות) + ion imbalance בגלל הדיאטה שלו.
מה השם שלו? ומה לא נכון הוא אכל?
אהה מצאתי
Katsumi Kitamura died from heart failure on August 4, 2000. He was preparing for the NPC's TOC in CA. He died due to severe dehydration and electrolyte imbalance probably caused by his pure protein diet plan as seen above for a total of 9 weeks. no carbs, no vegs, pure protein

זה לא קשור ל pure protein diet מי שרשם את זה אהבל. הוא מת על 5% שומן מהתייבשות בעיקר, העניין של ה ions זה בגדול אלקטרוליטים בדם שיכולים להיות מושפעים מנתרן ואשלגן, כחלק מהעניין כליות ועוד.
כל האהבלים שרושמים באינטרנט שהוא מת בגלל שהוא לא אכל פחמימות, אלו שמנים שלא מסוגלים להיגמל מפחמימות ואוהבים לרשום דברים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

תגובות
12
צפיות
1K
Back
למעלה תחתית