הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאנבול - תופעות לוואי

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
שלום לכולם,
לפני מס' ימים התחלתי לצרוך דיאנבול בכדורים (בלבד) 30 מ"ג ליום.
יחד עם הדיאנבול (יום אחרי) התחלתי לצרוך גם liv52 לניקוי הכבד והוצאת הרעלים.

לאחרונה אני מרגיש "קצת" התקפי עצבים, צרבות, גלי חום בגוף, כאבי ראש ולעיתים אפילו בחילות.
האם זה הגיוני שכל זה מגיע מהדיאנבול שהוא נלקח רק לפני מס' ימים (4-5 ימים) ?!
או שהרוב זה פסיכולוגי, ואני יכול להיות רגוע ?!

נ.ב. - האם אפשרי פשוט להפסיק איתו וכך גם ההשפעה נעלמת והכל עובר, או שצריך טיפול מונע ?!
הבנתי שכל כדור בערך משפיע עד 7-8 שעות, וההשפעה נעלמת, ובגלל זה גם משלבים איתו עוד חומרים (בזריקות).
אני אשמח לא לקבל תשובות כמו : "אמרנו לך לא לקחת רק בכדורים", או "זה מה שלא קורה שמקשיבים" וכו' וכו' ...

סה"כ קיבלתי הרבה ידע וייעוץ מאנשים, ובסוף עשיתי את מה שנכון בשבילי.

אשמח לקבל תשובות בנושא הנ"ל, והאם יש משהו לעשות בנושא, או שאפשר להמשיך לקחת כרגיל והגוף מתרגל אליו, ויהיה בסדר ?!

בתודה,
וגמר חתימה טובה לכולם.
🆘

כל אחד מגיב בצורה שונה לחומרים מסויימים והגיוני שמה שאתה מתאר נגרם לך עקב השימוש בדיאנבול, אתה יכול להוריד את המינון ל20 מ"ג ולראות אם התופעות שאתה מתאר ממשיכות, במידה שלא, תשאר על המינון הזה למשך שבוע שאחריו תעלה ל25 מ"ג ול30 מ"ג בהדרגה.

אם התופעות לוואי ימשיכו גם לאחר הורדת המינון וזה בלתי נסבל מבחינתך אז תפסיק את השימוש בחומר

• פותח/ת השרשור
חוץ מזה יכולים להגיע עוד תופעות לוואי (אכזריות יותר) נגדיר את זה ככה ?!
בנתיים אני עוד יכול לשרוד עם זה, ונראה לי שאמשיך ..
תוך כמה זמן רואים את ההשפעה על הכדור (בהרגשת הכוח) בערך ?! ולכמה זמן היא נמשכת לאחר סיום הסייקל ?!
תודה שוב פעם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית